Moskva Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Informacje o weekendzie: Rozmawiałam z Bastą, niestety coś orgaznizują w ten weekend i nam nie pomogą. Mogą udostępnic stolik pod Wegą ale wydaje mi sie, że nie będzie takiej potrzeby, będziemy chodzic z petycjami i pytać ludzi. Prosze zainteresowanych akcja w weekend na rynku we Wrocławiu o zgłaszanie checi zbierania podpisów na tym wątku lub na moje gg. Musze wiedziec ile osób będziemy mieć do dyspozycji. Pisząc mi wiadomość na gg zaznaczcie jak sie nazywacie i czy jesteście pełnoletni. Nie mam numerów większosci osób dlatego tez nawet jeśli pisaliście już wcześniej w sprawie plakatów to i tak nie bede kojarzyła kto pisze wiec prosze sie przedstawic i zadeklarowac chęć przyjścia na rynek w sobote. Czekam na informacje. Pozdrawiam. Quote
Moskva Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [COLOR=red][B]Czy mam rozumieć, że jutro na Rynku nikt nie ma zamiaru sie pojawic?[/B][/COLOR] Basty nie będzie, i widze, że dogomaniaków też... :placz: Quote
ulvhedinn Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ja nie obiecuję na 100%, ale jakby co to o której godzinie się pojawić? Quote
shangri_la Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ehh na mnie nie liczcie w weekendy....- zajecia sie rozpoczely:shake:. ale tak dla pocieszenie to powiem wam ze: na placyku- targowisku- tam gdzie zostawilam petycje w sklepiku zoologicznym, tam podpisaly sie tylko 2 osoby, i petycje wziala pani z innego stoiska- spozywczego i normalnie ma juz 3 listy :multi: ( sama sobie wydrukowala wiecej:multi: ), tylko ze skepu zoo wiatr podarl plakat i dzis lece tam z nowym plakatem, ktory bedzie wisial tam u pani w spozywczym, super, wiecie ile ludzi sie tam przewija na takim targowisku:cool3: tylko oczywiscie jest problem z peselem- ludzie go nie znaja i nie nosza dokumentow przy sobie:mad:, w innym sklepie zoo ( wczoraj tam bylam) to jest prawie 30 podpisow, ale czesc bez peselu niestety i sprzedawczyni powiedziala ze o wiele wiecej ludzi by sie podpisalo gdyby nie ten pesel, bo go nie maja przy sobie, skzoda... a duzo ludzi sie interesuje akcja pozdrawiam Quote
ulvhedinn Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 KTO BĘDZIE W SOBOTĘ NA RYNKU ??? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Moskva Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Ja będe. :razz: Jak ktoś jeszcze może to PROSIMY sie zgłosić jutro na rynek wrocławski koło godziny 12.00, pod Wege. Wygląda na to, że będziemy tylko ja i Ulv... ciekawe ile podpisów zbierzemy we dwie. Quote
shangri_la Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 ja bede na uczelni :angryy: , ale pozbieram wreszcie wsrod ludzi z mojego roku. mam nadzieje ze sie wszyscy podpisza:evil_lol: a paru osobom wcisne po liscie neich zbieraja u siebie w miescie . powodzenia dziewczyny pozdrawiam Quote
ulvhedinn Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Od rana próbuję sie z tobą skontaktować, Moskva.... Ja z kolei siedzę przy Milenie a zaraz idziemy do weta... Najwyżej mogę byc na Rynku ok 14.30 do 16.30... rany ale wtopa:shake: Quote
Moskva Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Ulv - spałam jak zabita. Obudziłam sie o 12.00. Zegarek wczoraj nastawiałam ale chyba jak zadzwonił to go olałam i wyłączyłam. Idz z Milą do weta i sie nie spiesz. Ja w tym momencie jakbym wyszła to byłabym za godzine na rynku czyli koło 15.00. Nie wiem czy jest sens. Skoro ty też do 16.30 tylko możesz to co nam da te 1,5 godziny. Zresztą pogoda jakaś nieciekawa więc nie wiem jak będzie z frekwencją na rynku to znaczy czy będzie kogo o podpis prosić.:roll: Ano wtopa. Po raz drugi.:shake: Quote
mercedes7 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Do kiedy zbiera się podpisy, do końca października?? Czy one są na bierząco liczone, ktoś wie ile już jest??:roll: Pewnie się powtarzam:oops: , ale chce się upewnić podpisy mogą składać tylko osoby pełnoletnie?? Quote
medar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [quote name='mercedes7']Do kiedy zbiera się podpisy, do końca października?? Czy one są na bierząco liczone, ktoś wie ile już jest??:roll: Pewnie się powtarzam:oops: , ale chce się upewnić podpisy mogą składać tylko osoby pełnoletnie??[/quote] Podpisy - do końca października, dokładnej liczby nikt nie zna (jest bardzo dużo) Podpisy ważne tylko od osób pełnoletnich. Powodzenia.:loveu: Quote
Moskva Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Podpisy są liczone orientacyjnie. Wiele osób współpracuje z nami na własną ręke i zbierają podpisy po znajomch, rodzinie i gdzie tylko mogą i nie informują mnie na bieżąco ile już tych podpisów mają. Sa tacy co wyślą karty sami do fundacji - mowa o osobach, które są z poza Wrocka, z pomniejszych miasteczek, a mam wielu takich wolontariuszy. Podpisy zbiera też TOZ, część ma Basta... Także obecnie nie moge odpowiedzieć na pytanie ile mamy podpisów. Wszystko podlicze i wyśle po zakończeniu akcji. Przypominam, że podpisywać sie mogą TYLKO I WYŁĄCZNIE osoby pełnoletnie. Podpis bez podania nr. pesel jest NIEWAŻNY! Quote
