Trisza Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Z szybkich kalkulacji-deklaracji stałych 25 z, jednorazowych-180 zł... Quote
bea100 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Trisza']Z szybkich kalkulacji-deklaracji stałych 25 z, jednorazowych-180 zł...[/QUOTE] Tyle nam brakuje? Quote
tisane Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ja przesle na razie 20zl, moze od przyszlego miesiaca bylaby deklaracja stala :) Quote
Lilek Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Dziewczyny, ja narazie mogę jednorazowo dorzucić 50 zł, tylko na jakie konto?Może ślepak ze mnie, ale nie widziałam numeru. Postaram się podesłać coś co miesiąc, ale ile będę mogła nie jestem w tej chwili pewna.:oops:Wrzućcie numer konta. Quote
Trisza Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 :))).Wszystkim składam podziękowania z imieniu psiura!! Ja już się odmeldowuję-cały dzień pilnowałam wątku:).Czy któraś mnie godnie zastąpi w godzinie?:)) Quote
bea100 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wysłałam Lilek nr konta dla Biszkopta na pw, ale chyba zaraz padnę. Do jutra cioteczki. Quote
_Aga_ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Ja też już uciekam, głowa mi pęka, gorączka rośnie, nie dam rady dłużej siedzieć.. Postaram się jutro uporządkować finanse... Dziękuję Wam wszystkim :Rose: Quote
Lilek Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jutro pieniążki powinny być na koncie Biszkopcika. Biedny psiak.Kurczę, chyba zaczynam być niedobra baba, bo mam mordercze myśli, kiedy patrzę na te bidy.Strzelałabym do tzw. ludzi, którzy im to zrobili.Śpijcie dobrze. I ty, piesku. Może w końcu zaświeci słoneczko i dla ciebie. Quote
Renata N Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wysłałam dziś jednorazowo 100 zł, nasze "księgowe" zadecydują któremu psiakowi najbardziej potrzebne. Badi ma już chyba komplet deklaracji, więc dam 40 zł stałej dla Biszkopta. Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 nie mogę spokojnie na niego patrzeć. Podeślijcie nr konta cioteczki. Tylko 20 zł dorzucę ale ziarnko do ziarnka Quote
Renata N Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Mysza2']nie mogę spokojnie na niego patrzeć. Podeślijcie nr konta cioteczki. Tylko 20 zł dorzucę ale ziarnko do ziarnka[/QUOTE] Ten chuderlak mnie też spędza sen z powiek! Elu, mam parę nowych fantów na bazarek, wyślę Ci jutro. Nie zostawię dzierżoniowskich psiaków! Badi, Biszkopt, Amor, Lisio... każdy z nich zasługuje na lepszy los! Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Renata N']Ten chuderlak mnie też spędza sen z powiek! Elu, mam parę nowych fantów na bazarek, wyślę Ci jutro. Nie zostawię dzierżoniowskich psiaków! Badi, Biszkopt, Amor, Lisio... każdy z nich zasługuje na lepszy los![/QUOTE] oki bardzo Ci dziękuję:):) Quote
edek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Cioteczki może się skontaktować z Murka koło Janowa Lubelskiego wydaje mi sie że wzięłaby za niego koło 300zł, trzeba byłoby zaprosić na wątek. Może ktoś zna bliżej jakieś hoteliki ???? Quote
Evelka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jestem na zaproszenie edka. Psiak faktycznie w ciężkim stanie. Ale widać, że to przepiękny pies! Na razie niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo, ale mocno trzymam kciuki, że Biszkoptowi się udało i żeby mógł w końcu zacząć normalne i szczęśliwe życie! Quote
edek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='bea100']Nie wiem, qrcze, spać nie będę mogła, szukajcie a może coś taniej się uda?- mam super wieść!!!!!!!!!!!!!!! dokładam do swoich 100 jeszcze 100 (właśnie wyżebrałam od swojej kochanej sąsiadki Uli)- czyli wpłacam jutro 200!!! Trisza- mamy ok 300...[/QUOTE] Jesteście wspaniałe :) Quote
_Aga_ Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='gazzy']Nie wiem czy ma, ale zrobiłam mu wydarzenie na fb. Czy ktoś może podać mi numer telefonu pod którym można się kontaktować w sprawie psa ? [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=134111463327014[/url][/QUOTE] Dzięki gazzy :Rose: :loveu: Quote
_Aga_ Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Kolejne deklaracje.. [quote name='Gonia13']Jakie to smutne..."Zakład Składowania Odpadów Komunalnych" :( nazwa tak przemawia... ehhhh:( Wpłacę[B] parę groszy za jakiś czas[/B]. Jakbym zapomniała to dajcie znać bo już sie gubię...[/QUOTE] [quote name='Lilek']Dziewczyny, ja narazie mogę jednorazowo dorzucić [B]50 zł[/B], tylko na jakie konto?Może ślepak ze mnie, ale nie widziałam numeru. Postaram się podesłać coś co miesiąc, ale ile będę mogła nie jestem w tej chwili pewna.:oops:Wrzućcie numer konta.[/QUOTE] [quote name='tisane']Ja przesle na razie [B]20zl[/B], moze od przyszlego miesiaca bylaby deklaracja stala :)[/QUOTE] [quote name='Renata N']Wysłałam dziś [B]jednorazowo 100 zł[/B], nasze "księgowe" zadecydują któremu psiakowi najbardziej potrzebne. Badi ma już chyba komplet deklaracji, więc dam[B] 40 zł stałej [/B]dla Biszkopta.[/QUOTE] [quote name='Mysza2']nie mogę spokojnie na niego patrzeć. Podeślijcie nr konta cioteczki. Tylko [B]20 zł [/B]dorzucę ale ziarnko do ziarnka[/QUOTE] Reniu - zaksięgowałam te 100 zł u Biszkopcika, ale w razie gdyby były potrzebne Rudzikowi np., to się przepisze ;) Quote
kambyzesa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Chętnie pomogę, mogę wpłacić 50 zł, proszę o numer konta Quote
_Aga_ Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='kambyzesa']Chętnie pomogę, mogę wpłacić 50 zł, proszę o numer konta[/QUOTE] Dziękujemy :multi: Quote
edek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 _Aga_ sąsiadka bea 100 Pani Ula ma wpłacić jednorazowo 100 chyba nie ma teko w rozliczeniach Quote
Recommended Posts