Isadora7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Zuzia ma newsa na stronie głównej SOS DLA JAMNIKÓW. Będzie tez oczywiście na Grupie SOS DLA JAMNIKÓW NA FB. Zareklamowany został tez szkic z jamnikiem. http://jamniki.eadopcje.org/start :cool1: Quote
GoniaP Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Super! Dzięki Isadorko! Odesłałam Zuzię spać z TZ'tem bo muszę trochę wypocząć ;) Aż mam ochotę wejść do ich sypialni i cyknąć im fotkę :diabloti: ale mógłby mnie pozwać ;) Dobranoc wszystkim jamnikoszurniętym. Quote
Isadora7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Wiesz lepiej nie sprawdzaj. To zdjęcie mnie o smiech przyprawia https://lh6.googleusercontent.com/_5XdhgrGVsTY/TXqxKVpuqwI/AAAAAAABIYY/rlWP0W0wD0I/s600/P3110010.JPG Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Isadora7']Wiesz lepiej nie sprawdzaj. To zdjęcie mnie o smiech przyprawia https://lh6.googleusercontent.com/_5XdhgrGVsTY/TXqxKVpuqwI/AAAAAAABIYY/rlWP0W0wD0I/s600/P3110010.JPG Mnie też, kurdupelek taki mały na 2 łapkach sępi :) Quote
Teresa2209 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='GoniaP'] Boziuuuuuuuuuuuuuuuu alez ona slodka!:):):) "Wyraz" pyszczaka ma taki niesmialy, jakby chciala powiedziec: "bede grzeczna, byleby mnie tylko kochali" :):):) Sama slodycz........... Quote
wieso Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 taki jamnikoszczurek :) z ogonkiem jak niteczka :) Quote
Isadora7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='wieso']taki jamnikoszczurek :) z ogonkiem jak niteczka :)[/QUOTE] ze wskazaniem na szczurka :grin::grin::grin::grin: Quote
GoniaP Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Mała Zuzia w wieeeeelkim lesie: Spacer Zuzi trwał 5 minut i już chciała na ręce. Najlepiej jej się spacerowało za pazuchą;) Quote
wieso Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 swieci panscy co za szkielecik.....ona taka duza jak te lezace liscie w lesie.... Quote
Honorata G. Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Śliczne maleńśtwo :) z pysia trochę podobna do malutkiej jamnisi Calineczki Quote
Pyrdka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cudo:loveu: Tylko schrupać Zuzinkę:lol: Najpierw oczywiście podtuczyc troszkę:evil_lol: Jestem o nią spokojna. Trafiła w odpowiednie recę. Jak sie telefony rozdzwonią to jeszcze będziesz Gonia przeklinać:lol:, że Ci ludziska nie dają spokoju. Quote
GoniaP Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Teresa2209']Boziuuuuuuuuuuuuuuuu alez ona slodka!:):):) "Wyraz" pyszczaka ma taki niesmialy, jakby chciala powiedziec: "bede grzeczna, byleby mnie tylko kochali" :):):) Sama slodycz...........[/QUOTE] Trafiłaś w sedno Teresa. Mała jest tak grzeczna, że aż się martwię. Dalej większość czasu przesypia, i to koniecznie obok człowieka. Prawie się nie bawi. Jej dzień można sprowadzić do kilku podstawowych czynności: jedzenie, tulenie, spanie, kupkanie. [quote name='Isadora7']Do twarzy jej w niebieskim :)[/QUOTE] Jej do twarzy we wszystkim Seniora Isadora ;) [quote name='wieso']swieci panscy co za szkielecik.....ona taka duza jak te lezace liscie w lesie....[/QUOTE] Zdjęcia nie oddają jej chudości, bo to szkielet obleczony delikatną, prawie przezroczystą skórą. Jak kładzie się brzuszkiem do góry, to widać kościec... Mała je często w małych porcjach, ale brzusio ma duży, więc dziś podałam jej tabletkę na robale. [quote name='Honorata G.']Śliczne maleńśtwo :) z pysia trochę podobna do malutkiej jamnisi Calineczki[/QUOTE] A tak, masz rację :) [quote name='Pyrdka']Jak sie telefony rozdzwonią to jeszcze będziesz Gonia przeklinać:lol:, że Ci ludziska nie dają spokoju.[/QUOTE] To prawda, ona wcale mi nie przeszkadza, jest naprawdę przesłodka. Moja Tosia jest obrażona na maxa. TZ ją chołubi, ja, ach, no już nie będę się rozpisywać, ale mam nadzieję, że znajdę jej lepszy dom, niż ja sama mogłabym jej zaoferować. Quote
RUTA93 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Trafiłam dziś do Zuzi z jamniczego wątku i od razu wymiękłam. Trochę się martwię, bo jak mnie uczyli w szkole - "to chore zwierzę ma smutek w oku i grzebie się w ściółkę". Oby jej brak chęci do zabawy wynikał tylko z wychudzenia i poschroniskowej infekcji, a nie z czegoś poważniejszego. Tfu, tfu, tfu!! Trzymam mocno kciuki za Maleńką, mam nadzieję, że wkrótce zacznie się radośnie bawić jak psie dziecko, którym przecież bardzo jest! Wiem, że jest pod najlepszą obserwacją i opieką; oby tylko jak najprędzej zaczęła być w jak najlepszej jamniczo-pinczerkowej formie!! Bo że domki wkrótce będą się tłoczyć - to pewne. Łakomy z niej kąsek :eviltong: !!! Quote
GoniaP Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ruta, dzięki, że nas odwiedziłaś :) Al myślę, że nie ma już powodów do zmartwienia, bo Zuzia dziś rozrabiała jak pijany zając :-D Quote
Rubi18 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 dziewczyny Zuzia jest poprostu BOSKA!:) i mysle ze w mig znajdzie domek,bo kolo niej nie mozna przejsc obojetnie:) moge jej zrobic ogloszenie na morusku jak juz bedziecie chciały ja oglaszac:) Quote
Akrum Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 ło matko jakie cudo :) Goniu, Ty to masz szczęście do takich bid... a raczej one mają szczęście, że trafiają na Ciebie. Quote
Helga&Ares Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Łomatko jaka malizna kruchutka:loveu: Tylko brać i całować :loveu: Ja chce ją poznać:loveu: Chomiczku Kochany, ja nie wiem GDZIE my Ci dom znajdziemy, no gdzie Ty będziesz miała lepiej? :eviltong: Quote
RUTA93 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Oj, to super, ze forma Zuźki szybuje ku górze. Radosny szczeniak = zdrowy szczeniak. Cudo!! Troszkę ciałka żeby jeszcze przybyło i będzie do zjedzenia łyżeczką!!! A Domek sam się znajdzie i baaardzo będzie o Zuzię prosił. Trzeba tylko troszkę poczekać i mieć pewność, że to TEN. I jakoś wyszarpać wtedy Zuzię z objęć Goni :razz: Quote
conceited Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja dzis malizne widzialam :) Smieszny, maly pędzelek zapatrzony w Gosie jak w obrazek :) Quote
Isadora7 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='GoniaP']Seniora Isadora, odkopałam :-D Ja sobie Seniore zapisze i sprawdzę w słowniku czy mnie nie obrażasz:evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Quote
GoniaP Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Sprawdzaj SE ;) A pw jak nie miałam, tak nie mam :( Quote
Recommended Posts