wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ooo, dzięki za oponę:D szkoda, że żadna z moich się nie nadaje do tego:| śliczna ta wspólna fotka:loveu: Quote
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 co ja mogę napisać...noo...to co zawsze : Figuuusiaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 fotki które cały czas czekały na wgranie moge niestety wgrywac tylko po 5 fotek w jednym poscie, bo mi sie komp resetuje bydlaki Misiek umie latać mysli czy mu sie to opłaca przygotowanie faza lotu ladowanie Quote
wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 zaraz teraz czy zaraz potem?;) a co z zachowaniem Aysa? spuścił już z tonu? Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 nie Wiq dzisiaj sie rzucił 2-a razy (był na smyczy) i moja szybka reakcja uchroniła przed konfrontacja W pogoni za Figa która pogoniła ... powiecmy ze tak sobie pobiegła ;) Quote
wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 rzucił się na kogo?:shake: dobra, nie widzę za czym pobiegła..;) p.s. gdzieś miałam carlsberga i nie wiem, gdzie:placz::placz: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Moje fotomontaze jak to zostało stwierdzone smok i kto tu rzadzi ja :lol: krówka:loveu: powrót niuski Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Na psa najpierw przeszkadzał mu jakiś kudłacz pod sklepem a potem na przejsciu dla pieszych jak czekałam na zielone nie zauwazyłam owczara ale poszczekał troche, poszarpał i tyle utrzymałam go jakos ;) Jak masz jeszcze tego carlsberga to dawaj, razem sie napijemy. chociaz ja ostatnio tylko drinki preferuje (red bull+ wódka=pycha) Quote
wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 głupio to zabrzmi, ale mi ulżyło - myślałam, że na Figę albo Ciebie wyskoczył z pyskiem idę szukać tego bronka;) Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [SIZE=2]Nie tylko ty masz psy pracujace prosze ja mam firme która tworzy oczka wodne :evil_lol: Misiak sprawdza czy wszystko jest ok Tu jeszcze trzeba troche dopracowac pracowac kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej .. Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Do pracy marsz kontrola jakości trzeba pilnowac czy nikt sie nie opier..la Mała zauwazyła jednego obiboka juz leci ale zaczoł uciekać tylko co to za szef który nie upilnuje pracownika, pokaze co trzeba poprawic a jak nie to :mad: Wiec lepiej do roboty dalej jazda :evil_lol: Quote
wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :roflt::roflt::roflt: i 200% normy wykonane!! :grin: Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Usia'] I piją w robocie?:mad:O co ta jatka, jak butelka już pusta?:evil_lol: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 nie ma to jak pracownik który "kocha" swojego szefa on naprawde zaraz potem dał jej popalić :evil_lol: Tak wyglada wieczorem lud pracujacy ;) Od razu widac bariery miedzy grupami społecznymi :evil_lol: Pracownik-podłoga szef - łóżeczko nochal i na koniec jeszcze mój wilczek i szyszuuunia My sie zegnamy, lecimy teraz na rolki, wyszalec bydlaki gdzies trzeba mam nadzieje ze dzisiaj 1h -2h im starczy :roll: Quote
wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 odwieczny konflikt między klasami :roflt: Ula, walnięta jesteś:lol: ja marzę o poduszce, a Ty na rolki:evil_lol: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Wiqus teraz to odkryłaś :roflt: wydawało mi sie to całkiem oczywiste Tak to juz jest. I sie dziwić ze psy mam takie jak sama nie jestem lepsza :roflt::roflt::roflt: Jedziem jedziem...chociaz gbybym miała rower to pewnie bym fruwała :roflt: "Jak zwykle o tej porze raz lepiej, raz gorzej, woze sie po miescie..." Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ile tu cudownych fotek!!! a pracują !! aż huczy !!! :loveu: :loveu: :loveu: Figuuusiaaa:loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ale masz fajnych stawikokopaczy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Usia napisał(a):czy ktoś chce jeszcze jakieś foty ?? A jak myslisz :eviltong: Quote
Recommended Posts