Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']Witamy :multi:

Super masz zwierzyniec :) a fotki robisz rewelacyjne, z ogromną przyjemnością się je ogląda :loveu:
Dzika zabawa takich dwóch maleństw robi wrażenie :lol:

To tylko ja mam takie koty bojowe, ze potrafiły pogonić sąsiadki psa :hmmmm:[/QUOTE]

wita Cię :)
milo ze moj zwierzynie sie podoba i prawdopobnie sie powiekszy :) ale to niespodzianka.

szkoda ze moje chlopaki takie wstydziochy, bo inaczej jak z ukradka nie da rady ich nagrac czu sfotografowac jak sie bawia.
wczoraj probowalam fotki zrobic, ale Bravo mnie przyczail, jak w oknie stoje i koniec zabawy byl bo wtedy do mnie leca.

Posted

Na razie tyle. Jakości nie są zadowalającej, jak dla mnie, ale miny są przednie :evil_lol:

jutro resztę wrzucę.

[quote name='Alicja'] Albin na filmie pojawia się i znika
Hihihihi :evil_lol:

[quote name='Alicja']Ja kupuję obroże w Pitmanie , a teraz podglądam obroże u znajomych
http://www.obroze-smycze.pl/oferta.html
Świetne te obroże, upatrzyłam już sobie jedną dla Bravo.

Posted

[Marmelad] szeroki uśmiech prosto do Pańci :loveu:

Albin oczywiście mnie nie zawiódł w debilnych minach, ale ... idę spać, o 5:00 wstaję, ale Bravusia musiałam na dobranoc wrzucić. Jutro Albin i pozostałe fotki.

Posted

Bravuś jest boskii :loveu: A to oczko niebieskie Albinka wymiata :evil_lol: :loveu:
Dzięki Wam, dogomaniakom, coraz więcej ras psów mi się podoba :eviltong:
Doprawdy cudne masz te psiaki, fajny duet :)

Posted

[quote name='kalyna']https://lh5.googleusercontent.com/-wO4rtKrM9dg/UV8x513uzpI/AAAAAAAAAB0/fvypBSv_Ync/s640/DSC_0807_2m.jpg mina wymiata :lol:

Jakie te psy są plastyczne w robieniu śmiesznych min :lol: jest z czego się pośmiać :)

Moje na szczęście nie są wstydliwe.. i nie mają problemu z zabawą przy mnie... ale jak są same na dworze to chwilami dom się trzęsie jak matołki biegną :evil_lol:

ja mam cale podworko przeorane. mialam sliczna trawke. .. mialam :)
trawa sie nie uchowa u nas :p

jak wroce z pracy wstawie fotki wczorajsze i szczeniece Bravusia, ktore dostalam od hodowcy.

Posted

Ha ha jak ja koffam fałdki u psów:loveu:
Albina mało co widać w tym śniegu:D A dla Bravo wielkie brawa bo w minach go chyba żadna inna tosa nie przebije:D

Posted

Witamy się w piękną niedzielną pogodę. Słońce mamy rozkoszne i rozpieszcza nas plusowa temperatura. Mamy 6 stopni na plusie WOW :multi:
Idziemy właśnie na spacerek, a później powstawiam zaległe i dzisiejsze fotki.

Dodam też relację z resocjalizacji Albina przy jedzeniu, bo przeżyłam dzisiaj SZOK :crazyeye: