Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Nikt dzisiaj nie zajrzał:(
Sunia na pewno utrzymuje czystość w pomieszczeniach....

Nie zajrzałam bo za Borysem ganiałam Justynko.
pokazuj się Laleczko

Posted

I ja jestem na zaproszenie, znowu mi się agresor włącza na tego ... co ją trzymał na łańcuchu, w piekle wyląduję za to co mu życzę. Biedna sunia.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Myśle o tekście...nie wiem,czy bardziej postawić na coś w stylu 1. postu na wątku,czy bardziej tak do ogłoszeń bez historii,cechy charakteru itd....jak myślicie?

Hmmm... może i trochę też jej historii żeby było widać że pomimo tylu cierpień sunieczka tak bardzo kocha człowieka... ale i tak najważniejszy jest ten jej charakterek że jest ufna, oddana i kocha całą sobą. To tylko taka moja mała sugestia :)

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Myśle o tekście...nie wiem,czy bardziej postawić na coś w stylu 1. postu na wątku,czy bardziej tak do ogłoszeń bez historii,cechy charakteru itd....jak myślicie?

Ja już nie wiem jakie teksty lepsze, nie ma reguły, ja osobiście wolę konkretne, bez histerii, ale się nie upieram.

Posted

Justynko, na FB mam pytania czy z tym okiem jest już lepiej i co to właściwie jest z tym okiem.
Czy Lalka przybiera na wadze?
Może udałoby sie zrobić nowe zdjęcia

Posted

[quote name='lika1771']Justynko wstawiłam sunie na ten watek http://www.dogomania.pl/threads/204699-starsza-pani-szuka-starszego-przyjaciela...
Jezeli mozesz podaj wiecej danych,przede wszystkim jak Ona do kotow?

dzięki,doczytałam,że ta Pani upatrzyła sobie Agre od Gisic...

[quote name='Mysza2']Justynko, na FB mam pytania czy z tym okiem jest już lepiej i co to właściwie jest z tym okiem.
Czy Lalka przybiera na wadze?
Może udałoby sie zrobić nowe zdjęcia

Na pewno lepiej.Justyna musi zaglądnąć i napisać co dokładnie z nim jest.
Na pewno przybiera na wadze,wygląda dużo lepiej,bo na początku to był szkielet.
O zdj. trzeba też Justyne prosić,ja bodajże 27 lub 29.03 będę w schronisku

Posted

winter7 napisał(a):
Witam. Postaram się coś przesłać dla Lalci. Podajcie na pw numer konta.

Jeśli myślisz o pieniążkach,to bardzo by sie przydały na wyróżnione allegro,wyróżnionego szerloka itd... Ona ma dobrą karme,zabawki i koszyczek...Justyna ją rozpieszcza...

Żeby tylko tak domek sie znalazł...