ayshe Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 plosem bajdzio mimoza.moje pieseczki tez bardzo lubia ten model:roll: :cool3: :loveu: . Quote
Nanami Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Az zaczynam sie zastanawiac, skąd tyle odłozyc i kupic to "cudenko" bo u nas tez kłaki lataja 10 miesiecy w roku ;) Quote
andzia69 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ayshe napisał(a):wez taki trymer do czesania to sie skonczy.inaczej bedzie wylazilo w kolko bo widocznie pies nie zrzuca tylko wylazi takw miare rosniecia nowego wlosa a to potrafi byc upierdliwe. a jaki to ten model i gdzie można kupic???? kupię mu to chyba - a jak to nie pomoże to go ogolę:eviltong: i będzie onkiem w wersji chinskiego grzywacza!:mad: Quote
BeataSabra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 andzia69 napisał(a):a jaki to ten model i gdzie można kupic???? kupię mu to chyba - a jak to nie pomoże to go ogolę:eviltong: i będzie onkiem w wersji chinskiego grzywacza!:mad: Oster 320 Mam go mam i jest siuperowski Quote
Ewa-Jo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ayshe napisał(a):plosem bajdzio mimoza.moje pieseczki tez bardzo lubia ten model:roll: :cool3: :loveu: . no Joshua modelu którym go potraktowałaś chyba nie polubił za bardzo:cool1:. a w czym on jest inny od tego? Quote
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 skarbie josh w sumie byl tylko lekko zniecierpliwiony.natomiast na oczy ostera nie widzial:eviltong: .tylko trixie.to wogole co innego.ostera mozna dostac w sklepie internetowym-link zamieszczalam. Quote
BeataSabra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A co myślisz Ayshe o tym trymerze mają w tym sklepie internetowym . SUZHOU EBC 27 Trymer hakowy do rozczesywania sierści i wyczesywania martwego włosa. Dwadzieścia siedem hakowych ostrzy. Odległość między hakami 2mm. Quote
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 jest mniej ze tak powiem ekhem...inwazyjny od ostera czyli taki bardziej na codzien:evil_lol: Quote
shida Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a wlasnie podlaczam sie do pytania - ktore cos dla mojego urwipolcia ? bo ostatnio prawie zgubilam ten trixie :( a jakym zgubila to... heh... ciezko juz dostac te trymery trixie obecnie... Quote
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ekhem dla bordera?musze zajrzec ale to wieczorkiem to sie odezwe.:cool1: Quote
BeataSabra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ayshe napisał(a):jest mniej ze tak powiem ekhem...inwazyjny od ostera czyli taki bardziej na codzien:evil_lol: Chodzi o kuta nie o psa dla kuta moze być ?? Quote
Nanami Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A tak ogólnie, to ten Trixie jest OK, czy szkoda wydawac na niego kasy? ;) Quote
shida Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ayshe napisał(a):ekhem dla bordera?musze zajrzec ale to wieczorkiem to sie odezwe.:cool1: no na razie sie nie doONkowalam wiec tylko dla bordera :cool3: :loveu: chyba ze od razu i dla ONka sie da (no niekoniecznie jeden ale np info co dla kogo) to sobie zapisze i nie bede meczyla potem :eviltong: taki zestaw do szybkiego doprowadzania psa do stanu uzywalnosci :roll: bo dla munsterka to juz nie ma sensu raczej;) ma trixie... Quote
shida Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nanami napisał(a):A tak ogólnie, to ten Trixie jest OK, czy szkoda wydawac na niego kasy? ;) jest ok ale inne sa jeszcze lepsze :) tak ze trzeba przekalkulowac jak z kosztami jednego i drugiego i zakupic to co sie najlepiej oplaca :) ja na razie mam trixie i jest ok... ale ze juz kilka razy szukalam jednego z nich to wole wiedziec jaki kupic jak mi jednak zginie ...albo jakbede miala jakis dziiiwny duzy przyplyw gotowki ;) Quote
Szira/Gosia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ayshe o to chodzi???? http://www.psiaki.pl/sklep/product_info.php/products_id/399 Quote
Szira/Gosia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 http://www.psiaki.pl/sklep/product_info.php/cPath/21_54_78/products_id/398 http://www.psiaki.pl/sklep/product_info.php/cPath/21_54_78/products_id/401 Czy o to????:lol: Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 BeataSabra napisał(a):Oster 320 Mam go mam i jest siuperowski ale tam na stronie jest opisane,że on Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 andzia69 napisał(a):ale tam na stronie jest opisane,że on chciałam cos napisać,ale cos mi się wywalieło i nie mozna edytować:angryy: Shira - na tej stronie są trymerki - tą strone podała Ayshe - moze tam cos wybierzesz - choc te, które podałas są znacznie tansze! Quote
shida Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Szira/Gosia']http://www.psiaki.pl/sklep/product_info.php/cPath/21_54_78/products_id/398 http://www.psiaki.pl/sklep/product_info.php/cPath/21_54_78/products_id/401 Czy o to????:lol: szira trymery karlie sa w hurtowni do ktorej mam dostep - tak ze jesli tej firmy to nie ma klopotu odpowiedni zalatwic ;) tylko tak jak ona pisala bardziej tna wiec trzeba chyba abrdziej gesty brac... Quote
Szira/Gosia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 shida napisał(a):szira trymery karlie sa w hurtowni do ktorej mam dostep - tak ze jesli tej firmy to nie ma klopotu odpowiedni zalatwic ;) tylko tak jak ona pisala bardziej tna wiec trzeba chyba abrdziej gesty brac... Shida to jak tylko Beata powie który to ma być to ja się zapisuję i proszę o kupienie:lol: Quote
Szira/Gosia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 andzia69 napisał(a): Shira - na tej stronie są trymerki - tą strone podała Ayshe - moze tam cos wybierzesz - choc te, które podałas są znacznie tansze! No właśnie mi o cenę chodzi bo ja tyle kasy to nie mam na trymer:shake: Quote
shida Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 zobaczymy co beata powie...jak jakis znajdzie to ok.. jak nie to jeszcze mozemy zrobic tak ze jesli uda mi sie naciagnac kogos z rodzinki to ci pozycze a ty powolutku doskladasz sobie i np za rok kupis ;) a na razie bedziemy sie wymienialy po kilka dni ;) w koncu widujemy sie czesto :) heh oby tylko udalo mi sie naciagnac zeby kupili... ja musze jakos kase na szkolenie zbierac bo niestety na szkolenie mam veto i rodzinak nei da ani 1zl... za to daja sie czasem naciagac na takie rzeczy jak trymer czy cos... Quote
Nanami Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A ja bym po prostu prosiła o przedział ile ząbków tych dla onka i jaki ostęp miedzy nimi... By porządnie wyczesało, a nie ogoliło do łysa ;) Quote
shida Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 a to juzinna sprawa bo to nie tylko o to lazi ;) na pewno dobry jest "oster 320" :) ma zabki co 2mm ale karlie sa podobno innaczej ostrzone i musza byc bardziej geste bo moga pociac skore ... ale ja tylko przekazuje co uslyszalam :) Quote
ayshe Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 dla onka-oster 320. ja wszystkich sorki ale zajrze na te ostery dla belgow jutro rano-dzisiaj juz nie mam kiedy bo musze isc w kimono i przy okazji zmusic do tego moje dziecko:mad: Quote
Recommended Posts