haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Wszystkie foteczki są super :loveu: :loveu: :loveu: A w szczególności portrecik Aysa ... :razz: Quote
Marta_Ares Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [IMG]http://images2.fotosik.pl/241/c48003c9de440492m.jpg[/IMG] ale piekny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kiedy Ty do nas przyjedziesz z tym miskiem?? Pieknyyy:loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Usia, słoneczko, czekamy na ciebie...:kiss_2: Quote
Usia Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 juz jestem, zyje ale wejde pozniej bo jestem brudna i zmarznieta.Mam fotki ale nie ma kabla :( wiec foty z działki dam ... jutro :oops: Postaram siemoze jeszcze dzsia wstawić wam kilka fotek ze spaceru :cool3: bo chyba zasłuzyłyscie ;) ;) Dzieki za komentarze :multi: :multi: ciesze sie ze wam sie podobaja moje skarby :p ale ni oddam ich nikomu zapowiadam z góry moge tylko wypozyczyć :eviltong: za drobną opłta ;) Ide sie myc :) PS: Jak dobrze byc tu znów z wami :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Hura, Usia już jest!!! :multi: :multi: :multi: No to ja już sobie Aysa zamawiam :cool3: Na zimę i lato :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cena nie gra roli :p Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 O nie Ola!!! Ja go zamawiam! :evil_lol: Usia jak dobrze, że wróciłaś :) [COLOR=lightblue]U mnie, nie byłaś na kontrolce :p [/COLOR][COLOR=black]Czekamy na fotki :multi:[/COLOR] Quote
Cerber Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Czeeeeść Usiu ja też czekam na fotki, niech te baby nie myślą se, że one to wszystko... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Usia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 haska nie byłam nigdzie komp mi zachorował i nawet do siebie nie moge wejsc a jesli juz wchodzi to trwa to 15 minut z zegarkiem w reku:angryy:. Teraz jakos lepiej wchodzi na strony wiec moze zaraz do was wpadne Quote
Ola&Kora Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Usiu, skarbie, nie gniewam się :calus: W sumie to nawet nie chciałam ci wczoraj przeszkadzać, bo wiem, jak to jest z przeprowadzkami (pomagałam przy przeprowadzce cioci). Masa roboty i wogóle. A już twoja sytuacja jest nie za ciekawa... Sama nie wiem co ci doradzić z Aysem (daj go mnie :cool3: <- żarcik ;) ). To naprawdę trudna sytuacja... Mam nadzieję że wszystko jakoś się ułoży Trzymaj się ciepło, jakoś dasz radę - silna z ciebie dziewczyna ;) Quote
Alynkaaa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 hello:) ale super fotencje!!!!!!! no i sliczne skarbeczki masz.....tylko pozazdrosic:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 hej:p widze,ze tez mialas przerwe na forum;) Quote
haska_12 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A my Usie bardzo kochamy, i poczekamy :evil_lol: [COLOR=lightblue]Zapraszam do mnie ( Plan filmu Snow Dogs - prawdziwa historia ) :evil_lol:[/COLOR] Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witam Usiu, mam nadzieje, że komp Ci się niebawem odwiesi, bo chciałabym jakieś nowe fotki i wogóle... Quote
Alynkaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Cerber']Witam Usiu, mam nadzieje, że komp Ci się niebawem odwiesi, bo chciałabym jakieś nowe fotki i wogóle...[/quote] [B][COLOR=red]taaaak ja tez:):):)[/COLOR][/B] Quote
furciaczek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to ja sie przylaczam do przedmowcow :) Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ula kochanie czekamy na Ciebie i na Twoje miski!!!! Quote
Usia Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 komputerek nadal chory a ja juz mam puste mieszkanko i ostatnia noc w moim domu w którym sie urodziłam i zyłam przez 18 lat:placz: :placz: :placz: jej jak mi smutno.Odezwe sie do was jak bede miała mozliwosc bo juz dzisiaj mi odłaczyli neta a komputerek wyjechał do szpitalka sie leczyc buziaki Quote
Ola&Kora Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ula, kochanie nie smuć się :calus: Teraz jest ci ciężko, ale zobaczysz w krótkim czasie się zaaklimatyzujesz do nowego miejsca ;) Poza tym nie wyprowadzasz się tak daleko, co jest dużym plusem :p Z niecierpliwością czekam na twój powrót i mam cichą nadzieję że po przeprowadzce urządzisz na dogo parapetówę :cool3: Quote
wiq Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 hej! przeprowadzki nie sa zle - zawsze to jakas rozrywka;) Quote
eria Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Usia będzie dobrze, szybko się zaaklimatyzujesz a wtedy Cię odwiedzę , bo muszę koniecznie poznać Figusie osobiście :loveu: Quote
haska_12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Napewno będzie OK :buzi: Życzymy komputerkowi powrotu do zdrowia :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts