jolkablaszczyk Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 plastyczne to mało powiedziane..... rozlatane, rozwiane.... Quote
andegawenka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Wszędzie, gdzie tylko mogę powtarzam że boksie mają najpiękniejsze mordki na świecie :) )))))) 1 Quote
Erykowa Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Pyski swietne.Te latajace fafle prawie jak skrzydla ;) Quote
Bolsbokser Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Trzeba przyznać ze boksery maja wyjątkowo plastyczne pyski :P plastyczne to mało powiedziane..... rozlatane, rozwiane.... I to właśnie uwielbiam w bokserach. Rzadko kiedy wychodzą poważnie na zdjęciach. W ogóle rzadko kiedy są poważne :P Chociaż muszę przyznać, że psy o typowym psim pysku są bardziej fotogeniczne i większość odbiorców za serce łapią bardziej niż bokser. No chyba, że są to miłośnicy plaskatych. Ale ponad fotogeniczność wolę charakter, czyli boksera :) Wszędzie, gdzie tylko mogę powtarzam że boksie mają najpiękniejsze mordki na świecie :) ))))))http://i1383.photobucket.com/albums/ah314/Bolsbokser/Dogo%20RONI/_DSC0107-4m640_zpsihu60gxe.jpg Bo mają najbardziej ludzkie, a raczej wieczne dzieciaki :) Pyski swietne.Te latajace fafle prawie jak skrzydla ;) Żyją swoim życiem :) Warioty :) No warioty, warioty :P Poczekaj na kolejne zdjęcia :) Quote
Bolsbokser Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 I daj fote w klimacie azjatyckim ;) Dzisiaj porobiłam trochę fot w stylu azjatyckim. Niebawem wrzucę. Właśnie słomę świeżą uzupełniamy psom, więc ... jestem zajęta. Quote
Erykowa Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 No zima idzie.U nas ma jutro sypac snieg :( Chyba musze derki wyjac ;) Bardzo fajnie oglada mi sie te zdjecia.Chyba wstyd sie przyznacale ale dopuki nie zobaczylam Roniego nie wiedzialam,ze sa biale boksery.W ogole u Ciebie tak 'bialo' ja nie spotykam w okolicy bialych psow,najwyzej wyblakle labladory ;) I czekam na azjaty Quote
Bolsbokser Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 No zima idzie.U nas ma jutro sypac snieg :( Chyba musze derki wyjac ;) U mnie ponoć w środę ma padać śnieg. Dlatego dzisiaj gniazdka ocieplamy. No i zamówiłam ocieplacz dla Roniego, żeby mógł dłużej po podwórku hasać. Oj, lato było skwarne, więc obawiam się, że zima też da w kość. Bardzo fajnie oglada mi sie te zdjecia.Chyba wstyd sie przyznacale ale dopuki nie zobaczylam Roniego nie wiedzialam,ze sa biale boksery.W ogole u Ciebie tak 'bialo' ja nie spotykam w okolicy bialych psow,najwyzej wyblakle labladory ;) I czekam na azjaty Sporo jest białych bokserów. Sporo w ostatnim czasie się urodziło, aż w kilku hodowlach FCI Azjaty chodzą po podwórku, a Roni, Firka, Amira i Bravo w jednym kojcu grzecznie siedzą :) Spokojnie, kojec ma ponad 100m2. Quote
Alicja Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Uwielbiam psio-wodne foty , pewnie dlatego , ze Ozzulek tak kochał zabawy w wodzie , nawet w to lato jak jechaliśmy wieczorem do lasku i popływać to nabierał zaraz sił i cieszył sie , kochałam tego osiołka jak nie chciał wyjść z wody . Woda to żywioł dla psiaków . 1 Quote
Bolsbokser Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Roni wodę uwielbia :) Bravo wody się boi. Amira też polubiła. A pozostałe to jeszcze nie wiem. Tyle razy prosiłam męża, żeby iść z nimi nad rzekę i zawsze się wymiksował. Pewnie dopiero w przyszłym roku pójdziemy. Quote
mar....ka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 http://i1383.photobucket.com/albums/ah314/Bolsbokser/Dogo%20RONI/_DSC0131-7mnet640_zpsrf1ffy6u.jpg bokser i język- temat rzeka (a tak w ogóle zazdroszczę Wam tej rzeki, my nie mamy takich plaż :( ) Quote
Bolsbokser Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 http://i1383.photobucket.com/albums/ah314/Bolsbokser/Dogo%20RONI/_DSC0131-7mnet640_zpsrf1ffy6u.jpg bokser i język- temat rzeka (a tak w ogóle zazdroszczę Wam tej rzeki, my nie mamy takich plaż :( ) Jedna z plaż, na które chodziłam, powstała tylko dlatego, że była susza. Normalnie są to tereny zalane. Niestety to najładniejsze do zdjęć miejsce jest na co dzień niedostępne. A ogólnie do rzeki mam 3 km :) Ty masz za to góry :P Quote
Bolsbokser Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 no i mam jezioro złotnickie :) A znam je :) Quote
mar....ka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 no widzisz, jaka Ty zaznajomiona z naszymi terenami (mam 15 km nad Czochę) Quote
Bolsbokser Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Ja jeszcze w sławetnej Platerówce, za Lubaniem, mam babcię :) A nad jeziorem zlotnickim to jakies 10-12 lat temu bylam. Ojojoj Zamek nad Chochą tez znam :) Quote
mar....ka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 oj to ja też 15 do Lubania, do Platerówki czasem węgiel wozimy hehe Quote
Bolsbokser Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 oj to ja też 15 do Lubania, do Platerówki czasem węgiel wozimy hehe Hehe hehe :) Quote
Buńka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Piękne zdjęcia a mimika Roni'ego jak zwykle powalająca :D czekam na foteczki azjatyckie ;) A jak już temat rzeka :D to my mamy rzeczkę zaraz przed domem :) Ale dosłownie rzeczkę, Balboszko ledwo brzuchol może zamoczyć. No i czy susza czy nie to bez takich plaży niestety... Quote
Recommended Posts