marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [SIZE=4]Cytat : "12.04.2005 przyszedł na świat Mój Aysior" Cudny nochal Aysa...:loveu::loveu: A tu Ays wielkolud :multi: - z głową w chmurach...:loveu::loveu::loveu: PIĘKNY DWULATEK! Wszystkiego dobrego Aysiku! Dużo zdrówka i słodyczy Sukces z pańcią Tobie życzy.:loveu: Smacznego życzymy...;) Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wszystkiego naj naj Aysiku ,dla ciebie duzo kosci a pani zycze samych radosci z twojej psiej mosci:razz: :multi: Quote
Dobcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Usia'] Wszystkiego najlepszego Aysiku:loveu: Mnóstwo psiego szczęścia i radości! Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wszystkiego najlepszego Aysiku :multi: :multi: Wypijmy za jego zdrowie :drink1: :drink1: :laola: Quote
Marta_Ares Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Aysiku kochany[SIZE=3] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! (masz byc grzeczny i nie przysparzać swojej pani klopotow!!!) Quote
Anecioreczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Atos pół roku.. a Ays dwa latka!!!:multi: Sto Lat Sto Lat!:*:* Quote
WinterGirl Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [SIZE=2][img]http://images21.fotosik.pl/165/07954561d3872ceemed.jpg jak w niebie [SIZE=1][SIZE=2]i [SIZE=1] [SIZE=3]Aysiku bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
Cerber Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam Czyżby ktoś miał tu urodzinki :) Wszystkiego naj najlepszego Aysiku... :) :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Dziekujemy wszystkim za zyczenia i za pamiec :p Zobaczcie co znalazłam w necie : Kot w pustym mieszkaniu Umrzeć - tego nie robi się kotu. Bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu. Wdrapywać się na ściany. Ocierać się między meblami. Nic niby tu nie zmienione, a jednak pozamieniane. Niby nie przesunięte, a jednak porozsuwane. I wieczorami lampa już nie świeci. Słychać kroki na schodach, ale to nie te. Ręka, co kładzie rybę na talerzyk, także nie ta, co kładła. Coś się tu nie zaczyna w swojej zwykłej porze. Coś się tu nie odbywa jak powinno. Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma. Do wszystkich szaf się zajrzało. Przez półki przebiegło. Wcisnęło się pod dywan i sprawdziło. Nawet złamało zakaz i rozrzuciło papiery. Co więcej jest do zrobienia. Spać i czekać. Niech no on tylko wróci, niech no się pokaże. Już on się dowie, że tak z kotem nie można. Będzie się szło w jego stronę jakby się wcale nie chciało, pomalutku, na bardzo obrażonych łapach. I żadnych skoków pisków na początek. Quote
Kamila Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wszystkiego naj naj!!! Cudna ta fota,szkoda ze przerobka :eviltong: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 ja ci dam przeróbke :mad: :mad: to prawdziwa realne fotka 2-e fotki z opona dla Wiq Tylko 2-e bo niestety misiak jakos nie miał ochoty pozowac :cool1: Za przykładem Eri zapytam kto chce fotki ?? Bo nie wiem czy wstawiać Quote
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 to ja się piszę na fotki Figusi, a jak będziesz wieczorekim na gg to się odezwij, umówimy się na poniedziałek :lol: a Ays przy oponie zrobił znowu iście inteligentną minę :D Quote
Kamila Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jesli to nie przerobka to tym bardziej mi sie podoba :loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jak to nie wstawiać? :mad: Wstawiać i to dużo!!! :evil_lol: Pięknych piesków nigdy dość :multi: Quote
diabelkowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 postanowilam wpasc do twojej galerii bo ciagle gdzies napotykam na twoje posty :))) jak ja bym chciala miec drugiego psa... Quote
ewelinabuck Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ja chce fotki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: iprzy okazji zapraszam do mnie nowe fotki od 363 do 365;) Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Eria fotki Niuski tez beda;) a wieczorem na spokojnie pogadamy i nie nasmiewaj mi sie tutaj z misiaka :mad: Kamila ciesze sie bardzo :p ta fotka to jest jakaś niesamowita wiec nie dziwne ze sie podoba:eviltong: Basia... pieknych ... :roll: chyba galerie pomyliłaś :evil_lol: :eviltong: tutaj takich nie posiadamy Diabełkowa witam i zapraszam.Dwa psy to lepiej niz jeden, no chyba ze natrafisz na taki wybryk natury jak mój misiak :evil_lol: ;) Ewelina wpadne wieczorem na spokojnie bo teraz to tylko podchodze do kompa sprawdzić czy sie foty wgrywaja, zeby na wieczór miec co wam dac :cool1: Quote
ewelinabuck Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 sliczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zachęcający ten początek:loveu: Misiek robi bardzo misiowe miny-jest w tym dobry:cool3: Quote
Carolcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 jaka boska fota:loveu: :loveu: Fajnie Ci wyszla :cool3: :cool3: Quote
diabelkowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 sliczniasta fota:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts