Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba pytać Justyne_wolontariat...Ja tak,jak mówiłam zakończyłam "przygode" z psami i wchodze tylko na stare wątki bez dowiadywania sie o czymkolwiek.Myśle,że Lalka jak na pobyt w schronisku ,to ma sie dobrze,Justyna i inni na pewno o nią dbają i starają się jej pokazać,żeby tak bardzo sie nie bała.Trudno jednak to robić w schronisku.

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam wczoraj Lalke...Była bardziej odważna,pogłaskałam ją,ale kiedy tylko więcej psów sie zleciało,to zwiała i gdzieś sie schowała...

Zaglądnijcie:(
http://www.dogomania.pl/threads/207348-Dziadek-SZKIELET-kleszcze-wylatywaly-gar%C5%9Bciami-S%C5%81ANIA%C5%81-SI%C4%98-na-n%C3%B3%C5%BCkach-%28

Dziadek z mnóstwem kleszczy,słaniający sie na nogach,szkielecik przywiązany do drzewa w środku lasu :(

• 2 weeks later...
Posted

Lalunia to super sunia tylko trzeba jej czasu,
opieki i przede wszystkim miłości......
Lala przez 10 lat byla trzymana na łańcuchu nic dziwnego ze sie boi....
Biedna Lalunia.....

Posted

Marycha35 napisał(a):
O błagam, żeby tak na tych łańcuchach potrzymać pseudowłaścicieli....i po łydach im jeszcze łańcuchem!

Ech, pomarzyć...dokładnie tak im zrobiłabym. A jak zdrowie "fizyczne" suni?

Posted

Podniosę dziewczynkę i przy okazcji poproszę:
Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye: