jayo Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='gdgt']jayo, nie chcę sie wtrącać, ale ty nie powinnaś jechać do Mopci, bo Mopcia będzie chciała wyjść z Tobą. Ja Pieguska do dzisiaj nie odwiedziłam, choć bardzo za nim tęsknię...[/quote] Czyli co, nie moge sie juz z nia spotkac ..??:-( Quote
gdgt Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 za kilka miesięcy!!! chyba że ona się nie przywiązuje do ludzi, i jej to zwisa, czy to Ty przyjedziesz czy np. ja. Jayo, daj koniecznie znać co ze szczeniakami, bo zalewa mnie tłum allegrowiczów. Jeśli są chore, a domki chętne są, to może zdejmijmy tą aukcję i narażajmy sie na negatyw (typu: aukcja nieaktualna). Quote
malawaszka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 gdgt - jak macie dużo chętnych na szczeniaki to moze proponuj tez inne które są u kogoś innego na tymczasie - na pewno nie brakuje takich w okolicy :shake: Quote
gdgt Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nie mam znajomych szczeniaków. Jak ktoś się zgłosi, to będę je podsyłać. Na razie odsyłam ludzi do schroniska w józefowie k. legionowa, może ktoś się pofatyguję. Ale ci ludzie tez są niesprawdzeni, więc trochę mi sie nie chce zakładać nowego wątku pt. chętni na szczeniaki. Quote
jayo Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ja im wysylam info lub pytam czy wezma cos innego. Ale generalnie male sa bardzo ladne - wiec i chetnych wiecej, ale niekoniecznie sensownych :( Quote
beka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 GDGT betinka24 na gwałt szuka domu dla ślicznej suczki. Inaczej schron w jóżwfowie. Quote
gdgt Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 mogę jej jedynie podać maile do osób, które sie kontaktowały ze mną. Te osoby nie są sprawdzone, mogą być oszołomami... Quote
Zuza35 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='ma_ruda']A ja ponowie pytanie- gdzie Mopcia spędzi Święta?[/quote] Mogę powiedzieć, gdzie je Mopcia spędziła :-) Wigilię u mnie z nowym pańciostwem, dzisiaj ja wizytowałam ją w jej domu. Nie wiem, nie znam się, ale po mojemu jeżeli się Jayo nie upomni o zwrot, to Mopcia już się nazywa Szurka i ma nowy dom. Zakochana jest i wpatrzona w pana, a z wzajemnością zresztą, bo pierwszy powiedział, że suki nie odda. I trzyma się tego. Przemiłe to zwierzę (Szurka nie pan:-) ) , wystraszone bardzo, ale dojdzie do siebie, choć pewnie lęki na zawsze w niej zostaną. Coraz częściej załatwia się na dworze całe szczęście. Już bez większych protestów wychodzi na spacer. Na dzieci nie zwraca sama z siebie uwagi, a jak ją starsza dziewczynka głaszcze, cierpliwie to znosi, bez wstrętu czy protestu. Quote
ma_ruda Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Juz dawno przewidywałam, że Mopcia będzie "rozrywana":loveu:; tylko teraz zupełnie nie wiem komu kibicować?:niewiem: Quote
gdgt Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ale dlaczego szurka? przecież ona sobie pomyśli, ze jest szurnięta! Quote
jayo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='ronja']mam zmieniać tytuł?[/quote] Chyba tak :placz: :placz: Nawet porozrywane poduszki Panstwa nie zniechecily.... Po Nowym Roku jade podpisac umowe.... Ech... sama nie wiem czy sie ciesze... Ale pewnie tak mialo byc - i to jest [B]najfajniejszy dom[/B], jaki moglismy sobie dla niej wymarzyc tak naprawde :oops: Quote
Wilejkaros Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ciotka jayo, czy te łzy i czarna rozpacz mają oznaczać, że brak Ci jakiegoś nieułożonego nowego tymczasiku? Quote
jayo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ciotka jayo, czy te łzy i czarna rozpacz mają oznaczać, że brak Ci jakiegoś nieułożonego nowego tymczasiku?[/quote] O ile nam wydasz do domow szesc kotow - to mozemy pogadac :-) Quote
Wilejkaros Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Pamiętasz, gdzie wyadoptowałaś ostatnie 6 psów? Zadzwoń i powiedz, że masz dla nich prezent gwiazdkowy w postaci... ;) Ciotka, nie oszukujmy się. Już Ewusek nam przekazała, jak u Ciebie wygląda oddawanie kota ;) Quote
ma_ruda Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jayo, gdyby Ci sie było trudno pogodzić z rozstaniem z Mopcią, to ja przypomnę:;) (KOPIUJĘ Z WĄTKU SZNAUCERÓW W POTRZEBIE) [quote] Sunia ma 8 miesięcy i przebywa w schronisku w Celestynowie co najmniej 2,5 miesiąca. Jest na prawde bardzo ładnym psem, ale do tego schroniska przychodza głównie ludzie po psy do "kojca". Przecież ona sie na takie warunki nie nadaje!:-( Sunie jest przemiła, zdrowa, wesoła, żyje w zgodzie z innymi pieskami. Jest już po sterylizacji, ma szczepienia. Jej mankament- nie umie chodzić na smyczy.:shake: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/7342/pict5349kk9.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Quote
Zuza35 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='gdgt']ale dlaczego szurka? przecież ona sobie pomyśli, ze jest szurnięta![/quote] Jakoś ona się tym nie zamartwia :-) Dość szybko zaczęła na to reagować. A Szura to od rosyjskiego imienia, a nie od szurnięcia :-) Psy w tym domu nazywały się: Rózia (jest teraz), Franka, Klara, Zachary i Fabian. Więc Mopcia nijak nie pasowała. Quote
joaaa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Prawdę mówiąc, to ona szurnięta też jest. :evil_lol: Więc imię jak najbardziej odpowiednie. I rzeczywiście reaguje na nie, a na Mopcię nie bardzo. Cieszę się, że są postępy w fizjologii. :p Quote
outsi Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Czyli rozumiem, że można ostatecznie zdjąć bannerek Mopci-Szury z podpisu? :cool3: Quote
jayo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='outsi']Czyli rozumiem, że można ostatecznie zdjąć bannerek Mopci-Szury z podpisu? :cool3:[/quote] no tak.. bannerek zdjac, o suni nie zapominac :-) Quote
ma_ruda Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='jayo']no tak.. bannerek zdjac, o suni nie zapominac :-)[/quote] Pamiętamy o suni, ale chcemy wiedzieć więcej:cool3: Quote
joaaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 U Mopci-Szurki wszystko suuuuuper! Śpi w łóżku z panem, biega na dworze z Rózią, bardzo jest zapatrzona w swoich państwa, szczególnie w pana, nie ma żadnych problemów fizjologicznych. Pani bardzo zadowolona, że dała Mopci czas na przyzwyczajenie! :p Quote
Recommended Posts