Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Weszły deklaracje od cioteczek :
- asikowska 10 zł ( 09/2013)
- pikola 20 zł ( 09/2013 , 10/2013)
- Koelka 10 zł ( 09/2013)

Serdecznie dziękuję kochane!

Edited by caryca26
Posted (edited)

Dziś w nocy odszedł schroniskowy kolega Bronia - Górniś , który też przebywał u kikou...
Oto wątek :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225815-Górnik-porzucony-11-sto-latek-z-niedowładem-nóg-w-DT-w-Gryfowie-Śląskim

Część cioteczek przeniosła swoje deklaracje z Górnisia na Binga :
- Panna Marple 20 zł
- KateKermit 20 zł
- koelka - zwiększyła swoją deklarację z 10 zł na 20 zł

Dziekuję kochane...

martka1982 uaktualni w pierwszym poście...

Dziś weszła deklaracja od Roland_de za 10/2013 25 zł

Edited by caryca26
Posted

[quote name='Panna Marple']Przychodzę od Górnisia...:-([/QUOTE]

Witaj kochana , Górniś odszedł otoczony miłością a Bingo/Bronio oby jak najdłużej się nią cieszył u kikou.

Posted

Bronio-grubonio pulpecik kochany trzyma się w formie :) troszkę taki stareńki leniuszek z niego jest, lubi tylko jedzonko, kizianko i wylegiwanko - nawet nie chce mu się już oszczekiwać ludzi za płotem, zresztą od kiedy nic nie słyszy to chyba nawet zapomniał że kiedyś zaciekle szczekał na obcych i obce psiaki, dużo mniej chodzi po podwóreczku niż biedny Górniś miał w zwyczaju...

Posted (edited)

Weszła deklaracja od Koelka 10 zł , za co ślicznie dziękuję.
Konto Bingusia zasiliła też kwota od kolegi Górnisia , który odszedł za TM : 457,44

http://www.dogomania.pl/forum/threads/225815-Górnik-odszedł-za-TM-otoczony-miłoscią

Babarela przekazała swoją deklarację z Górnisia na Binga : 20 zł
Wielkie dzięki!

I jeszcze raz dziękuję kikou za serce jakie okazywała Górnisiowi i jakie okazuje Bingusiowi vel Broniowi-Gruboniowi:)

Edited by caryca26
Posted

Kochane , cioteczki , mam małą prośbę.
martka1982 przepisała na mnie wątek Binga bo i tak do mnie wpływają pieniążki na niego.
W pierwszym poście zrobiłam sobie podliczenie finansów psiaka z podsumowaniem wpływów miesięcznych i uzgodniłam stan jego konta.
Byłabym wdzięczna , żebyście jeszcze mnie sprawdziły czy gdzieś się nie machnęłam w podliczeniach.

• 2 weeks later...
Posted

caryca26 napisał(a):
Kochane , cioteczki , mam małą prośbę.
martka1982 przepisała na mnie wątek Binga bo i tak do mnie wpływają pieniążki na niego.
W pierwszym poście zrobiłam sobie podliczenie finansów psiaka z podsumowaniem wpływów miesięcznych i uzgodniłam stan jego konta.
Byłabym wdzięczna , żebyście jeszcze mnie sprawdziły czy gdzieś się nie machnęłam w podliczeniach.

proszę o sprawdzenie brakuje moich dwóch wpłat z 13 lipca i 27 sierpnia po 10 zł