Shaluka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jeśli znajdę ze dwie osoby co by się ze mną zabrały to z chęcią skoczymy na tą wystawę przynajmniej z jednym burym. Wiecie moze do kiedy jest pierwszy termin? Quote
Hawanka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Shaluka']Jeśli znajdę ze dwie osoby co by się ze mną zabrały to z chęcią skoczymy na tą wystawę [/QUOTE] A z kad jest wyjazd ???? Quote
Yourii Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Do kiedy są zapisy? na ich stronie nic o tym znaleźć nie mogę.... Quote
Shaluka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ja ruszam z Sulejowa. Do 23. 05 jest pierwszy termin składania zgloszen. Quote
Princess_York Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dziewczyny proszę o pomoc ,jako że to będzie moja pierwsza zagraniczna wystawa to jestem zielona .. Gdzie i jak mogę zgłosić psa na tą wystawę ? I czy można opłacić ją na miejscu ? . Przepraszam za może banalne pytania ,ale serio nie mam pojęcia jak to zrobić :lol: .. Quote
Shaluka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Zgloszenia masz na stronie, najlepiej jest je wydrukowac i wyslac piorytetem. Mozna placic na miejscu, ale wówczas placi się więcej. Lepiej już dogadać się z kimś kto ma konto euro i wówczas mozna zaplacic jak za pierwszy termin i jest niewielka oplata za przekaz. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ceny rzeczywiscie niskie, nawet te w II terminie... pzdr. [INDENT][URL="http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL] [/INDENT] Quote
Jagoodka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 jakby ktoś z jadących ze Śląska (na sobotę) miał miejsce dla 1 osoby z kompaktowym spanielkiem to bardzo proszę PW :) Chętnie byśmy się dołączyli :) Quote
Foxowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kusi mnie ta wystawa.. Ma może ktoś miejsce na drugi dzień? Interesuje mnie grupa IX. Quote
M&M&O&I Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 zastanawiam się, ale musiałabym znaleźć transport na dzień w który jest VII grupa, ze śląska Quote
Asiaczek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Mnie tez kusi, ale chyba nie dam rady finansowo... Pzd. Quote
zanetta Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Foxowa']Kusi mnie ta wystawa.. Ma może ktoś miejsce na drugi dzień? Interesuje mnie grupa IX.[/QUOTE] My jedziemy na 100% tylko jeszcze nie wiem czy na jeden dzień czy na dwa dni, w razie czego jesteśmy w kontakcie ;) Quote
Hawanka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Foxowa']Kusi mnie ta wystawa.. Ma może ktoś miejsce na drugi dzień? Interesuje mnie grupa IX.[/QUOTE] i mnie kusi ...... Quote
aniaDark Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 W razie gdyby (tfu tfu tfu, odpukać), to bym jechała i miałabym miejsce dla 2-3 osób w komfortowym autku (na sobotę -Jagódka! Dla Ciebie miejsce jest zaklepane :cool3: jak i dla Ani, jak się zdecyduje ;)) :cool1: Quote
Pointer11 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Madzia&Marszi&Irys']zastanawiam się, ale musiałabym znaleźć transport na dzień w który jest VII grupa, ze śląska[/QUOTE] Ja jade na VII grupe..;) z moimi dwoma pointerami tyle ze jade przez Rzeszów...Jesli to nie przeszkadza to mysle ze mamy miejsce ..;) Quote
McDzik Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 trieda cestna - przyznają w niej CAC czy nie ???? edit: juz wiem,ze nie Quote
Lofty Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='McDzik']trieda cestna - przyznają w niej CAC czy nie ???? edit: juz wiem,ze nie[/QUOTE] Mało że nie przyznają CAC-a to jeszcze ta klasa nie wchodzi do porownania o BOB-a :( Quote
McDzik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Lofty']Mało że nie przyznają CAC-a to jeszcze ta klasa nie wchodzi do porownania o BOB-a :([/QUOTE] To już całkiem lipa jakaś :D w takim bądź razie trzeba będzie zgłosić się tradycyjnie i zapłacić :D Quote
renia13 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='Yourii']Ktoś może organizuje jakiś zbiorowy wyjazd na tą wystawę ?? Z chęcią bym się wybrała, ale nie mam transportu... :([/QUOTE] a skad jestes ? Quote
Asiaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Lofty']Mało że nie przyznają CAC-a to jeszcze ta klasa nie wchodzi do porownania o BOB-a :([/QUOTE] Ale mają osobne BIS'y;) Pzdr. Quote
Lofty Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Asiaczek']Ale mają osobne BIS'y;) Pzdr.[/QUOTE] Zgadza się, mają BIS-a tej klasy a i opłata jest mniejsza. Quote
cockermanka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Fajna wystawa, szkoda tylko, że polski sędzia, do którego już nie pojedziemy.... Quote
renia13 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 a ma ktos namiary na w miare tani nocleg w okol. Velka Ida-Kosice ? Quote
ElaCh Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Chciałabym wziąć udział - szukam transportu z Warszawy :lol: wyżeł i jego właścicielka! Czy ten Sulejów jeszcze aktualny? [quote name='Shaluka']Zgloszenia masz na stronie, najlepiej jest je wydrukowac i wyslac piorytetem. Mozna placic na miejscu, ale wówczas placi się więcej. Lepiej już dogadać się z kimś kto ma konto euro i wówczas mozna zaplacic jak za pierwszy termin i jest niewielka oplata za przekaz.[/QUOTE] Quote
Recommended Posts