BeaBono Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 To było tak... Pani przyjechała dziś do nas z dziadkiem. Dziadek miał poznać Sol. Solina szczekała na gości jak najęta. Za to Fazi przymilał się do Pani... no i wyszło jak wyszło. Quote
BeaBono Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Fazi zaadoptowany :lol:. Teraz zostanie zaszczepiony i za miesiąc wyfrunie z kraju do swojego nowego domku i swojego braciszka Toffiego (dawniej Farysa) :lol: A przez ten miesiąc Fazi pomieszka u rodziny Państwa w Polsce (tam, gdzie zamieszkała Batumi). Quote
supergoga Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 W sumie. Tylko moim zdaniem te powroty szczeniaków nie są dla nich obojętne. Myślę, że gdzieś ślad tych wędrówek pozostaje. Quote
ilonka0604 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Witamy serdecznie tu Figusia ;) już duza nadal rozrabiająca i dominujaca pannica , najkochańsza najmadrzejsza i wogóle naj naj naj ;) niestety mam problem z dodaniem zdjęć Quote
supergoga Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 To może pomożemy, tylko prosze wysłać nam mailem, Quote
ilonka0604 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 a co o Figusi hmm od czego by zacząć: waży ok 3 kg i nadal rośnie w oczach jest w miare posłuszna jak na takie malenstwo aczkolwiek jest złosliwa naprawde psoci i bardzo szybko się uczy ;) głupotek najszybciej hahaha umie wskakiwac na łózko na fotel wyciaga skarpety męczy moje kacie próbuje za wszelka cene zdominowac starsza suczke na szczęście ta sie ogarneła i troche ja stopuje , umie siadac na komende robi siuski i kupki na dworku ( czasem sie zapomina ale jest jej to wybaczane) sama prosi na dworek nie lubi chodzic na smyczy woli biegac i zaczepiac niewinnych ludzi szczególnie dzieci i psy ooo to uwielbia szczególnie kudłate zeby było za co gryść ale juz sie słucha wiec grzecznie wraca do nas kocha zabawy piłęczka i nawet ja przynosi patyczki libi obrabiać i poza tym jest kochana przytularska i lizochowa, śpi na swoim posłanku ale czasem włazi do mnie pod kocyk sie poprzytulac i tak juz zostaje zemna ;P bała się ciemności i wysokości wiec nie wchodziła i nie schodziła ze schodów ale teraz śmiga jak głupia z ciemnosciami bywa różnie nie ciągne jej na siłe jeśli nie ma na to ochoty ale jak wychodzimy z obiema Psinkami to biegnie pierwsza zeby pokazac jaka to jest odważna ;)jestesmy po szczepieniach teraz tylko wścieklizna i puźniej chipowanie, ( za dużo ludzi mi sie tu do niej usmiecha ) uwielbia jeść wszystko...dosłownie... warzywa owoce nawet cytryne wciagnie jak skapnie....aa no i zapomniałam Figa jest zakochana ;) w małym shitsu(nie wiem czy tak sie to pisze) tez szczeniaczek wiec jak sie juz zobacza to koniec...mozna miechem machac a one nic tylko siebie widzą hahahahajak mi sie uda to je nagram i wstawie ;)narazie to tyle ale bedziemy pisac co u nas na bierzaco pozdrawiam serdecznie Ilonka i Krzyś Quote
ilonka0604 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ok a moge maila to juz wysyłam a troche tego mamy ;) Quote
supergoga Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 A poza tym witamy na dogomanii - serdecznie. I pozdrawiamy Figaszka. I czekamy na fotki rozrabiaki! Quote
supergoga Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ilonka0604 napisał(a):ok a moge maila to juz wysyłam a troche tego mamy ;) Jasne - powoli powstawiamy fotki Quote
Ajula Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 witamy na dogomanii :) fajnie, że zobaczymy fotki! Quote
ilonka0604 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 pewnie że tak a moge prosic maila na którego mam wysyłać ;) postaram sie sama cos jeszcze pomodzic Quote
ilonka0604 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.209839412374789.66654.100000461951821 profil na faceboku ;) tu jest troche Quote
ilonka0604 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Witam witam po dzisiejszej wizycie u weta w celu kolejnej dawki odrobaczania i czegos tam przeciw kleszczowego musze sie pochwali ze pan Weterynarz powiedział iz żadko kiedy widzi tak piekne futerko u pieska ;)))) i ogólnie jest sliczna cudnie rosnie i sie kształtuje ;) a fakt jest coraz piekniejsza i strzela takie minki że szok ma taki smieszny pedzelek na koncu ogonka moja mała damulka na wystawy tylko ;) Quote
Ajula Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ilonka0604 napisał(a): musze sie pochwali ze pan Weterynarz powiedział iz żadko kiedy widzi tak piekne futerko u pieska ;)))) chwal się, chwal :) piękne futerko świadczy o tym, że sunia jest dobrze odkarmiona i zadbana :) gratulacje! Quote
KateBono Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Cioteczki poznajecie? To nasze zagraniczniaki: Farys i Fazi ( teraz Fari ) Quote
Recommended Posts