Cleo2008 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Mysza2']Lalka na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=196658777031428 Justynko, chcę Cię zrobić administratorem ale musisz wziąć udział ja nie moge wejsc stad na ten event, czy w linku jest jakis blad czy cos sie dzieje :( :( Quote
Justyna_wolontariat Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki a jak sunia sobie radzi? Nic sie nie zmieniło, no może ciut lepiej wczoraj zjadła 2 małe puszeczki, będziemy robić zeskrobiny jutro oko i łapka nie wyglądają dobrze. lala jak zauważyłam chce jeść ale stres jaki przeżywa jest tak duży że przestaje w momencie jeść i ucieka wystarczy, ze pies przejdzie ktos wejdzie i juz po jedzeniu, ucieka pod biurko. Dziś na spacerku nieco się wyluzowała.Próbuję ją przyzywczajać do obcych ludzi ale kiepsko mi idzie to typ psa jednej osoby mnie kocha i koniec nikt inny się nie liczy. :-(:-( W nocy pogryzła drewnianą klamkę do biura pozostały same wióry :-( rano nie mogłam do biura się dostać Quote
Marycha35 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 o jasna cholera:( Dziewczyno dobrze, że tam jesteś!!! Quote
jusstyna85 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Mysza2 napisała do pomocy na FB co się dzieje z linkiem... Quote
winter7 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 To ile potrzebujecie??? Nikt do tej pory nie wysłał numeru konta. Zresztą nie wiem, czy z ogłoszeń znajdzie się dom tymczasowy? Quote
CatAngel Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 U nas wszystkie nasze Linki do wydarzeń działają dobrze, musicie coś źle robić :( Quote
Mysza2 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 CatAngel napisał(a):U nas wszystkie nasze Linki do wydarzeń działają dobrze, musicie coś źle robić :( A cóż tam można źle zrobić. Przez jakiś czas działało. Potem raz tak raz nie, napisałam do centrum pomocy ale nie odpisują. Najprościej chyba zrobić nowe Quote
jusstyna85 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 winter7 napisał(a):To ile potrzebujecie??? Nikt do tej pory nie wysłał numeru konta. Zresztą nie wiem, czy z ogłoszeń znajdzie się dom tymczasowy? Ona potrzebuje domu tymczasowego i to domowego. CatAngel napisał(a):U nas wszystkie nasze Linki do wydarzeń działają dobrze, musicie coś źle robić :( Mnie nadal nie działa Mysza2 napisał(a):A cóż tam można źle zrobić. Przez jakiś czas działało. Potem raz tak raz nie, napisałam do centrum pomocy ale nie odpisują. Najprościej chyba zrobić nowe Może jeszcze odpiszą... Quote
Justyna_wolontariat Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Znalezliśmy sposób na chudzinkę szkielecika, zupełnie przez przypadek. Dziś laleczka zjadła 3 miseczki wsuwała ze aż uszy się jej trzęsły, gotowałam jedzenie w domu 3 h ale niuni smakowało. Laleczka musiała byc karmiona odpadkami dlatego nie wie co to mieso, sucha karma czy puszki. Dziś ugotowałam jej zupe: kasza mięso 2 rodzaje warzywa zrobiłam na 3 dni bardzo jej smakowało. Póki jej nieco nie utuczymy będę jej gotować w domu. a z oczkiem i łapką bez zmian ma smarowane zmiany skórne ale póki co leczenie bez efektu:-( Quote
Marycha35 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Kochana jesteś, supero. Suniaczek podje, uspokoi się ździebko to i zmiany pewnie się zaczną goić:) Brawo!!! Quote
jusstyna85 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Żal tego wydarzenia na FB...było sporo os. biorących udział...:( Quote
Mysza2 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 jusstyna85 napisał(a):Żal tego wydarzenia na FB...było sporo os. biorących udział...:( nie odpisali mi nic niestety:( napisałam znowu, ale tam już jest ileś podobnych pytań ale bez odpowiedzi Quote
