Madzia_19 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Usia'] To kozica, a nie pies :evil_lol: Od razu widać, że szczęśliwe :loveu: W moich okolicach niestety brak takich terenów... A kiedy nowe fotki? Coś długo jesz te śniadanie ;) Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Usia']pizza juz oszamana [zjedzona] teraz na rolki z bydlakami, zeby wszystko spalic.Dobra pora na wypad z psami :evil_lol: :evil_lol: STRAJK NADAL TRWA !!!!! [quote name='Usia']witam witam.Cos mnie dzisiaj połamało pewnie TZ mnie w nocy skopał przez sen a potem bydlaki poprawiły ;) A wyspana jestem :angryy: chyba bede musiała dzisiaj odespać w dzien :cool1: Czy nadal trwa strajk Urszulko ??? Chcemy fotek... Nie śpij, szkoda dnia !!!!!!! Quote
eria Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 footeeekkk!!!!!!!!!!! małoooo!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 sniadanie jadłam krótko ale potem mnie z domu wygonili do frzyjera ( na szczescie pani nie miała dzisiaj czasu:diabloti: ) za to jutro o 8 musze znowu jechać na drugi koniec warszawy:roll: zeby coś zrobic z moimi włosami :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: BYDLAKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Na górkach :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Misiek obserwuje... Fige chodzaca po krawedzi :evil_lol: Wilkołak :eviltong: A takie mamy widoki z górek ach te uszy :evil_lol: Ays Co tam jest ? zblizenie ach ta morda:loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 o na fotki trafilam:evil_lol: nic tylko tarmosic takiego niedzwiadka:loveu: :loveu: :loveu: podklejalas jej uszy zeby staly??:evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ona tak juz ma.Jak jej pasuje to podnosi jak nie to kładzie a jak coś zrobi zle i wiem ze bede krzyczec to jak idzie do mnie to te uszy moze sobie przydeptywac :evil_lol: :evil_lol: Co jest ?? upominałyscie sie o fotki i.... Quote
Usia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Dobra wy sie nie upominacie ale ja wam dam Mała za tropem Pies mysliwski który padł z przemeczenia ale po mimo tego ze lezy nadal czujna moja morda Figa "łaciaty jezor" Misiek :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Usia napisał(a):ona tak juz ma.Jak jej pasuje to podnosi jak nie to kładzie a jak coś zrobi zle i wiem ze bede krzyczec to jak idzie do mnie to te uszy moze sobie przydeptywac :evil_lol: :evil_lol: hehe dobra jest:evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 no i znowu łaciaty jezor i te uszy :evil_lol: edit:zdjecie mi sie zdublowało Quote
eria Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 obejrzawszy najnowsze zdjęcia z pełną odpowiedzialnością za własne słowa oświadczam, że wyżej wymieniana Figusia jest jednym z 3 najcudowniejszych,najpiękniejszych,najbardziej uroczych i przytulastych, i mięciutkich psów pod słońcem !!! normalnie Uśka jak się znowu spotkamy to se trochę jej futra wezmę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 boskie ma te uszole:evil_lol: :evil_lol::loveu: :loveu: Quote
Usia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Wodne fotki :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Jeszcze był spokój i psy nabierały sił Czas na zgaszenie pragnienie ale sielanka nie potrwała długo Ta mina :evil_lol: na pełnym gazie byle dalej dla ochłody mala wyszła tu strasznie :evil_lol: Myslała ze ucieknie Ale bestia znów goni !! :p Quote
Usia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 i ostatnie jakie sa wgrane do fotosika te sa juz resztkami ( przycinane ) wiec nie które moga sie powtarzac- chodzi mi o pozycje i sytuacje (Eria widzisz to futro na zadzie o które mi chodzi-ona tu jest nie wyczesana wiec inneczej troche to wyglada) poza psa mysliwskiego pogon za wyimaginowanym stworem ktoś sie chowa Zadek w góre :cool3: [SIZE=4] usmiech mamuta bestia nadchodzi na zboczu Misiek pieknie tu wyszedł-sama sie w nim zakochałam Quote
Usia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 No i to juz koniec na dzisiaj.Ide ogarnac mój bałagan w mieszkaniu a potem z bydlakami na rolki trzeba psy wyszalec ;) Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Figa "łaciaty jezor" Misiek :loveu: Usieńko, pieski z wywalonymi jęzorkami to najpiękniejszy widok pod słońcem.:loveu::loveu: Cudne fotki nam wstawiłaś , dziękujemy... Quote
Carolcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 oj chyba zaraz u kogos lanie dostane:placz: .Przepraszam ,ze taaaaak dlugo mnie tu nie bylo -jakos tak wyszlo :oops: :oops: :oops: a piechy sloooodziaste :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: (jak zwykle:eviltong: ) Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [SIZE=5][SIZE=7]Wesołych Świąt !!!!! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
haska_12 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołego zająca, co śmieje się bez końca, szczerbatego barana, co beczy od rana, pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzień polewania! Quote
Carolcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dwa kurczki w koszu siedza i rzeżuchę sobie jedza, baran w szopie zioło pali pewnie zaraz sie przewali, ksiądz za stołem już sie buja WESOłEGO ALLELUJA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zyczy Carolcia z Blackym:p Quote
wiq Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Usia, zajebiste fotki! Naprawdę się wyrobiłaś! p.s. i te tereny... tyż zajebiste;) Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 to zdjecie podbilo moje serce......skad ja znam takie minki:loveu: Quote
eria Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ays zgubił jedną nóżkę!!! na pysku grymas cierpienia a Usia foty cyka zamiast psa ratować!!! Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej Ula sliczny nowy banerek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts