Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ElaCh']Chciałabym wziąć udział - szukam transportu z Warszawy :lol: wyżeł i jego właścicielka! Czy ten Sulejów jeszcze aktualny?[/QUOTE]
Ja jade z Kranegostawu z 2 pointerami jesli dojedziesz do nas to dalej damy rade...;)

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ElaCh']Dzięki wielkie!Nietstey to połowa drogi ... ;-)[/QUOTE]
A pociągiem do Gliwic, a z Gliwic już samochodem, dałoby radę (my w sobotę: szetland(y) + spanielek+?)?
Zbieram ekipę, bo "samotnie", to tak trochę bez sensu ;)

Posted

Tak, tak - spanielek jak najbardziej :))
Daj znać jak będziesz wiedziała na 100% czy jedziemy :)
A teraz zmykam spać, bo kurcze o 3 trza wstać i jedziemy walczyć do Nitry...

Posted

[quote name='TYNAJAR']Witam czy ktoś ma miejsce dla 1 karelskiego na sobotę. Czy dobrze widzę drugi termin do 23 czerwca???hmm?[/QUOTE]

Jeśli dała byś rade dojechac do Krakowa nie ma sprawy:)

Posted

[quote name='Lofty']Jeśli dała byś rade dojechac do Krakowa nie ma sprawy:)[/QUOTE]

czy ktos jedzie ( Kraków lub okolice ) w sobote z noclegiem i powrót 24.07 po wystawie ?

Posted

[quote name='GANG CZIKI']Nadal mam wolne miejsca w samochodzie. Wyjazd z Warszawy, jadę na niedzielę.
Info na maila lub pw.[/QUOTE]

Ja jestem chętna :)
Pisałam na maila, ale brak odp, PW iść nie chce.

Posted

Witam was serdecznie gdzie można zarezerwować nocleg z dwoma dużymi psami ( nasza pierwsza zagraniczna wystawa nie wiemy co i jak ) . Bardzo dziękuję za odpowiedż

Posted

[quote name='GANG CZIKI']Nadal mam wolne miejsca w samochodzie. Wyjazd z Warszawy, jadę na niedzielę.
Info na maila lub pw.[/QUOTE]
Teraz przeczytałam dopiero o tej wystawie .
Masz jeszcze te wolne miejsce ?
Ja bym moze pojechała z 1 małym terierem tybetanskim.
proszę o e-mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

Podali już statystyki zgłoszonych psów, przypuszczam, że taką wstępną bo termin jeszcze nie minął : [URL]http://www.dogfestival.sk/statistika.htm[/URL]

Posted

Czyli jeśli bym wysłała zgłoszenie jutro i wysłalabym pieniądze jutro to zgłoszenie zostałoby przyjęte?
Oczywiście priorytet, bo inaczej to pocztą nie dojdzie, tym bardziej zza morza..