natalie1988 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jak najbrzydszy, kiedy jest najpiękniejszy? :loveu: Biały Kieł :evil_lol: Quote
natalie1988 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 W jakim wieku jest Kiełek? Bo ząbki wyglądają na ładne, raczej młode Quote
marta23t Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 a gdzie tam brzydki?????? wygląda jak gryfonik albo pekińczyk krótkowłosy. moim zdaniem śliczny- ja uwielbiam taką psią urodę i zębolki na wierzchu. na pewno znajdzie domek:) Quote
GoniaP Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='Witokret']I bardzo dobrze, że nie pasuje do "fury"! bo on znajdzie dom, który się w nim zakocha, a nie weźmie wyłącznie dla ozdoby :cool1:[/QUOTE] [quote name='RenW']Otóż to.:) Wypiłam sobie piwko..:diabloti: i przed piwkiem, i po piwku jest on dla mnie tak samo uroczy.:evil_lol: Wpatruję się w niego i nijak nie mogę dopatrzeć się w nim jakiejś brzydoty.:-?:lol!:[/QUOTE] [quote name='What May NN']podrzucę śliczność :-)[/QUOTE] [quote name='natalie1988']Jak najbrzydszy, kiedy jest najpiękniejszy? :loveu: Biały Kieł :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='natalie1988']W jakim wieku jest Kiełek? Bo ząbki wyglądają na ładne, raczej młode[/QUOTE] [quote name='marta23t']a gdzie tam brzydki?????? wygląda jak gryfonik albo pekińczyk krótkowłosy. moim zdaniem śliczny- ja uwielbiam taką psią urodę i zębolki na wierzchu. na pewno znajdzie domek:)[/QUOTE] Dziękuję kochane kobitki, że jesteście z nami i z Lolusiem. Jeszcze tylko 2 dni i utulę pięknego brzydalka :-D Ja sądzę, że on ma pomiędzy 1 a 2 latkami, ale z wetem tego nie konsultowałam. Te oczka ma takie wyłupiaste, ale jakie mądre, czy Wy widzicie to co ja? Moja sąsiadka ma psiaka, który ma właśnie takie oczy, i jest najukochańszym i najmądrzejszym pieskiem jakiego znam (oprócz mojego Bobo oczywiście ;-D )I jest moim najlepszym kumplem, i moje psiaki też go uwielbiają. Loluś na pewno też taki jest! Quote
marta23t Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 no moja sunia też z takim wytrzeszczem heheh uwielbiam to:))) Quote
natalie1988 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Moja Lilka też ma wytrzeszcz i piękne...krzywe ząbki. uwielbiam to :loveu:. Moja mama nie mogła przestać się śmiać kiedy zobaczyła Kiełka, stwierdziła, że jest "superaśny" :evil_lol:. Quote
natalie1988 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Witam najpiękniejszego brzydalka popołudniowo :lol: Quote
piesia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 A ten wasz chłopczyk to do mojej Rudusi pasuje z tymi ząbkami :):):) . I ja sobie wypraszam słowo " najbrzydszy " ;) Quote
LidkaWejman Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Mój syn jak się urodził to wyglądał jak Joda z Gwiezdnych Wojen, a teraz w przedszkolu łamie niewieście serca:) taki przystojniak z niego. A Loluś może też na Łabędzia wyrośnie?? A tak na poważnie to pies jest śliczny,ja niewiem co wy z przekąsem, wśród smiechów.... Jako estetka stwierdzam z całą powagą,że pies nie jest piękny tylko wewnętrznie( znaczy bogata osobowość),ale również wizualnie i jest zgodny z modelowymi wzorcami ras( wielu ras)....:) Mi On przypomina Roberta de Niro trochę, urok osobisty nieodparty no i jest bardzo stylowy...i gdyby nie obecna sytuacja w jakiej jestem to piesek już grzałby dupkę obok mnie na kanapie. A tak pozostaje mi jedynie być cichą fanką Lolusia:) Quote
piesia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Synowi pokazałam dzisiaj waszego chłopczyka i aż się oburzył na tytuł :) . Stwierdził że jest piękny :):):) i od razu zapytał gdzie on jest. I pewnie gdybyśmy nie mieli już tak licznego stadka to byśmy już po niego jechali :):):). Póki co tylko buziaczki mu przesyłamy i trzymamy kciuki . Quote
LidkaWejman Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 7 lat znam mojego męża i....człowiek całe życie poznaje drugiego.... brak poczucia piękna całkowity - ,,O Jezus Maria! i śmiech" - prawie go nie zabiłam za ten komentarz. Potem się tłumaczył, że choć piękny!!! nie jest to człowiek się uśmiecha, bo On tak sympatycznie wygląda...próbował wybrnąć z sytuacji... Widzę,że tu sami koneserzy psiego piękna, bo Loluś naprawdę cudny jest... Jakiej On jest wielkości? Możecie zrobić zdjęcia całości psa- czyli Loluś w całej swej ,,pięknocie" :) I napisać jaki ma charakterek... Quote
RenW Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 I co tam u naszego Przystojniaka?:cool3: Widzę, że rośnie mu grono fanów..:eviltong::multi: Quote
piesia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Napiszcie o nim coś więcej , proszę . jak dogaduje się z innymi pieskami na przykład :) I gdzie przebywa , cały czas w schronisku czy jakimś DT ? No i jaki jest wielki ;) Quote
GoniaP Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Witam fanów Lolusia :) Loluś dziś opuścił schronisko i pojechał do hoteliku :) Alinka jest nim zachwycona, to dla Niej miła odmiana, bo jest najmniejszy ze stada :) Przymila się, tuli, uśmiecha krzywym ryjkiem i wszędzie go pełno :) Jest mały, może trochę większy od, powiedzmy westa, ale na mierzenie i ważenie przyjdzie czas. Za parę dni powinny być fotki. Quote
basiaaap Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Wiedziałam, że Loluś jest kochanym pieskiem:) Strasznie się cieszę, że już nie siedzi w schronie, tylko w domowych warunkach, i ma się do kogo przytulić. I wierzę, że w przyszłości ciocia Gonia znajdzie mu absolutnie wspaniały domek. Quote
LidkaWejman Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Fani Lolusia domagają się fot i wiadomości:) Quote
GoniaP Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Loluś waży może jakieś 5kg. Jest bardzo twarzowy i bryluje w towarzystwie :) A na poważnie, to Alina jest nim zachwycona i złego słowa o nim nie powie. Psiuń mieszka w domu, nie brudzi, ładnie je, przymila się, kocha pieszczoty. Jest zupełnie niekłopotliwy. Jutro karta z aparatu zostanie wysłana do córki Alinki, a Marta prześle fotki mnie. Wtedy wstawię. Niestety hotel jest położony w takiej dziurze, że nie ma tam internetu. Stąd utrudnienia. Quote
piesia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 To czekamy na zdjęcia naszego najpiękniejszego psiaczka pod słońcem i trzymamy kciuki :):):) Quote
basiaaap Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Znaczy Loluś jest aniołeczkiem:loveu: Czekam niecierpliwie na fotki ślicznego pycholka! Quote
RenW Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='basiaaap']Znaczy Loluś jest aniołeczkiem:loveu: Czekam niecierpliwie na fotki ślicznego pycholka![/QUOTE] Oj czekamy, czekamy..:):) Quote
piesia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='GoniaP']Łomatko, ale presja :evil_lol:[/QUOTE] Nooooooooooo Quote
Recommended Posts