Rinuś Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 myślałam, że bardziej Cię fantazja poniesie z tym wzorkiem :eviltong: Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy'] Wpadam z rewizytą ;-)[/QUOTE] Dzięki, re-witam :) Czy każdy boksiu musi robić takie durne miny :evil_lol: [/QUOTE] Trzeba im to wpisać w główne cechy rasy :P [quote name='magdabroy'] Widzę, że kociara z Ciebie :smile: [/QUOTE] Raczej mój Leszek, ale mi się udzieliło, a Rusek to kot jednego Pana, a raczej Pańci :) Wybrał sobie mnie i Leszkowi nie daje się zbytnio miziać, brzęczy, zrzędzi, marudzi ... :) [quote name='Talucha']Zapisałam sobie galerię, przecudny masz zwierzyniec i genialne robisz zdjęcia! Na pewno będę zaglądać :)[/QUOTE] Dzięki, witam i zapraszam :) Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Rinuś']myślałam, że bardziej Cię fantazja poniesie z tym wzorkiem :eviltong:[/QUOTE] ja taka konserwatywna troszkę jestem :) nie lubię dziwnych ludków, biedronek itp stworków na obroży. Bardziej klasyczne, ale z odrobiną szaleństwa. Nie chcę, żeby moje psy wyglądały jak chihuahua Quote
trabeska Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 To i ja się u Ciebie ujawniam :) Na prawdę cudne masz te psy! :loveu: A zdjęcia robisz przepiękne :) Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='trabeska']To i ja się u Ciebie ujawniam :) Na prawdę cudne masz te psy! :loveu: A zdjęcia robisz przepiękne :)[/QUOTE] Witaj, witaj. Tez będę zaglądać do Ciebie. Quote
Aleksa. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Zaglądamy :D trzeba poodwiedzać trochę galerie, bo nauki mam już dosyć :evil_lol: Quote
trabeska Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']Zaglądamy :D trzeba poodwiedzać trochę galerie, [B]bo nauki mam już dosyć :evil_lol:[/B][/QUOTE] Nie tylko Ty :D Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']Zaglądamy :D trzeba poodwiedzać trochę galerie, bo nauki mam już dosyć :evil_lol:[/QUOTE] ja tez musze poodwiedzac, bo do mnie zaglądają, a ja tylko u siebie działam i to rzadko - wstyd. Quote
Buńka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Zaglądne wieczorowo z nadzieją na nowe fotki białaska:loveu: Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Zaglądne wieczorowo z nadzieją na nowe fotki białaska:loveu:[/QUOTE] postaram sie jutro cos wrzucic. jak nie aktualne to zalegle Quote
Alicja Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Bolsbokser']ja taka konserwatywna troszkę jestem :) nie lubię dziwnych ludków, biedronek itp stworków na obroży. Bardziej klasyczne, ale z odrobiną szaleństwa. Nie chcę, żeby moje psy wyglądały jak chihuahua[/QUOTE] to widzę , ze masz takie podejście jak ja ... jakoś nie widzę mojego Ozzulca w obroży w jakieś figielki ;) Quote
Bolsbokser Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Alicja']to widzę , ze masz takie podejście jak ja ... jakoś nie widzę mojego Ozzulca w obroży w jakieś figielki ;)[/QUOTE] I ja również Albiego nie widzę w takiej np obroży [url]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/547610_460451517370418_423092304_n.jpg[/url] Ładna, ale kojarzy mi się z pidżamą z lat przedszkolnych :) Wolę coś bardziej klasycznego, żeby wyglądał elegancko. Wystarczy, że miny robi debilne :) Quote
wedara Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Nareszcie Was znalazłam :) Ale masz cudne stadko ;) Czekam na nowe zdjęcia. Ja również nie lubię wzorków na obroży jedynie mocne wyraziste kolory uwielbiam np. mam piękny mocny fiolet <3 Ostatnio zastanawiam się nad taką obrożą [URL="http://www.elperro.com.pl/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=%2Fcomponents%2Fcom_virtuemart%2Fshop_image%2Fproduct%2FOP01_2.jpg&newxsize=140&newysize=100&fileout="]http://www.elperro.com.pl/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=%2Fcomponents%2Fcom_virtuemart%2Fshop_image%2Fproduct%2FOP01_2.jpg&newxsize=140&newysize=100&fileout=[/URL] Podszyta polarem, wprawdzie normalne obroże nie obcierają psu szyi ale myślę, że tak na codzienną egzystencję będzie dobra :) Quote
