Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To było tak... Pani przyjechała dziś do nas z dziadkiem. Dziadek miał poznać Sol. Solina szczekała na gości jak najęta. Za to Fazi przymilał się do Pani... no i wyszło jak wyszło.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fazi zaadoptowany :lol:. Teraz zostanie zaszczepiony i za miesiąc wyfrunie z kraju do swojego nowego domku i swojego braciszka Toffiego (dawniej Farysa) :lol:

A przez ten miesiąc Fazi pomieszka u rodziny Państwa w Polsce (tam, gdzie zamieszkała Batumi).

Posted

Witamy serdecznie tu Figusia ;) już duza nadal rozrabiająca i dominujaca pannica , najkochańsza najmadrzejsza i wogóle naj naj naj ;) niestety mam problem z dodaniem zdjęć

Posted

a co o Figusi hmm od czego by zacząć: waży ok 3 kg i nadal rośnie w oczach jest w miare posłuszna jak na takie malenstwo aczkolwiek jest złosliwa naprawde psoci i bardzo szybko się uczy ;) głupotek najszybciej hahaha umie wskakiwac na łózko na fotel wyciaga skarpety męczy moje kacie próbuje za wszelka cene zdominowac starsza suczke na szczęście ta sie ogarneła i troche ja stopuje , umie siadac na komende robi siuski i kupki na dworku ( czasem sie zapomina ale jest jej to wybaczane) sama prosi na dworek nie lubi chodzic na smyczy woli biegac i zaczepiac niewinnych ludzi szczególnie dzieci i psy ooo to uwielbia szczególnie kudłate zeby było za co gryść ale juz sie słucha wiec grzecznie wraca do nas kocha zabawy piłęczka i nawet ja przynosi patyczki libi obrabiać i poza tym jest kochana przytularska i lizochowa, śpi na swoim posłanku ale czasem włazi do mnie pod kocyk sie poprzytulac i tak juz zostaje zemna ;P bała się ciemności i wysokości wiec nie wchodziła i nie schodziła ze schodów ale teraz śmiga jak głupia z ciemnosciami bywa różnie nie ciągne jej na siłe jeśli nie ma na to ochoty ale jak wychodzimy z obiema Psinkami to biegnie pierwsza zeby pokazac jaka to jest odważna ;)jestesmy po szczepieniach teraz tylko wścieklizna i puźniej chipowanie, ( za dużo ludzi mi sie tu do niej usmiecha ) uwielbia jeść wszystko...dosłownie... warzywa owoce nawet cytryne wciagnie jak skapnie....aa no i zapomniałam Figa jest zakochana ;) w małym shitsu(nie wiem czy tak sie to pisze) tez szczeniaczek wiec jak sie juz zobacza to koniec...mozna miechem machac a one nic tylko siebie widzą hahahahajak mi sie uda to je nagram i wstawie ;)narazie to tyle ale bedziemy pisac co u nas na bierzaco pozdrawiam serdecznie Ilonka i Krzyś

Posted

Witam witam po dzisiejszej wizycie u weta w celu kolejnej dawki odrobaczania i czegos tam przeciw kleszczowego musze sie pochwali ze pan Weterynarz powiedział iz żadko kiedy widzi tak piekne futerko u pieska ;)))) i ogólnie jest sliczna cudnie rosnie i sie kształtuje ;) a fakt jest coraz piekniejsza i strzela takie minki że szok ma taki smieszny pedzelek na koncu ogonka moja mała damulka na wystawy tylko ;)

Posted

ilonka0604 napisał(a):
musze sie pochwali ze pan Weterynarz powiedział iz żadko kiedy widzi tak piekne futerko u pieska ;))))

chwal się, chwal :) piękne futerko świadczy o tym, że sunia jest dobrze odkarmiona i zadbana :)
gratulacje!

• 3 months later...