jusstyna85 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Mysza2 napisał(a):nie odpisali mi nic niestety:( Pewnie nikomu nie odpisują.... Quote
Justyna_wolontariat Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Wczoraj wsuneła cały słoik i dziś też :) a to zdj z spacerku niestety nie wyrazne ale innego jej zrobic nie moge bo od nogi mi się nie odkleja. Quote
pikola Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Sprübujmy zebrac deklaracje a nuz sie uda.Jaka ona biedna:-(:-(:-(Suni najbardziej potrzebne serce kochajace widac ze straszna przylepka z niej. Quote
ŚWIAT Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Dziewczyny, czy sunia ma ogłoszenia? Trzeba ją ogłaszać? Na jakimś wątku Dogo kiedyś znalazłam taki przepis, nie wiem czy znacie, podobno dziewczyny go dawały niedożywionym psom:[FONT="] ( nie stosowałam sama) Wysokokaloryczna, lekkostrawna odżywka podawana przy chorobach, niedożywieniu, rekonwalescencji 1 cały kurczak (z małymi kośćmi, skórą, tłuszczem) 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka suplementu witaminowego 1 filiżanka karmy suchej 2 łyżki otrąb 3-4 jajka 1 filiżanka tłuszczu po czyszczeniu mięsa (nie gotowane) Przygotowanie: Kurczaka, tłuszcz, karmę i jajka zmiksuj na jednolitą masę. Przełóż do garnka i gotuj 30 minut. Następnie dodaj pozostałe składniki i zmiksuj. Szkoda że Ruda tak daleko od Bielska, a ja niezmotoryzowana, ugotowałabym go suni... [/FONT] Quote
jusstyna85 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 ŚWIAT napisał(a):Dziewczyny, czy sunia ma ogłoszenia? Trzeba ją ogłaszać? Na jakimś wątku Dogo kiedyś znalazłam taki przepis, nie wiem czy znacie, podobno dziewczyny go dawały niedożywionym psom:[FONT="] ( nie stosowałam sama) Wysokokaloryczna, lekkostrawna odżywka podawana przy chorobach, niedożywieniu, rekonwalescencji 1 cały kurczak (z małymi kośćmi, skórą, tłuszczem) 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka suplementu witaminowego 1 filiżanka karmy suchej 2 łyżki otrąb 3-4 jajka 1 filiżanka tłuszczu po czyszczeniu mięsa (nie gotowane) Przygotowanie: Kurczaka, tłuszcz, karmę i jajka zmiksuj na jednolitą masę. Przełóż do garnka i gotuj 30 minut. Następnie dodaj pozostałe składniki i zmiksuj. Szkoda że Ruda tak daleko od Bielska, a ja niezmotoryzowana, ugotowałabym go suni... [/FONT] też gdzieś czytałam o tym... Ja jej robiłam ogłosz. 1,5 tyg. temu,miałam nawet wyróżn. allegro przez 7 dni,potem jednak zmieniłam na innego psa,bo było pogorszenie ze zdrowiem. pikola napisał(a):Sprübujmy zebrac deklaracje a nuz sie uda.Jaka ona biedna:-(:-(:-(Suni najbardziej potrzebne serce kochajace widac ze straszna przylepka z niej. teraz zebrać deklaracje=cud :( Quote
pikola Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ale cuda sie zdarzaja.Duzo z fb ludziküw pomaga.To taka bida.Tak strasznie potrzebuje czlowieka:shake::-( Quote
Justyna_wolontariat Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Gotuję jej 2 rodzaje mięsa wołowina i kurczak plus warzywa i zamiennie kasza lub makaron samego miesa nie chce jeść dodaję teżoliwę i wcina, myślę ze z odżywieniem nie bedzie problemu super, że zaczeła jeść bo nic nie jadła. Powoli będę dorzucała suchą karmę. Co do ogłoszeń to można ja ogłaszać a nóż się ktoś zlituje z pewnością musi to być osoba cierpliwa. Dt super ale domowy gdzie lala byłaby w domu z biura nie ucieka nawet gdy wszystkie bramy w schronisku są otwarte na spacerach chodzi obok nogi. Quote
Recommended Posts