Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli znajdę ze dwie osoby co by się ze mną zabrały to z chęcią skoczymy na tą wystawę przynajmniej z jednym burym.
Wiecie moze do kiedy jest pierwszy termin?

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny proszę o pomoc ,jako że to będzie moja pierwsza zagraniczna wystawa to jestem zielona ..
Gdzie i jak mogę zgłosić psa na tą wystawę ? I czy można opłacić ją na miejscu ? .

Przepraszam za może banalne pytania ,ale serio nie mam pojęcia jak to zrobić :lol: ..

Posted

Zgloszenia masz na stronie, najlepiej jest je wydrukowac i wyslac piorytetem.

Mozna placic na miejscu, ale wówczas placi się więcej. Lepiej już dogadać się z kimś kto ma konto euro i wówczas mozna zaplacic jak za pierwszy termin i jest niewielka oplata za przekaz.

Posted

[quote name='Foxowa']Kusi mnie ta wystawa..
Ma może ktoś miejsce na drugi dzień? Interesuje mnie grupa IX.[/QUOTE]

My jedziemy na 100% tylko jeszcze nie wiem czy na jeden dzień czy na dwa dni,
w razie czego jesteśmy w kontakcie ;)

Posted

W razie gdyby (tfu tfu tfu, odpukać), to bym jechała i miałabym miejsce dla 2-3 osób w komfortowym autku (na sobotę -Jagódka! Dla Ciebie miejsce jest zaklepane :cool3: jak i dla Ani, jak się zdecyduje ;)) :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Madzia&Marszi&Irys napisał(a):
zastanawiam się, ale musiałabym znaleźć transport na dzień w który jest VII grupa, ze śląska

Ja jade na VII grupe..;) z moimi dwoma pointerami tyle ze jade przez Rzeszów...Jesli to nie przeszkadza to mysle ze mamy miejsce ..;)

Posted

McDzik napisał(a):
trieda cestna - przyznają w niej CAC czy nie ????
edit: juz wiem,ze nie

Mało że nie przyznają CAC-a to jeszcze ta klasa nie wchodzi do porownania o BOB-a :(

Posted

Lofty napisał(a):
Mało że nie przyznają CAC-a to jeszcze ta klasa nie wchodzi do porownania o BOB-a :(

To już całkiem lipa jakaś :D w takim bądź razie trzeba będzie zgłosić się tradycyjnie i zapłacić :D

Posted

Yourii napisał(a):
Ktoś może organizuje jakiś zbiorowy wyjazd na tą wystawę ??
Z chęcią bym się wybrała, ale nie mam transportu... :(
a skad jestes ?

Posted

Chciałabym wziąć udział - szukam transportu z Warszawy :lol: wyżeł i jego właścicielka! Czy ten Sulejów jeszcze aktualny?

Shaluka napisał(a):
Zgloszenia masz na stronie, najlepiej jest je wydrukowac i wyslac piorytetem.

Mozna placic na miejscu, ale wówczas placi się więcej. Lepiej już dogadać się z kimś kto ma konto euro i wówczas mozna zaplacic jak za pierwszy termin i jest niewielka oplata za przekaz.