Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

necianeta89 napisał(a):
białą blendą się wspomagałyście?:)

Nieee, srebrną.
Chociaż ... zapomniałam o istnieniu białej, a mogłyśmy spróbować, bo momentami to zbyt dużo światła ta srebrna odbijała.

To jest superaśne http://img171.imageshack.us/img171/4430/img5447n.jpg :)
Następnym razem trzeba będzie ustawić go drugim profilem i doświetlić jego ciemne oko, bo wbrew pozorom, nie jest ono czarne tylko bardzo ciemno-brązowe.

A co do skąpienia, to po prostu nie miałam dzisiaj czasu. A obecnie nie mam dostępu do kompa z dobrym monitorem, a przy tym, co siedzę, nie będę obrabiać fotek, bo zniekształca dosłownie wszystko. Jutro wstawię, pewnie rano.

Aaaa...i w dodatku na tego kompa nie zgram zdjęć, bo kabel mi wsiąkł :(

Posted

hmm mi sie wydaje ze robiłaś na bialej blendzie zdjecia Tosi :) jak dobrze pamietam.

ja mam tyyyle zdjęć ze szok :P ale wiadomo- nie wszystkie dobre. Bateria mi wczoraj zmalała do 2 kresek. Dzis jak wzielam aparat na latajace psy dog frisbee -zdażyłam zrobić kilka..i padła zupełnie :/ więc lipa! wrrr.

Posted

betty_labrador napisał(a):
hmm mi sie wydaje ze robiłaś na bialej blendzie zdjecia Tosi :) jak dobrze pamietam.

Nie na białej blendzie tylko na dyfuzorze ;)
Bateria mi wczoraj zmalała do 2 kresek. Dzis jak wzielam aparat na latajace psy dog frisbee -zdażyłam zrobić kilka..i padła zupełnie :/ więc lipa! wrrr.

Heh, jak kupowałam aparat, to od razu wzięłam drugi akumulator na zapas - wiedziała, że później może go brakować, a na pewno też i kasy będzie brakować na zakup (jeśli chodzi o akumulatory, to gustuję w oryginalnych firmowych, a nie chińszczyźnie, więc i cena wyższa :roll:)

PS. jak byś mi później poprzesyłała fotki na maila, byłabym wdzięczna.
Jak obrobię swoje, to też prześlę duże formaty.

Posted

Ładną masz suczkę betty - to jest hovawart?

Albin jak zwykle fantastyczny i magnetyzujący ze swoim okiem ;)

A mogłabyś mi przesłać te z sesji Jariego? Bo chyba nie wszystkie pokazałaś?

Posted

Amber napisał(a):

A mogłabyś mi przesłać te z sesji Jariego? Bo chyba nie wszystkie pokazałaś?

Chyba nie wszystkie :(
Mogę poprzesyłać, tylko muszę się dokopać :oops:
Kiepskich (znaczy nieostrych etc.) nie wysyłam.

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Nie na białej blendzie tylko na dyfuzorze ;)

ah widzisz-musze sie podszkolić w nazewnictwie :lol:

Bolsbokser napisał(a):
Heh, jak kupowałam aparat, to od razu wzięłam drugi akumulator na zapas - wiedziała, że później może go brakować, a na pewno też i kasy będzie brakować na zakup (jeśli chodzi o akumulatory, to gustuję w oryginalnych firmowych, a nie chińszczyźnie, więc i cena wyższa :roll:)

Jak obrobię swoje, to też prześlę duże formaty.

ja mam dwa akumulatory oryginalne :> tylko mi dluugo juz dzialal aparat, i wczoraj zaczeło padac :) a dzis szybko poszło.
pewnie, ze powysyłam :)

Amber dziękuje :) to jest flat coated retriever. Ale masz rację- ze czarne FCRy sa bardzo podobne do czarnych hovków :)

Posted

ja mam dwa akumulatory oryginalne :>

Och...zapomniałam,ze masz dwa w gripie.
Przymierzam się właśnie do gripu,ale ... od razu 2 kolejne akumulatory kupię.

Posted

pozostawie bez komentarza :D bedziesz hard women :lol:

:evil_lol:

A propos zdjęcia Black & white, które jutro wstawię ... całkiem nieźle wyszło,ale ... jak tyk tylko zaopatrzę się w jeszcze jeden gadżet ... to pokombinuję z inną metodą sfotografowania białego i czarnego psa obok siebie i względnie dobrze je doświetlić :)