bianka0 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 E-S napisał(a):Ej, to wstawcie foty, co ? please ... Bianka się zgadza, żeby tutaj wstawić, bo ma dług wdzięczności wobec mnie :D Co nie Bianka ? :D :D :D Oczywiście, mam wiele długów wdzięczności wobec E-S :loveu: Wstawiajcie tu fotki wszystkich pięknych rudzielców, ja też oko pocieszę.;) Quote
E-S Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Dwa długi - bo dwie śmierdzące kupy. Niejakiej LOLI :D Wylałam na tapicerkę podróbkę tresora lancoma ... nie pomogło ... bajam się tam wsiąść teraz i wracać tym wonnym rydwanem do domu :D :D :D Quote
handzia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Kurczę tylko akurat nie wyszło za bardzo zdjęcie. Widać ją tylko troszkę, spróbuję tu wstawić Quote
handzia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Uploaded with ImageShack.us Tylko takie, niestety:roll: To ta maleńka na samym dole:) Quote
bianka0 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 E-S napisał(a): Wylałam na tapicerkę podróbkę tresora lancoma ... nie pomogło ... bajam się tam wsiąść teraz i wracać tym wonnym rydwanem do domu :D :D :D A to dlatego że używasz podróbek,:puppydog: jakbyś wylała oryginał, to jechałabyś jak z dodatkowymi silnikami odrzutowymi, miałabyś mieszankę wybuchową. Quote
handzia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Po niedzieli będzie może lepsze zdjęcie, jeżeli uda się cyknąć. Ale nawet na tym te oczka wyglądają słodko:) Quote
bianka0 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 handzia napisał(a):Po niedzieli będzie może lepsze zdjęcie, jeżeli uda się cyknąć. Ale nawet na tym te oczka wyglądają słodko:) Handziu jutro E-S chce zabrać sunię do Lublina, i nie mamy pewności czy ją odda. Wszystko się okaże w trakcie wizji lokalnej. Być może że sunia już zostanie w nowym domu. handzia napisał(a): To ta maleńka na samym dole:) Widziałam ją na zamojskim wątku. Quote
funia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 nie wiemy tego Ewa ...ale to kwestia zapytania w schronie Quote
bianka0 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Isadora7 napisał(a):Bianko czy mimo zawirowań zdrowotnych odpalać jej allegro. Jest weekend ja siedzę i dziergam. Rita nie pojechała jednak z E-S :shake: To jednak nie ten dom. Także Isadoro allegro dla małej aktualne. Jeżeli można prosić to na lubelszczyznę :roll: Quote
as_ko Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 bianka0 napisał(a):Rita nie pojechała jednak z E-S :shake: To jednak nie ten dom. Także Isadoro allegro dla małej aktualne. Jeżeli można prosić to na lubelszczyznę :roll: Bianko napisz więcej, pani była podobno taka zakochana w suni? Quote
bianka0 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Asiu więcej napisze Ewa. Ona nabrała wątpliwości czy pani jest już gotowa na przyjęcie nowego psa, po śmierci poprzedniego, którego ciągle jeszcze wspomina. Quote
Andzike Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 bianka0 napisał(a):Asiu więcej napisze Ewa. Ona nabrała wątpliwości czy pani jest już gotowa na przyjęcie nowego psa, po śmierci poprzedniego, którego ciągle jeszcze wspomina. O kurcze, szkoda...:( Ale jeśli Pani miała jakieś wątpliwości (a raczej Ewa) to dobrze, że sunia nadal szuka innego domu... mam nadzieję, że szybciutko go znajdzie! Quote
E-S Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 bianka0 napisał(a):Asiu więcej napisze Ewa. Ona nabrała wątpliwości czy pani jest już gotowa na przyjęcie nowego psa, po śmierci poprzedniego, którego ciągle jeszcze wspomina. Ale nie ta młodsza pani zakochana, tylko jej matka ! One razem mieszkają, matka z córką. Wyraziła się, cytuję "mentalnie nie jestem gotowa". No. Pani szuka Ricie domu na naszym osiedlu, bo ją kocha i chce ją mieć "na oku". Obiecałam, że jej wydrukuję kolorowe zdjęcia Rity i dam, żeby mogła pokazywać coś lepszego niż to z komórki. Mam zrobić plakacik na nasze osiedle :D Pani będzie domy sprawdzać :D Zrobię. Quote
