Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Tak na zachętę wrzucę, bo teraz nie mam czasu Quote
necianeta89 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja siedzę jak na szpilkach i doczekać się nie mogę ;) Quote
necianeta89 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 białą blendą się wspomagałyście?:) Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 necianeta89 napisał(a):białą blendą się wspomagałyście?:) Nieee, srebrną. Chociaż ... zapomniałam o istnieniu białej, a mogłyśmy spróbować, bo momentami to zbyt dużo światła ta srebrna odbijała. To jest superaśne http://img171.imageshack.us/img171/4430/img5447n.jpg :) Następnym razem trzeba będzie ustawić go drugim profilem i doświetlić jego ciemne oko, bo wbrew pozorom, nie jest ono czarne tylko bardzo ciemno-brązowe. A co do skąpienia, to po prostu nie miałam dzisiaj czasu. A obecnie nie mam dostępu do kompa z dobrym monitorem, a przy tym, co siedzę, nie będę obrabiać fotek, bo zniekształca dosłownie wszystko. Jutro wstawię, pewnie rano. Aaaa...i w dodatku na tego kompa nie zgram zdjęć, bo kabel mi wsiąkł :( Quote
betty_labrador Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 hmm mi sie wydaje ze robiłaś na bialej blendzie zdjecia Tosi :) jak dobrze pamietam. ja mam tyyyle zdjęć ze szok :P ale wiadomo- nie wszystkie dobre. Bateria mi wczoraj zmalała do 2 kresek. Dzis jak wzielam aparat na latajace psy dog frisbee -zdażyłam zrobić kilka..i padła zupełnie :/ więc lipa! wrrr. Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 betty_labrador napisał(a): hmm mi sie wydaje ze robiłaś na bialej blendzie zdjecia Tosi :) jak dobrze pamietam. Nie na białej blendzie tylko na dyfuzorze ;) betty_labrador napisał(a): Bateria mi wczoraj zmalała do 2 kresek. Dzis jak wzielam aparat na latajace psy dog frisbee -zdażyłam zrobić kilka..i padła zupełnie :/ więc lipa! wrrr. Heh, jak kupowałam aparat, to od razu wzięłam drugi akumulator na zapas - wiedziała, że później może go brakować, a na pewno też i kasy będzie brakować na zakup (jeśli chodzi o akumulatory, to gustuję w oryginalnych firmowych, a nie chińszczyźnie, więc i cena wyższa :roll:) PS. jak byś mi później poprzesyłała fotki na maila, byłabym wdzięczna. Jak obrobię swoje, to też prześlę duże formaty. Quote
Amber Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ładną masz suczkę betty - to jest hovawart? Albin jak zwykle fantastyczny i magnetyzujący ze swoim okiem ;) PS. jak byś mi później poprzesyłała fotki na maila, byłabym wdzięczna. A mogłabyś mi przesłać te z sesji Jariego? Bo chyba nie wszystkie pokazałaś? Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Amber napisał(a): A mogłabyś mi przesłać te z sesji Jariego? Bo chyba nie wszystkie pokazałaś? Chyba nie wszystkie :( Mogę poprzesyłać, tylko muszę się dokopać :oops: Kiepskich (znaczy nieostrych etc.) nie wysyłam. Quote
betty_labrador Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Bolsbokser napisał(a):Nie na białej blendzie tylko na dyfuzorze ;) ah widzisz-musze sie podszkolić w nazewnictwie :lol: Bolsbokser napisał(a):Heh, jak kupowałam aparat, to od razu wzięłam drugi akumulator na zapas - wiedziała, że później może go brakować, a na pewno też i kasy będzie brakować na zakup (jeśli chodzi o akumulatory, to gustuję w oryginalnych firmowych, a nie chińszczyźnie, więc i cena wyższa :roll:) PS. jak byś mi później poprzesyłała fotki na maila, byłabym wdzięczna. Jak obrobię swoje, to też prześlę duże formaty. ja mam dwa akumulatory oryginalne :> tylko mi dluugo juz dzialal aparat, i wczoraj zaczeło padac :) a dzis szybko poszło. pewnie, ze powysyłam :) Amber dziękuje :) to jest flat coated retriever. Ale masz rację- ze czarne FCRy sa bardzo podobne do czarnych hovków :) Quote
Amber Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Chyba nie wszystkie :-( Mogę poprzesyłać, tylko muszę się dokopać :oops: A to byłabym wdzięczna, może być na [email protected] Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 betty_labrador napisał(a): ja mam dwa akumulatory oryginalne :> Och...zapomniałam,ze masz dwa w gripie. Przymierzam się właśnie do gripu,ale ... od razu 2 kolejne akumulatory kupię. Quote
betty_labrador Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Bolsbokser napisał(a):Och...zapomniałam,ze masz dwa w gripie. Przymierzam się właśnie do gripu,ale ... od razu 2 kolejne akumulatory kupię. oh..Twoja muskulatura również wzrośnie :) Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 betty_labrador napisał(a):oh..Twoja muskulatura również wzrośnie :) Hihihihihi ... :evil_lol: A jak jeszcze lampę podłączę ... Quote
betty_labrador Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Bolsbokser napisał(a):Hihihihihi ... :evil_lol: A jak jeszcze lampę podłączę ... pozostawie bez komentarza :D bedziesz hard women :lol: Quote
WATACHA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 A oni do siebie robili te "maślane oczka" :)? http://img691.imageshack.us/img691/6245/img5444t.jpg http://img405.imageshack.us/img405/9919/img5407zb.jpg Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 betty_labrador napisał(a):pozostawie bez komentarza :D bedziesz hard women :lol: :evil_lol: A propos zdjęcia Black & white, które jutro wstawię ... całkiem nieźle wyszło,ale ... jak tyk tylko zaopatrzę się w jeszcze jeden gadżet ... to pokombinuję z inną metodą sfotografowania białego i czarnego psa obok siebie i względnie dobrze je doświetlić :) Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 WATACHA napisał(a):A oni do siebie robili te "maślane oczka" :)? http://img691.imageshack.us/img691/6245/img5444t.jpg http://img405.imageshack.us/img405/9919/img5407zb.jpg No skąd wiedziałaś ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Bolsbokser napisał(a):No skąd wiedziałaś ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sama nie wiem jak mogłam na to wpaść ;)? Quote
betty_labrador Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 i specjalnie dla Was :D relacje między psie :D Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 To wstawię jeszcze coś od Betty, bo ona teraz zajęta wstawianiem u siebie w galerii ... Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 I jeszcze "relacje międzypsie" Quote
betty_labrador Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 jak to?:> przeciez to samo wstawialam równocześnie u Ciebie :eviltong: wiec powtarzasz fotki :) Quote
Recommended Posts