Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pisałam bo ostatnio w schronisku byłam w czwartek i dopiero dziś, lalka bardzo schudła moze z stresu nie bardzo chciała jeść gdy mnie nie było znów wygląda jak szkielet:-( Jedzenie zawsze stoi w biurze dzis zjadła małą puszeczkę.

lalka wymaga pracy kilka dni nieobecności i znów nieufna :-( chodzi po biurze, śpi w koszyczku ale ludziom nie daje się głaskać boi się do mnie przyjdzie. Nie otwiera już drzwi chyba wie, ze w biurze ma spokój i ciepło.

Żal mi jej potrzebuje człowieka na stałe i wiele spokoju. Skóra przy oczku jest już lepsza. Jutro wstawię fotki choć lalka wygląda na poprzednich duzo lepiej. :-(

Posted

Widziałam dzisiaj Lalke...:(

Jest w kiepskim stanie psychicznym i fizycznym też...Boże,jaka ona jest chuda :(
Nie chcialam stresowac jej apararatem,mam tylko 1 fotke,jak leży pod krzesłem,ale kiepska jest.

Ona bardzo potrzebuje DT/DS...:(:(:(

Posted

Jutro zrobimy jej podstawowe badania krwi bo zaczeła cos dużo pić a wygląda jak szkielet. 2 razy ja juz odrobaczaliśmy dobrym śrdkiem :-(

W stosunku do obcych jest bardzo nieufna nie daje się głaskać za mna jak pisałam chodzi i nie mam z nią problemu za p kierownik chodzi gdy mnie nie ma ale też nie daje jej się głaskać.

Posted

Bardzo Was przepraszam, jeśli już była o tym informacja ,ale mam kiepski net i nie dam rady ostatnio przeglądać wątków bez problemów. Gdzie sunieczka jest ogłaszana? (na jakich portalach)?
Potrzebujecie dla niej plakacik?Mogłabym zrobić jakby co

Posted

Nie jest dobrze:-( badania wykazały wysoki stan leukocytów więc ma zapalenie dostaje juz leki jest odwodniona dziś 1 kroplówka, ale nie to jest najgorsze dziś oprócz oka taki sam stan skóry zauważyliśmy na łapie przedniej zaatakowany pazur i reszta wygląda to identycznie jak u naszego Murzynka który miał najpierw zaatakowane oko i pazur później broda :-( rok czasu go leczyliśmy dopiero badania w Niemczech i specjalna dla niego wytworzona szczepionka pomogła:-(

Szukanie jej domu w tym stanie chyba nie ma sensu potrzebny byłby raczej domowy DT po moich obserwacjach Lali moge napisać

sunia je ale wystarczy, ze pies podejdzie przejdzie obok już ucieka od miski to samo jest z wodą nawet w biurze nie potrafi się odstresować karmię ją z ręki

smycz to dla niej kara uczę ja i zemną w miarę juz na smyczy idzie z nikim innym nie, wyje się przewraca szarpie.

do obcych nie podchodzi w pomieszczeniach jest grzeczna utrzymuje czystość

Po zeskrobinach napiszę więcej:-(

Posted

Na FB macie pytanie w jakim jest schronie? Zmieńcie tytuł na FB na bardzieeeeeeeeeeej drastyczny i wyślijcie do wszystkich tam jest taka funkcja w wydarzeniu po prawej u góry "wyślij wiadomość" zaznaczcie, że do WSZYSTKICH"

Aaa i macie coś z linkiem na fb niektórym osobą nie działa takie dostaję informacje.

Posted

CatAngel napisał(a):
Na FB macie pytanie w jakim jest schronie? Zmieńcie tytuł na FB na bardzieeeeeeeeeeej drastyczny i wyślijcie do wszystkich tam jest taka funkcja w wydarzeniu po prawej u góry "wyślij wiadomość" zaznaczcie, że do WSZYSTKICH"

Aaa i macie coś z linkiem na fb niektórym osobą nie działa takie dostaję informacje.

Link jest ok, ale czasem pisze "spróbuj później wydarzenie niedostępne" zmienię zgodnie z twoją sugestią,

Posted

Mysza2 napisał(a):
Link jest ok, ale czasem pisze "spróbuj później wydarzenie niedostępne" zmienię zgodnie z twoją sugestią,

Mnie to samo pisze...myślałam,że coś źle robie...