GANG CZIKI Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Moje tybety też powalczyły: JAMALL Bohemia maestro - CAC - rozpoczęty championat Słowacji DAWA DORJEE Gang Cziki (Marzyk) - CAC, CACIB, BOB - rozpoczęty championat Słowacji DAWA LHAMO Gang Cziki (Sreberko) - CAC, CACIB - rozpoczęty championat Słowacji AURA Gang Cziki - res.CAC - zakończony rozpoczęty championat Słowacji:lol: Gratulujemy wszystkim zwycięzcom;) Quote
canossa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Gratulacje dla Wszystkich! Moje American Staffordshire Terriery też całkiem przyzwoicie wypadły: CASSIOPEIA FOR PROZAK Canossa, klasa otwarta,CAC,CACIB INA Atillo, klasa weteranów,BOB Weteran,BIS weteran II. Pzdr, http://www.canossa.pl Quote
aniaDark Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Jagódka jeszcze raz gratki dla cudaczka :) Moja ekipa szetlandów pozgarniała, to po co przyjechała czyli: - moje paskudy: Darkq w kl. championów resCAC (ma chłopak wigor w tym wieku :D ) Lala w kl. championów CAC i CACIB - dzidzia koleżanki: Jejka VP1 - księciunio drugiej koleżanki: Justin CAC, CACIB i BOB (ukończony interchampionat, rozpoczęty Ch.SK) :) Foteczki zaraz wrzucę :) Quote
aniaDark Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Foteczki obiecane (a przynamniej część, reszta w weekend): Szetlandowa ekipa: Moja córka z Darkusiem ćwiczą przed konkursem Dziecko i pies ;-) Moja księżniczka Lala w letnim stroju (CAC i CACIB) :) Justin w pełnej krasie (CAC, CACIB i BOB) Córeczka Justina - Jejmościanka (VP1) cdn. Quote
aniaDark Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Jagoda z Perro na BIS Juniorów psów - 3. miejsce :) :multi: Zuzia z Darkiem na konkursie "Dziecko i pies" pokazują, czy ćwiczenia miały sens ;) Zabawa na całego - wszystkie dzieciaczki uhonorowane 1. miejscem :loveu: Finałowa 3 BOG1 (w tle po prawej "zjawisko" w postaci miejscowych Cyganów :crazyeye:) A takie widoczki nasza ekipa mijała po drodze :loveu::loveu::loveu: Tatry Wysokie w oddali: Quote
Foxowa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ma ktoś może zdjęcia z finałów Młodego Prezentera z niedzieli? Byłam z pudlem :) Będę wdzięczna za fotki ;) Quote
Jagoodka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 AniaDark dzięki za foteczkę Perra :)) I oczywiście wielkie gratki za sukcesy - Darkulec śliczny :))) Uwielbiam go :) Quote
Recommended Posts