Jump to content
Dogomania

Garet - po 11 miesiącach w DS

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jaanna019']Dziewczyny wygląda na to, że któraś z nas musi kupić sobie do z ogrodem, no cóż... na kogo padnie?[/QUOTE]
Jak mi zrobicie zrzutę, to ja mogę sobie kupić. Gareta zabiorę oczywiście :lol:

Guest monia3a
Posted

ifka poproś o trzeci post w wątku to będzie łatwiej i bardziej czytelnie ni chyba że będziesz pisać co jakiś czas ;)

Jak tam u Gareta?? Dzwonił może ktoś ??

Posted

buniaaga wszystko jest 3 poście rozliczeniowym; nie wygląda najlepiej, czekam na przelew od J.B. i chyba jedyna ostatnia stała deklaracja to piove (plove?)

Posted

[quote name='ifka']buniaaga wszystko jest 3 poście rozliczeniowym; nie wygląda najlepiej, czekam na przelew od J.B. i chyba jedyna ostatnia stała deklaracja to piove (plove?)[/QUOTE]
czyli na koncie Gareta jest na wrzesień 30 zł czy jeszcze nie uaktualnione wpłaty.

Posted

Ło matko :o

Zobaczę może coś skrobnę w tym miesiącu

Posted

Mam 20 zł od [B]piove [/B]na Gareta, zaraz przeleję, bo przyszło do mnie;). [B]Ifka[/B] przypomnij mi na pw numer konta.
Zbieram się zrobić bazarek, ale proszę o jeszcze chwilę cierpliwości;).

Posted

Obiecany bazarek, proszę zaglądać i chociaż podnosić;).
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/215002-Misz-masz-na-Gareta-i-Skarpetę-warto-zajrzeć-jeszcze-nieczynny?p=17675359#post17675359[/URL]

Posted

Garecik ma na razie tylko 130 zł:shake:, a już koniec miesiąca, nie ma kasy na meldunek:(. Z bazarku na razie jest jakieś 20 zł.... A reszta??? Ktos chętny dorzucić grosik na chłopaka:razz:? To nie jego wina, że nie ma szczęścia....

Posted

Gareciku, co z Toba będzie, za wrzesień jeszcze tyle brakuje, a już październik....
[COLOR=#ff8c00][COLOR=#000000][quote name='ifka'][COLOR="#ff8c00"]wpłaty za wrzesień[/COLOR]:(

anecik60 - 10 zł
zachary - 20 zł
J.B. - 100 zł
G.C. - 50 zł
piove - 20 zł

razem: 200 zł[/QUOTE][/COLOR]

[/COLOR][COLOR=black]Z bazarku 27 zł dla Garecika, przeleję jak dostanę;)[/COLOR]