Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super! Dzięki Isadorko!
Odesłałam Zuzię spać z TZ'tem bo muszę trochę wypocząć ;) Aż mam ochotę wejść do ich sypialni i cyknąć im fotkę :diabloti: ale mógłby mnie pozwać ;)
Dobranoc wszystkim jamnikoszurniętym.

Posted

[quote name='GoniaP']

Boziuuuuuuuuuuuuuuuu alez ona slodka!:):):) "Wyraz" pyszczaka ma taki niesmialy, jakby chciala powiedziec: "bede grzeczna, byleby mnie tylko kochali" :):):) Sama slodycz...........

Posted

Cudo:loveu: Tylko schrupać Zuzinkę:lol: Najpierw oczywiście podtuczyc troszkę:evil_lol:
Jestem o nią spokojna. Trafiła w odpowiednie recę. Jak sie telefony rozdzwonią to jeszcze będziesz Gonia przeklinać:lol:, że Ci ludziska nie dają spokoju.

Posted

[quote name='Teresa2209']Boziuuuuuuuuuuuuuuuu alez ona slodka!:):):) "Wyraz" pyszczaka ma taki niesmialy, jakby chciala powiedziec: "bede grzeczna, byleby mnie tylko kochali" :):):) Sama slodycz...........[/QUOTE] Trafiłaś w sedno Teresa. Mała jest tak grzeczna, że aż się martwię. Dalej większość czasu przesypia, i to koniecznie obok człowieka. Prawie się nie bawi. Jej dzień można sprowadzić do kilku podstawowych czynności: jedzenie, tulenie, spanie, kupkanie.

[quote name='Isadora7']Do twarzy jej w niebieskim :)[/QUOTE] Jej do twarzy we wszystkim Seniora Isadora ;)

[quote name='wieso']swieci panscy co za szkielecik.....ona taka duza jak te lezace liscie w lesie....[/QUOTE] Zdjęcia nie oddają jej chudości, bo to szkielet obleczony delikatną, prawie przezroczystą skórą. Jak kładzie się brzuszkiem do góry, to widać kościec...
Mała je często w małych porcjach, ale brzusio ma duży, więc dziś podałam jej tabletkę na robale.

[quote name='Honorata G.']Śliczne maleńśtwo :) z pysia trochę podobna do malutkiej jamnisi Calineczki[/QUOTE] A tak, masz rację :)

[quote name='Pyrdka']Jak sie telefony rozdzwonią to jeszcze będziesz Gonia przeklinać:lol:, że Ci ludziska nie dają spokoju.[/QUOTE] To prawda, ona wcale mi nie przeszkadza, jest naprawdę przesłodka.
Moja Tosia jest obrażona na maxa. TZ ją chołubi, ja, ach, no już nie będę się rozpisywać, ale mam nadzieję, że znajdę jej lepszy dom, niż ja sama mogłabym jej zaoferować.

Posted

Trafiłam dziś do Zuzi z jamniczego wątku i od razu wymiękłam. Trochę się martwię, bo jak mnie uczyli w szkole - "to chore zwierzę ma smutek w oku i grzebie się w ściółkę". Oby jej brak chęci do zabawy wynikał tylko z wychudzenia i poschroniskowej infekcji, a nie z czegoś poważniejszego. Tfu, tfu, tfu!! Trzymam mocno kciuki za Maleńką, mam nadzieję, że wkrótce zacznie się radośnie bawić jak psie dziecko, którym przecież bardzo jest! Wiem, że jest pod najlepszą obserwacją i opieką; oby tylko jak najprędzej zaczęła być w jak najlepszej jamniczo-pinczerkowej formie!! Bo że domki wkrótce będą się tłoczyć - to pewne. Łakomy z niej kąsek :eviltong: !!!

Posted

dziewczyny Zuzia jest poprostu BOSKA!:) i mysle ze w mig znajdzie domek,bo kolo niej nie mozna przejsc obojetnie:) moge jej zrobic ogloszenie na morusku jak juz bedziecie chciały ja oglaszac:)

Posted

Łomatko jaka malizna kruchutka:loveu: Tylko brać i całować :loveu: Ja chce ją poznać:loveu:
Chomiczku Kochany, ja nie wiem GDZIE my Ci dom znajdziemy, no gdzie Ty będziesz miała lepiej? :eviltong:

Posted

Oj, to super, ze forma Zuźki szybuje ku górze. Radosny szczeniak = zdrowy szczeniak. Cudo!! Troszkę ciałka żeby jeszcze przybyło i będzie do zjedzenia łyżeczką!!! A Domek sam się znajdzie i baaardzo będzie o Zuzię prosił. Trzeba tylko troszkę poczekać i mieć pewność, że to TEN. I jakoś wyszarpać wtedy Zuzię z objęć Goni :razz: