Pipi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Przepraszam za off. Kochani, proszę, zagłosujcie na Schronisko w Radomsku. Oni biora udział w głosowaniu o karmę na KrakVet-cie. Pomóżmy im wygrać, Oni tak bardzo tego potrzebują http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 i na facebook-u http://www.facebook.com/event.php?eid=162103147178241 POMOŻECIE? PROSZĘ! Quote
jusstyna85 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 CatAngel napisał(a):Przyszłam z FB i roześlę gdzie się da :) Dzięk....i :) Quote
jusstyna85 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Sunia prosi o ogłoszenia...ja porobiłam jej 10 ogłosz. Quote
Justyna_wolontariat Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nie pisałam bo ostatnio w schronisku byłam w czwartek i dopiero dziś, lalka bardzo schudła moze z stresu nie bardzo chciała jeść gdy mnie nie było znów wygląda jak szkielet:-( Jedzenie zawsze stoi w biurze dzis zjadła małą puszeczkę. lalka wymaga pracy kilka dni nieobecności i znów nieufna :-( chodzi po biurze, śpi w koszyczku ale ludziom nie daje się głaskać boi się do mnie przyjdzie. Nie otwiera już drzwi chyba wie, ze w biurze ma spokój i ciepło. Żal mi jej potrzebuje człowieka na stałe i wiele spokoju. Skóra przy oczku jest już lepsza. Jutro wstawię fotki choć lalka wygląda na poprzednich duzo lepiej. :-( Quote
Mysza2 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja sobie nie wyobrażam, że ona może być jeszcze chudsza :( Quote
jusstyna85 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Widziałam dzisiaj Lalke...:( Jest w kiepskim stanie psychicznym i fizycznym też...Boże,jaka ona jest chuda :( Nie chcialam stresowac jej apararatem,mam tylko 1 fotke,jak leży pod krzesłem,ale kiepska jest. Ona bardzo potrzebuje DT/DS...:(:(:( Quote
Mysza2 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 coraz to lepiej:( gdzie nie zajrzę dzisiaj to wszędzie same takie wiadomości albo gorsze :( Quote
Marycha35 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 popytam wśród znajomych, ale marne szanse....:( Quote
Justyna_wolontariat Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jutro zrobimy jej podstawowe badania krwi bo zaczeła cos dużo pić a wygląda jak szkielet. 2 razy ja juz odrobaczaliśmy dobrym śrdkiem :-( W stosunku do obcych jest bardzo nieufna nie daje się głaskać za mna jak pisałam chodzi i nie mam z nią problemu za p kierownik chodzi gdy mnie nie ma ale też nie daje jej się głaskać. Quote
Marycha35 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 kurcze, żeby tylko nie była chora, ech, bida kochana:( Quote
ŚWIAT Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Bardzo Was przepraszam, jeśli już była o tym informacja ,ale mam kiepski net i nie dam rady ostatnio przeglądać wątków bez problemów. Gdzie sunieczka jest ogłaszana? (na jakich portalach)? Potrzebujecie dla niej plakacik?Mogłabym zrobić jakby co Quote
Justyna_wolontariat Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Nie jest dobrze:-( badania wykazały wysoki stan leukocytów więc ma zapalenie dostaje juz leki jest odwodniona dziś 1 kroplówka, ale nie to jest najgorsze dziś oprócz oka taki sam stan skóry zauważyliśmy na łapie przedniej zaatakowany pazur i reszta wygląda to identycznie jak u naszego Murzynka który miał najpierw zaatakowane oko i pazur później broda :-( rok czasu go leczyliśmy dopiero badania w Niemczech i specjalna dla niego wytworzona szczepionka pomogła:-( Szukanie jej domu w tym stanie chyba nie ma sensu potrzebny byłby raczej domowy DT po moich obserwacjach Lali moge napisać sunia je ale wystarczy, ze pies podejdzie przejdzie obok już ucieka od miski to samo jest z wodą nawet w biurze nie potrafi się odstresować karmię ją z ręki smycz to dla niej kara uczę ja i zemną w miarę juz na smyczy idzie z nikim innym nie, wyje się przewraca szarpie. do obcych nie podchodzi w pomieszczeniach jest grzeczna utrzymuje czystość Po zeskrobinach napiszę więcej:-( Quote
CatAngel Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Na FB macie pytanie w jakim jest schronie? Zmieńcie tytuł na FB na bardzieeeeeeeeeeej drastyczny i wyślijcie do wszystkich tam jest taka funkcja w wydarzeniu po prawej u góry "wyślij wiadomość" zaznaczcie, że do WSZYSTKICH" Aaa i macie coś z linkiem na fb niektórym osobą nie działa takie dostaję informacje. Quote
Marycha35 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Cholera, źle jest, kochana taka i zagubiona na tych zdjęciach, bezradna:( Justyno dobrze, że przy niej jesteś!!! Quote
Mysza2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 CatAngel napisał(a):Na FB macie pytanie w jakim jest schronie? Zmieńcie tytuł na FB na bardzieeeeeeeeeeej drastyczny i wyślijcie do wszystkich tam jest taka funkcja w wydarzeniu po prawej u góry "wyślij wiadomość" zaznaczcie, że do WSZYSTKICH" Aaa i macie coś z linkiem na fb niektórym osobą nie działa takie dostaję informacje. Link jest ok, ale czasem pisze "spróbuj później wydarzenie niedostępne" zmienię zgodnie z twoją sugestią, Quote
jusstyna85 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Mysza2 napisał(a):Link jest ok, ale czasem pisze "spróbuj później wydarzenie niedostępne" zmienię zgodnie z twoją sugestią, Mnie to samo pisze...myślałam,że coś źle robie... Quote
jusstyna85 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Teraz też próbowalam-wydarzenie jest nieodstępne,spróbuj później... Quote
Recommended Posts