matrioszka2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Szykują się wybory czworonożnej miss osiedla . Quote
bianka0 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Funiu jakl tam nasz piękny rudzielec ? Isadora chyba zapomniała o obiecanym allegro :shake: Quote
Isadora7 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 bianka0 napisał(a):Funiu jakl tam nasz piękny rudzielec ? Isadora chyba zapomniała o obiecanym allegro :shake: Nie zapomniałam dopiero weszłam siadłam - prozaicznie - siadłam psychicznie i fizycznie musiałam odciąć się na dwa dni. Bywa, że się coś w człowieku nazbiera. Jestem allegro będzie jutr.... upsss po pracy. Nie wchodziłam przez dwa dni na dogo, nie mogłam. Quote
bianka0 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Isadora7 napisał(a):Nie zapomniałam dopiero weszłam siadłam - prozaicznie - siadłam psychicznie i fizycznie musiałam odciąć się na dwa dni. Bywa, że się coś w człowieku nazbiera. Jestem allegro będzie jutr.... upsss po pracy. Nie wchodziłam przez dwa dni na dogo, nie mogłam. Cieszę się że pamiętasz. Dziękuję. Ricie trzeba jednak zrobić ogłoszenia, ale ostatnio mam dość dalekich transportów, spróbujmy na województwo lubelskie. Quote
funia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Nie wiem ,która z nich to wydaliła z siebie ,ale się przeraziłam Wielki kawał sztywnej folii z końcówki kiełbasy z metalową klamra na końcu .Są u mnie już ponad tydzień i dzisiaj dopiero z kupą to wyszło ....Kur..a nawet nie obieraja z folii przed podaniem psu ...Dobrze ,ze tak sie to skończyło Mam jednak podejrzenie ,ze to Rita bo brzuszek ja bolał i była apatyczna ..... Kupa wydała mi sie zbyt kolorowa ....A folia nbyła czerwono -bniało - zielona .... Quote
funia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 To nie folia jak na parówce tylko 10 razy grubsza :-o Quote
Isadora7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Dostałam takiego maila: Witam serdecznie, pragnę dowiedzieć się czy RITA (szorstowłosa piękność) czeka jeszcze na adopcje? Przed chwilą oglądalam stronę SOS dla jamników i mocniej zabiło mi serducho na widok tej małej kruszyny! Do tej pory miałam dwa psy - jamniki...teraz jest pustka. Musze mieć malutką sunie abym mogła wszędzie ją zabierać, ponieważ jestem osoba samotną, pracującą.Oprócz Rity wypatrzyłam jeszcze NIKITĘ, rudą jamnisię. Mieszkam w Warszawie, myślę,że z transportem nie byłoby kłopotu. Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Isadora7 napisał(a):Dostałam takiego maila: Dziękuję Isadoro, jak będziesz miała czas podaj mi na PW namiary na panią. funia napisał(a):To nie folia jak na parówce tylko 10 razy grubsza :-o Rany Boskie jacy bezmyślni są ci ludzie opiekujący się psami w schronie.:shake: Quote
E-S Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Isadora: "Dostałam takiego maila: Witam serdecznie, pragnę dowiedzieć się czy RITA (szorstowłosa piękność) czeka jeszcze na adopcje? Przed chwilą oglądalam stronę SOS dla jamników i mocniej zabiło mi serducho na widok tej małej kruszyny! Do tej pory miałam dwa psy - jamniki...teraz jest pustka. Musze mieć malutką sunie abym mogła wszędzie ją zabierać, ponieważ jestem osoba samotną, pracującą.Oprócz Rity wypatrzyłam jeszcze NIKITĘ, rudą jamnisię. Mieszkam w Warszawie, myślę,że z transportem nie byłoby kłopotu." as_ko napisał(a):Myślę że warto sprawdzić domek :) dla Ritki. Isadora, wyślij mi mailem namiary na ten dom. Madallena go przetrzepie. A ja zawiozę do W-wy jeśli będzie OK. Quote
Isadora7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 dajcie mi chwilę robię tzw pierwszy "przegląd" Quote
Recommended Posts