KateBono Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Wczoraj do swoich domków pojechały: Fuga, Fazi i Fugazi:lol:. W najbliższym czasie pojedzie do swojego domku, ostatnia z maluszków- Figa Quote
supergoga Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Figaszek właśnie pojechał do nowego domku do Pruszkowa. Zaprosiłam jej Państwa na wątek, obiecali...bo jak nie... Quote
BeaBono Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Co z tą piąteczką? Dodka nie ma, efek nie ma... pusto i smutno się zrobiło :-( Quote
ania z poznania Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Supergogo, pozwolisz, żeby dziewczynom smutno było :mad::evil_lol:?? Dawaj maluszki :diabloti:! Quote
Ajula Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Supergosiu daj koniecznie dziewczynom coś do roboty, bo one nie znoszą pustki w przyrodzie..... Dodzio dziś pojechał, Kate i Bea smutaski - przyjechały do lasu szukać z nami psa, żeby jakoś sensownie spędzić czas kochane te nasze Bonki...:loveu: Quote
ania z poznania Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ajula napisał(a): kochane te nasze Bonki...:loveu: I to jak :)! Quote
snuszak Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 w schronisku w Puszczykowie dostałam wiadomość o suni 4/5 miesięcy małej wzrostem, czarnej podpalanej sytuacja wygląda tak: Pani zabrała 2 szczeniaki jeden dla siebie drugi dla siostry, okazało się jednak, że siostra nie może go trzymać a ona nie może sobie pozwolić na 2 psiaki, prosi o pomoc w szukaniu domku, mogę zdobyć telefon i więcej info, lepiej teraz pomóc znaleźć dom niż czekać aż urośnie i ktoś ją wywali? nie wiem jaka tam jest sytuacja.... jakieś pomysły i nadmiar domków ? :razz: Quote
supergoga Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 To dawać ją na soacjalizacje do nas, domki się znajdą. Ata - zmień tytuł, tamtej piątki już nie ma. Pewnie sprzedali maluszki - nie zdążyliśmy, ale ja tego nie pilotowała, choć og kilku dni prosilam o informację o nich. Ale nasze kochane BONO - znajdziemy zajęcie. I to szybko. Np. może właśnie maluszka z Puszczykowa? Quote
KateBono Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 supergoga napisał(a):...............może właśnie maluszka z Puszczykowa? Dawać, dawać:lol: Wszyscy w depresji, nie mają co robić, cisza, czegoś brakuje............ Psiaki też nie mogą sobie znaleźć miejsca, Solinka nawet nie ma motywacji by jeść, chodzi smutna........ Quote
supergoga Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 To ja do was na tymczas przyjdę, mogę spać w klatce - może być? U Was taka ciepła, cudowna atmosfera - jestem urzeczona nią. Snuszkak - dowiedz się i zabierzemy mała żeby była bezpieczna. Quote
snuszak Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 dowiem się, nie wiem czy jednak dam radę przed środą, ale postaram się, pociągiem dowiozę Quote
supergoga Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 W razie czego przyjedziemy po nią - tylko daj znać czy aktualne. Quote
klaki91 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Orientujecie się może czy ktoś ma na zbyciu w Poznaniu albo okolicach pieska (koniecznie szczeniak płci męskiej!) przypominającego beagle albo szczeniaka który zapowiada się na psa większego (tak do 40 kg)? Jest to dość pilna sprawa, całkiem możliwe, że jak nie znajdę malucha to zakupiony zostanie szczeniak z tzw "domowej" hodowli (czyli myślenie "suka w typie rasy, pies znajomych też w typie rasy to może zróbmy sobie szczeniaczki"), a szkoda by było bo tak przynajmniej jakiś maluch by znalazł fajny dom (duży dom+ duży ogród, na wsi, pies oczywiście spałby w domu, dom byłby przeze mnie monitorowany, mieszka tam zresztą mój znajomy ;)). Quote
ata Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Supergoga, może macie więcej sprawdzonych, chętnych domków i można było by pomóc tym psiakom PILNE!!!! Potrzebna matka zastępcza- Mamy tymczasowych opiekunów :D Może jakieś DS? Quote
snuszak Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 supergoga napisał(a):W razie czego przyjedziemy po nią - tylko daj znać czy aktualne. dziś dam znać Quote
KateBono Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dostałam dzisiaj sms-em fotkę i wiadomość od pani Fugaziego - Maxa: " Max pies obronny.Pozdrawia " Teraz najlepsze- Fugazi na dobrej drodze "wejscia" pani na głowę:diabloti::diabloti: Quote
ania z poznania Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 http://img22.imageshack.us/img22/2307/img56080024.jpg :roflt::roflt:No tak, mięciutko, cieplutko, co chcecie :diabloti:??? Quote
KateBono Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dostałam dzisiaj maila z fotką od pani Fugaziego ( Maxa ) :lol: : "Max pozdrawia " Quote
Ajula Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ojejjeee jaki mały skarbek :D fajnie, że Domek przysyła fotki Quote
KateBono Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Szkoda tylko, że inne domki nie odzywają się. Quote
KateBono Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Fazi wrócił z adopcji:-(:-(:-( Jeszcze takiego "zwrotu" psiaka nie widziałam, nie słyszałam i nie miałam:shake: Akcja błysk!!! Telefon- odbieram ," mam pytanie ,który to nr domu i mieszkania bo przywiozłam psa" Pół minuty później... Dzwonek do drzwi, wchodzi "osoba" z koszyczkiem a w nim psiak- wystraszony, ogłupiały.Dostaję "pakunek" na ręce - " moje dziecko w szpitalu , ma silna alergię , zwracam psiaka".Na moje pytanie czy Fazi był szczepiony ( szczepienie miało być 8.04 i odrobaczanie 1.04 ) - nie bo wet powiedział, że za 3 miesiące dopiero.Dostałam zwrot książeczki i umowę adopcyjną. Wyciągnęłam Faziego i oddałam "osobie"koszyczek z miseczkami i kocykiem- kazałam zabrać ( znaleźliśmy pakunek zostawiony pod moimi drzwiami ):shake::shake::shake: Nie mam słów.............. Cioteczki szukamy domku dla Faziego, trzeba zrobić ogłoszenia.........nie wiemy nawet jak się Fazi zachowuje Quote
snuszak Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 kurcze powinny być obowiązkowe testy dla dzieciaków na alergię przed adopcją, przecież co to za problem zrobić....... chyba, że to była wymówka - bo mogło być i tak, skoro ludzie nie mogli nawet wcześniej przedzwonić biedny psiak, nie wie o co chodzi, oby znalazł szybko domek Quote
Recommended Posts