Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba przyznać ze boksery maja wyjątkowo plastyczne pyski :P

plastyczne to mało powiedziane..... rozlatane, rozwiane....

I to właśnie uwielbiam w bokserach. Rzadko kiedy wychodzą poważnie na zdjęciach. W ogóle rzadko kiedy są poważne :P
Chociaż muszę przyznać, że psy o typowym psim pysku są bardziej fotogeniczne i większość odbiorców za serce łapią bardziej niż bokser. No chyba, że są to miłośnicy plaskatych. Ale ponad fotogeniczność wolę charakter, czyli boksera :)

Wszędzie, gdzie tylko mogę powtarzam że boksie mają najpiękniejsze mordki na świecie :) ))))))
http://i1383.photobucket.com/albums/ah314/Bolsbokser/Dogo%20RONI/_DSC0107-4m640_zpsihu60gxe.jpg

Bo mają najbardziej ludzkie, a raczej wieczne dzieciaki :)

Pyski swietne.Te latajace fafle prawie jak skrzydla ;)

Żyją swoim życiem :)

Warioty :)

No warioty, warioty :P
Poczekaj na kolejne zdjęcia :)

Posted

No zima idzie.U nas ma jutro sypac snieg :( Chyba musze derki wyjac ;)

Bardzo fajnie oglada mi sie te zdjecia.Chyba wstyd sie przyznacale ale dopuki nie zobaczylam Roniego nie wiedzialam,ze sa biale boksery.W ogole u Ciebie tak 'bialo' ja nie spotykam w okolicy bialych psow,najwyzej wyblakle labladory ;)

I czekam na azjaty

Posted

No zima idzie.U nas ma jutro sypac snieg :( Chyba musze derki wyjac ;)

U mnie ponoć w środę ma padać śnieg. Dlatego dzisiaj gniazdka ocieplamy. No i zamówiłam ocieplacz dla Roniego, żeby mógł dłużej po podwórku hasać.
Oj, lato było skwarne, więc obawiam się, że zima też da w kość.

Bardzo fajnie oglada mi sie te zdjecia.Chyba wstyd sie przyznacale ale dopuki nie zobaczylam Roniego nie wiedzialam,ze sa biale boksery.W ogole u Ciebie tak 'bialo' ja nie spotykam w okolicy bialych psow,najwyzej wyblakle labladory ;)

I czekam na azjaty

Sporo jest białych bokserów. Sporo w ostatnim czasie się urodziło, aż w kilku hodowlach FCI

Azjaty chodzą po podwórku, a Roni, Firka, Amira i Bravo w jednym kojcu grzecznie siedzą :) Spokojnie, kojec ma ponad 100m2.

Posted

Uwielbiam psio-wodne foty , pewnie dlatego , ze Ozzulek tak kochał zabawy w wodzie , nawet w to lato jak jechaliśmy wieczorem do lasku i popływać to nabierał zaraz sił i cieszył sie , kochałam tego osiołka jak nie chciał wyjść z wody . Woda to żywioł dla psiaków .

• Upvote 1
Posted

Roni wodę uwielbia :)

Bravo wody się boi.
Amira też polubiła.

A pozostałe to jeszcze nie wiem. Tyle razy prosiłam męża, żeby iść z nimi nad rzekę i zawsze się wymiksował.
Pewnie dopiero w przyszłym roku pójdziemy.

Posted

http://i1383.photobucket.com/albums/ah314/Bolsbokser/Dogo%20RONI/_DSC0131-7mnet640_zpsrf1ffy6u.jpg

bokser i język- temat rzeka (a tak w ogóle zazdroszczę Wam tej rzeki, my nie mamy takich plaż :( )

Jedna z plaż, na które chodziłam, powstała tylko dlatego, że była susza. Normalnie są to tereny zalane.
Niestety to najładniejsze do zdjęć miejsce jest na co dzień niedostępne.
A ogólnie do rzeki mam 3 km :)
Ty masz za to góry :P

Posted

Piękne zdjęcia a mimika Roni'ego jak zwykle powalająca  :D  czekam na foteczki azjatyckie ;) 
A jak już temat rzeka :D to my mamy rzeczkę zaraz przed domem :) Ale dosłownie rzeczkę, Balboszko ledwo brzuchol może zamoczyć. No i czy susza czy nie to bez takich plaży niestety...