anouk92 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Gajowa super że Rufi dostaje lekcje wychowania. Było by wskazane żeby biedak nauczył się chodzenia na smyczy. Quote
*Gajowa* Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Trochę deszcz nam pokrzyżował plany spacerowe... ale może przestanie padać. Już można zaszczepić Rufiego na wirusówki - możemy jutro pojechać. Quote
anouk92 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Wiem że trzeba, ale niestety nie ma kaski na hotelik:placz: Quote
anouk92 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Gajowa dzisiaj zabierze Rufiego na szczepienie. Uważam że kwestie finansowe nie powinny być barierą jeśli chodzi o zdrowie i życie psika. Pokryje koszty szczepień, ale niestety nie daje rady już opłacać hoteliku - dlatego proszę o pomoc. Rufi miał opłacony pobyt do wczoraj (Środa 04/10) Od dzisiaj zaczyna się dług, dlatego bardzo prosimy o pomoc. Octavia - proszę napisz w tytule że zaczyna się dług. Quote
anouk92 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Podnoszę Rufiego i proszę o troche zainteresowania. Quote
*Gajowa* Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Rufi już zaszczepiony - koszt 35 zl. Szczepienia nie trzeba powtarzać w najblizszym czasie. Rufi dzis po raz trzeci juz był na spacerku - poczynił duże postepy. Całkiem nieźle idzie na smyczy, psów się boi - spotkaliśmy sunię collie bał się jej z poczatku ale po zapoznaniu chciał sie bawić. W lesie spotkaliśmy jeźdźców i Rufik obszczekał konie... Bardzo boi się samochodu - bardzo namęczyłam się, zeby go wsadzić 2 razy. Quote
anouk92 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Gajowa dzięki za szczepienie zaraz przeleje Ci kaskę. Myślę że z czasem Rufi przyzwyczai się i do samochodu i do spacerków, a nawet myślę że sam będzie sie ich domagał. Dziękuje że poświęcasz mu czas. Quote
anouk92 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nikt oprócz mnie i Gajowej tu nie zagląda:shake: Quote
Ss Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ja zaglądam.... ale nie wiele moge zrobić jak tylko podnieść do góry!! Quote
Ulka18 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Anouk, Gajowa, czy mam napisac na forum collie, ze sa potrzebne pieniadze na hotelik? Czy Wy to juz moze zrobilyscie? Forum collie, z tego co wiem dysponuje funduszami na ratowanie kolakow. Quote
Ulka18 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Anouk, jestes juz na forum collie. Sa pieniazki na hotel, ale trzeba Pania Ewe poprosic na pw, bo ona rzadko jest na forum... Quote
anouk92 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Tak już tam jesteśmy. Wiedzą i podobno pisali już pw do P.Ewy ale jak na razie nic się nie dzieje. Quote
*Gajowa* Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 A Rufi dziś też spacerował - jest coraz lepiej. Postaram się wychodzić z nim codziennie. Zauważyłam, że jest psiakiem, który niechętnie załatwia się na "swoim" terenie - każdy spacer wykorzystuje do zrobienia dużego kupska. Quote
*Gajowa* Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Rufi to taki miły, grzeczny, spokojny i urodziwy psiak . Prosi o trochę zainteresowania i domek. Quote
Ss Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 nio Rufi... pokaz sie wszystkim jaki jestes piękny..... bo gdzies twoj domek na Ciebie czeka :) Quote
pidzej Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 wątek w Przygarnę Psa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32244 Quote
*Gajowa* Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Wstawiłam link do tego wątku - zobaczymy. Rufik dziś został obfotografowany przez jedną z cioteczek - czekamy... Quote
anouk92 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dzwoniła do mnie Pani z Wrocławie że jest zdecydowana adoptować Rufiego. Ale też miszkanie w bloku. Już sama nie wiem co robić, czekać czy oddawać? A tymczasem drogie cioteczki Rufi ma dług od zeszłej środy i cały czas rośnie.:shake: Quote
Ulka18 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Anou, czy ta pani z Wroclawia to pani Joasia? Jesli tak, to nie ma lepszego domku dla psiaka. Quote
anouk92 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Nie wiem jak sie nazywa Pani. Ale podobno czytala jego watek - prosimy o zalogowanie się Quote
kofee Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Rufi wygląda na grzecznego chłopczyka. I niewątpliwie taki jest:lol: Mam nadzieję, że domek dla niego to tylko kwestia dni...:lol: Quote
anouk92 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Rufi to kochany psiak i nadal szuka domku i prosi cioteczki o wsparcie finansowe. Quote
*Gajowa* Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ale piękne fotki wyszły ! Bardzo dziękuję cioci Larze w imieniu Rufika. Rufi zdecydowanie nie mieszkał w domu. Przez pierwsze dwa dni nie wchodził do domu sam musiałam go popychac, żeby wszedł. Teraz wchodzi bez problemu ale za długo w domu pozostac nie chce. Wieczorem lubi pospać obok mnie kiedy oglądam TV ale jak widzi, ze juz się szukuję spac prosi o wypuszczenie na ogródek. Ostatnie mu ustapiłam i kilka nocy spał sobie na ganku na tapczaniku Gajki. On z pewnoscią się przystosuje do mieszkania w bloku ale trochę czasu na to potrzeba. Quote
Recommended Posts