Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz jestem, zyje ale wejde pozniej bo jestem brudna i zmarznieta.Mam fotki ale nie ma kabla :( wiec foty z działki dam ... jutro :oops:
Postaram siemoze jeszcze dzsia wstawić wam kilka fotek ze spaceru :cool3: bo chyba zasłuzyłyscie ;) ;)
Dzieki za komentarze :multi: :multi: ciesze sie ze wam sie podobaja moje skarby :p ale ni oddam ich nikomu zapowiadam z góry moge tylko wypozyczyć :eviltong: za drobną opłta ;)

Ide sie myc :)
PS: Jak dobrze byc tu znów z wami :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

O nie Ola!!! Ja go zamawiam! :evil_lol: Usia jak dobrze, że wróciłaś :) [COLOR=lightblue]U mnie, nie byłaś na kontrolce :p [/COLOR][COLOR=black]Czekamy na fotki :multi:[/COLOR]

Posted

haska nie byłam nigdzie komp mi zachorował i nawet do siebie nie moge wejsc a jesli juz wchodzi to trwa to 15 minut z zegarkiem w reku:angryy:.
Teraz jakos lepiej wchodzi na strony wiec moze zaraz do was wpadne

Posted

Usiu, skarbie, nie gniewam się :calus: W sumie to nawet nie chciałam ci wczoraj przeszkadzać, bo wiem, jak to jest z przeprowadzkami (pomagałam przy przeprowadzce cioci). Masa roboty i wogóle. A już twoja sytuacja jest nie za ciekawa... Sama nie wiem co ci doradzić z Aysem (daj go mnie :cool3: <- żarcik ;) ). To naprawdę trudna sytuacja...
Mam nadzieję że wszystko jakoś się ułoży
Trzymaj się ciepło, jakoś dasz radę - silna z ciebie dziewczyna ;)

Posted

[quote name='Cerber']Witam Usiu, mam nadzieje, że komp Ci się niebawem odwiesi, bo chciałabym jakieś nowe fotki i wogóle...[/quote]
[B][COLOR=red]taaaak ja tez:):):)[/COLOR][/B]

Posted

komputerek nadal chory a ja juz mam puste mieszkanko i ostatnia noc w moim domu w którym sie urodziłam i zyłam przez 18 lat:placz: :placz: :placz: jej jak mi smutno.Odezwe sie do was jak bede miała mozliwosc bo juz dzisiaj mi odłaczyli neta a komputerek wyjechał do szpitalka sie leczyc
buziaki

Posted

Ula, kochanie nie smuć się :calus: Teraz jest ci ciężko, ale zobaczysz w krótkim czasie się zaaklimatyzujesz do nowego miejsca ;) Poza tym nie wyprowadzasz się tak daleko, co jest dużym plusem :p
Z niecierpliwością czekam na twój powrót i mam cichą nadzieję że po przeprowadzce urządzisz na dogo parapetówę :cool3: