Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam Pw od danki4u1-dziękuję.Tak się składa,że niestety straciłam pracę,a na ratowanie piesków w ciągu miesiąca wydałam 220 zł.Jeszcze dokarmiam 2 bidy łańcuchowe.Także tylko symbolicznie zadeklaruję brakujące 10 zł co miesiąc.Jak coś się zmieni na lepsze to napewno pomogę .W domu też mam 2 psy ze schroniska,50cio kilowy pies i sunia 10cio kilowa.Deklaracje wcześniejsze i obiecane wpłaty jednorazowe muszę podtrzymać,jakoś damy radę.Pozdrawiam serdecznie!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu:
[quote name='-pollacca']Okey bede wysylac co miesiac 100zl sciskam wszystkie pieski i pozdrawiam serdecznie cala zaloge,dziekuje za opieke przy piesiach.teresa[/QUOTE]
Tereso- pollacca:loveu::loveu: masz wielkie serce, dziękujemy:loveu::loveu:
[quote name='Trisza']Z moich obliczeń wynika,że brakuje 10 zł!!!Może z deklaracji jednorazowych opłacimy transport???[/QUOTE]
Myslę, ze tak, ale nie szalejmy za bardzo. Szukajmy taniego transportu...są takie..Badiemu moze się przydac każdy grosz.
Aguś, zrób bazarek. Musimy pomyślec o przyszłości psiaka, a i innemu tez bardzo przyda się posag...Rudzik czeka:shake:

[quote name='_Aga_']No myślę, że możemy bidusia wyciągać, jak się transport znajdzie :)

[B]No i pasuje chyba dać znać do azylu, że mamy dom..[/B] Co Ty myślisz o tym Trisza??[/QUOTE]
A nie zostanie wyadoptowany...:shake::shake: Chicham już teraz na zimne po ostatnich doświadczeniach..:shake: ale to Wy lepiej wiecie.

[quote name='_Aga_']Napisałam na wątku transportowym.....[/QUOTE]
Rozglądam się po znanych mi miejscach za transportem Tarnów- Wrocław ? Moze byłby jakiś łączony.

Posted

[quote name='xmartix']w nd jedziemy Wrocław - Libiąż - Oświęcim i wracamy w ten sam dzień - potrzebny transport?[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu:

Jeśli uda nam się skombinować kogoś, kto by dowiózł Czekoladkę do Oświęcimia - odezwiemy się :)

Posted

[quote name='xmartix']dobra, może być, for free

edit: odbiera ode mnie psa dziewczyna która jedzie z Krakowa, więc ona może go podwieźć do Oświęcimia
jakoś damy radę ![/QUOTE]
O matko, to byłoby ekstra!!!!!!

Posted

[quote name='xmartix']to tylko do Krakowa motajcie ciotki[/QUOTE]
:multi: :multi: :multi:

Skontaktujesz się z tą dziewczyną, czy się zgodzi zabrać Badiego?

Posted

[quote name='xmartix']dobra, może być, for free

edit: odbiera ode mnie psa dziewczyna która jedzie z Krakowa, więc ona może go podwieźć do Oświęcimia
jakoś damy radę ![/QUOTE]

[quote name='xmartix']to tylko do Krakowa motajcie ciotki[/QUOTE]
To chyba noc cudów..Xmatrix, wielkie dzięki za pomoc.:loveu: Czyli do niedzieli? Nie mogę uwierzyć. Jaki jest koszt transportu?

Posted

[quote name='xmartix']tak, jak mi da znać czy w ogóle jedzie, ale spokojnie, najwyżej my sami do krk pojedziemy[/QUOTE]
O matko, aż mi gorączka skoczyła.. :lol:
Głowa mi już pęka..
Dlatego uciekam..
Ale [B]xmartix[/B] dzięki Tobie czuję się o niebo lepiej ;) :Rose:

Posted

[quote name='danka4u1']
[B]Merime,[/B] przyznaj się, zakochałas się w tych anielskich, czekoladowych oczach. Ja też, ale mój pies zeżarłvby dziadka w 5 minut. Taki zazdrosny jedynak.[/QUOTE]

Nic na to nie poradzę. Pół nocy nie przespałam przez niego. Nie mogę go wziąć na stałe, to chociaż dam mu dom tymczasowy. Rude czują co się święci chyba, bo jak jeden mąż kręcą się koło mnie ;)

Dajcie znać kiedy mam się spodziewać aniołka.

Ale się cieszę :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Witaj śliczny:) Dawno mnie tutaj nie było:oops: ale poczytałam zaległości i skaczę z radości:multi::multi::multi: (i rymuję:cool3:)
Właśnie poszło 30zł, nie mogę na razie zadeklarować się na stałe:shake:
siedzi u mnie szczeniorka z ulicy, zaraz będę musiała pannicę szczepić, a nikt Jej nie chce:-( jak tylko Zuzka pójdzie do siebie obiecuję pomagać finansowo dalej...

Posted

[quote name='Merime']Nic na to nie poradzę. Pół nocy nie przespałam przez niego. Nie mogę go wziąć na stałe, to chociaż dam mu dom tymczasowy. Rude czują co się święci chyba, bo jak jeden mąż kręcą się koło mnie ;)

[B]Dajcie znać kiedy mam się spodziewać aniołka.[/B]

Ale się cieszę :bigcool::bigcool::bigcool:[/QUOTE]
Ty sie nie ciesz, ciotka, bo po drodze jest Rybnik...mnie też lubią rude, czarne i wszelakiej maści i koloru

[quote name='Juldan']Witaj śliczny:) Dawno mnie tutaj nie było:oops: ale poczytałam zaległości i skaczę z radości:multi::multi::multi: (i rymuję:cool3:)
[B]Właśnie poszło 30zł,[/B] nie mogę na razie zadeklarować się na stałe:shake:
siedzi u mnie szczeniorka z ulicy, zaraz będę musiała pannicę szczepić, a nikt Jej nie chce:-( jak tylko Zuzka pójdzie do siebie obiecuję pomagać finansowo dalej...[/QUOTE]
Noc cudów trwa.Juldan, dziekujemy za pomoc i zapraszamy Cie do wspólnej radości.
Jeszcze trochę czynności organizacyjnych...[B]niech ten pies będzie juz poza azylem[/B]

Posted

[quote name='danka4u1']Ty sie nie ciesz, ciotka, bo po drodze jest Rybnik...mnie też lubią rude, czarne i wszelakiej maści i koloru[/QUOTE]

No, no, no ja Ci dam!

Posted

Witam. Niedawno przeczytałam gdzieś o Badim , [B]udstępniłam nawet info o Nim na facebooku :D [/B]
Niestety nie mogę nic dorzucić ponieważ jestem spłukana, ale bardzo się cieszę,że wszystko idzie ku dobrej drodze. Ciesze sie bardzo ze istnieja jeszcze ludzie z tak dobrym serduszkiem jak Wy ;*:loveu:

Posted

musi go ktoś koniecznie przenocować w sb z Tarnowa lub ktoś z Krakowa
transport za darmo bo i tak wracamy a całość pokrywa nowy domek jednego z piesków którego wieziemy

Posted

Cioteczki nie zapomnijcie jeszcze o Szkileleciku - Biszkopciku z tego azylu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/204263-Szkielet......wygląda-coraz-gorzej...potrzebny-DT..czy-zdążymy-z-pomocą-.../page4[/url]. On nie ma dużo czasu :(