goo-gu Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A jeśli jest cała karta podpisów z peselem i jeden bez, to wtedy karta cała się liczy ? Quote
Moskva Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote name='goo-gu']A jeśli jest cała karta podpisów z peselem i jeden bez, to wtedy karta cała się liczy ?[/quote] Liczy sie cała oprócz tego jednego podpisu - nie zostanie on policzony. Quote
Dark Lord Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Mam 14 podpisów i chyba więcej nie zbiorę,czy mógłby ktoś podać adres fundacji,do której trzeba wysłać petycję i do kiedy trzeba ją wysłać,bo w soboty raczej nie bywam we Wrocławiu i nie będzie mnie na rynku,chyba że Moskva będzie mogła ją odebrać ode mnie osobiście w ten czwartek,będę we Wrocku....:czytaj: Quote
Moskva Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote name='Dark Lord']chyba że Moskva będzie mogła ją odebrać ode mnie osobiście w ten czwartek,będę we Wrocku....:czytaj:[/quote] Moge odebrać. Powiedz od której będziesz i do której. I czy tam gdzie zwykle? Jak sie nie zgramy to tu masz adres: [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][B]Fundacja Emir[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]Adres:[/COLOR][FONT=Tahoma][SIZE=2] Oddział, ul. Słoneczna 4[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Tahoma][SIZE=2]96-321 Żabia Wola[/SIZE][/FONT][/B] Wysyłasz to listem poleconym, ale lepiej by było zbiorczo wiec jakoś mam nadzieje sie zgramy. Quote
Dark Lord Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 O 11.00. idę do pośredniaka, mozemy się umówić na 13.00. koło linowca,poczekam na Ciebie przy spożywczaku.:cool3: Quote
Moskva Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Przed nami ostatni weekend akcji. Ostatnia mobilizacja. Prosze, przyjdzcie na wrocławski rynek. Pokażmy innym, że Wrocław też ma podpisy, że też nam na sercu leży los zwierzaków! Kto będzie? Piszcie! Jeżeli ktoś chce zostac koordynatorem "na sobote" prosze o informacje na PW. Ja wyjeżdzam - musze zawiesć babcie do Płońska, u mnie wszyscy pracują w sobote i nie ma kto robic za szofera. Jeśli ktoś chciałby zająć sie wolontariuszami w sobote prosze o kontakt. Quote
shangri_la Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ja znow mam zajecia :angryy: ale i pytanko- ktos ze swidnicy odbierze te moje petycje? kurna nie bedzie mnie tam w najblizszym czasie. acha jesli termin nadsylania jest do 10 listopada ( moim zdaniem troche krotko bo przeciez sa swieta ) to ja dopiero zaczne odbierac petycje po niedzieli, no i teraz niewiem jak my sie umowimy na przekazanie ich. Moskva moze na uczelni sie umowimy po swietach to pewnie bede juz miała wszystkie formularze odebrane... pozdrawiam Quote
mercedes7 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ja moge przyjść na rynek;) , mam zajecia do 14, później wolne. [quote name='shangri_la']ktos ze swidnicy odbierze te moje petycje?[/quote] Jeśli nikt nie będzie mógł to ja mogłabym odebrać formularze ze Świdnicy;) , ale we wrocku będe: -jutro, ale do jutra nie zdąże ich odebrać:-( , a później dopiero -w czwartek (2.11.06) -no i od wtorku (7.11.06) do piątku To jakoś byśmy się umówili to dowiozw formularze:cool3: , jeśli można jeszcze po świetach Quote
shangri_la Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]mercedes7[/B]- super jakbys mogla :modla:- moje petycje sa na ul. lukasinskiego 14a i na ul kliczkowskiej 26c. w pozostalych lecznicach sa petycje ale to nie ja je dawalam wiec ktos kto je tam umiescil pewno je zabierze formularze maja byc wyslane do 10.11 tak wiec spoko. oddajemy do Moskvy (tak?) pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ...ale mnie tu dawno nie było - net mi nawalił :shake: ...to z tego co widze mamy jeszcze pare dni do pozbierania tych petycji - ja wezme z tych sklepów i lecznic, gdzie zanosiłam:p [B]shangri[/B] - jak trzeba zabrać coś z biskupina/sępolna to ja tam jestem codziennie - a jutro to już ewidentnie będe miała czas bo po lekcjach musze czekać na trening i... i tak się nudze, więc jak coś czy i jeśli to daj znać z kąd:cool3: Quote
shangri_la Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [B]Anza-[/B] poslalam ci smsa:p bo pewnie i tak teraz tu nie zagladzniesz. w kazdym razie daj znac czy ktos sie tam podpisal, uff zaraz lece zbierac te petycje, [B]Moskva [/B]czy ty bedziesz wysylac zbiorowe petycje? do ktorego mam ci je przekazac? jakby co to ja mam troche znaczkow w domu :p to ci od razu dam razem w formularzami pozdrawiam Quote
Recommended Posts