Bolsbokser Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='wedara']Nareszcie Was znalazłam :) Ale masz cudne stadko ;) Czekam na nowe zdjęcia. Ja również nie lubię wzorków na obroży jedynie mocne wyraziste kolory uwielbiam np. mam piękny mocny fiolet <3 Ostatnio zastanawiam się nad taką obrożą [URL="http://www.elperro.com.pl/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=%2Fcomponents%2Fcom_virtuemart%2Fshop_image%2Fproduct%2FOP01_2.jpg&newxsize=140&newysize=100&fileout="]http://www.elperro.com.pl/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=%2Fcomponents%2Fcom_virtuemart%2Fshop_image%2Fproduct%2FOP01_2.jpg&newxsize=140&newysize=100&fileout=[/URL] Podszyta polarem, wprawdzie normalne obroże nie obcierają psu szyi ale myślę, że tak na codzienną egzystencję będzie dobra :)[/QUOTE] Zapraszamy i witamy. A to nie jest obroża z el perro ? Chcę taką właśnie kupić Albinkowi - czarną z fioletowym podszyciem. Quote
wedara Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 tak to z tej firmy obroża ...właściwie to jeszcze mam z pitmana. To moje dwie ulubione firmy :) Quote
Bolsbokser Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='wedara']tak to z tej firmy obroża ...właściwie to jeszcze mam z pitmana. To moje dwie ulubione firmy :)[/QUOTE] zajrzę tam, to może coś wybiorę. Quote
Bolsbokser Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 (edited) Odgrzebałam filmik. Tosa niczym Bokser :) Dla mnie to przepiękny widok. Latem Albin codziennie wstawał o 5-6 rano i budził Bravusia do zabawy. Potrafił 30 minut stać mu nad łbem i szczekać - przy okazji budził i nas - aż ten łaskawie podniesie swoje ciężkie cielsko i zacznie z nim robić wygibasy niczym Bokser :loveu: [URL]https://www.youtube.com/watch?v=0UV9wa-mUXM[/URL] Edited April 4, 2013 by Bolsbokser Quote
motylek1007 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 świetnie się bawią, na moje też uwielbiam patrzeć jak sie "zagryzają" ;) Quote
Bolsbokser Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='motylek1007']świetnie się bawią, na moje też uwielbiam patrzeć jak sie "zagryzają" ;)[/QUOTE] Bardzo ładnie się bawią, dlatego podpatrzyłam ich kilka razy. Aż serce się śmieje. Zwłaszcza, kiedy Tosa bawi się jak Bokser - urocze. Za raz jeszcze jakieś ich harce wrzucę. Quote
Bolsbokser Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Mam i kolejny :) [url]https://www.youtube.com/watch?v=e7cgeHWiWpI[/url] Quote
motylek1007 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Aleksandra95']Zagryzanki skąd ja to znam :evil_lol:[/QUOTE] moje preferują to niż bieganie ;) na filmiku białego boksera czasem nie widać :D świetny mają teren do biegania Quote
Bolsbokser Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='motylek1007']moje preferują to niż bieganie ;) na filmiku białego boksera czasem nie widać :D świetny mają teren do biegania[/QUOTE] Hehe, wiem, że go nie widać, bo biały jak śnieg :D Za to jak słońce wychodzi, jest właśnie tam, gdzie wygrzewają się chłopaki. Jak słońce się "przesunie" to chłopaki podążają za nim :D Quote
Kaaasia Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Super zagryzanki :loveu: Fajnie że chłopaki tak się dogadują :smile: Quote
kalyna Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Witamy :multi: Super masz zwierzyniec :) a fotki robisz rewelacyjne, z ogromną przyjemnością się je ogląda :loveu: Dzika zabawa takich dwóch maleństw robi wrażenie :lol: To tylko ja mam takie koty bojowe, ze potrafiły pogonić sąsiadki psa :hmmmm: Quote
Recommended Posts