anouk92 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Czy coś wiadomo. Podaje mój numer w razie czego: 607-991-655 Quote
*Gajowa* Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ja wieczorem nie mogę jechać - tylko w dzień. Jeżeli tak zdecydujecie to zabiorę go do siebie. Quote
anouk92 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 To w takim razie ja dzisiaj albo jutro podjadę zrobię fotki. Gajowa myślę że jak pojedziesz do radymina w ciągu dnia i spytasz o to osiedle to wszyscy będą wiedzieli o co chodzi. To malutka mieścina. Ja w ciągu dnia siedzę w Warszawie w pracy więc nie mogę. Quote
anouk92 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 A więc ja dzisiaj postaram się podjechać i zrobić zdjęcia. Gajowa zaoferowała domek tymczasowy. Potrzebny jest ktoś kto z nią pojedzie po psiaka w ciągu dnia. Ja niestety nie mogę. Chyba że w sobotę ale szkoda psiaka. Ale niech Gajowa sie wypowie. Dziewczyny które zaczeły temat - gdzie jesteście???? Quote
pixie Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 rozmawialam przed chwila z anouk - jedzie teraz do radzymina po collie adres zna Oktawio podalam Twoj telefon, anouk zrobi tez zdjecia piotr hermanowicz nie odezwal sie do mnie odsboty, to gwoli wyjasnienia, lecz nie chcialam tez go nie pokoic nie wiedzac nic wiecej, co w sprawie sie zdecyduje anouk do niego bedzie dzwonic, by uprzedzil kolegow ochroniarzy o jej wizycie Quote
*Gajowa* Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Anouk92 udało sie wyjść wcześniej z pracy i pojechała do Radzymina zrobić fotki oraz jeżeli się uda odrazu zabierze psa i przywiezie do mnie. O ile wystapią jakieś trudności wówczas jutro rano pojadę po collaka. Czekam z niecierpliwością na telefon. Quote
*Gajowa* Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Piesio jest u mnie - zachowuje się bardzo grzecznie poza tym, że popodsikiwał meble. Jest ładnym niedużym collaczkiem prawie czarno- białym tylko na mordce ma trochę rudego - zdjęcia zrobione i anouk wstawi jak tylko będzie mogła. Jest pieskiem czystym i raczej zadbanym chociaz wyciągnełyśmy kleszcza i moze jest ich wiecej - zobaczymy jutro. Być może zgubił się komuś... Quote
*Gajowa* Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Piesio na początku był bardzo zdenerwowany, bał się wejść do mieszkania. Szybko pokonał jednak strach bo zobaczył wewnątrz atrakcyjną suczkę i to go osmieliło. Nie chciał nic jeść, był spięty ale teraz już leży obok mnie na boczku i smacznie sobie śpi. Zjadł niedawno kolację i zrobiliśmy spacerek po ogrodzie na smyczy. Adorował też moją Gaję ale ona dała mu do zrozumienia, ze sobie nie życzy i w końcu sie odczepił. Quote
oktawia6 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Anouk - wielkie dzięki za przewiezienie Colli:Rose: :Rose: oraz za to, że wpłaciłaś 100 zł:Rose: za Colli Gajowej :modla: :modla: :modla: potrzebna zbiórka pieniążków dla Collie na hotelik domowy u Gajowej/15 zł za dobę na AFN z dopiskiem "Collie z Radzymina-u Gajowej" karma 10 kg dla Collie będzie;) od Pixie wstawiam link z info od kogo karma: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2156749#post2156749 Anouk jutro wkleji zdjęcia, które dzisiaj zrobiła;) . Taki drobiazg jeszcze Anouk-pytałaś o jego imię na budowie? Jeśli go nie ma to może nazwijmy go Rydzyk? (od Radzymina) Quote
anouk92 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Zaraz wstawię zdjęcia tylko muszę zejść do samochodu po kabelek do aparatu. Collaka nazwałyśmy Rufi - tak jakoś od razu po zapakowaniu do samochodu. Jeśli nie macie nic przeciwko to niech tak zostanie. Jeszcze nie wpłaciłam 100 zł bo nie miałam kasy przy sobie, ale te pieniądze już są odłożone dla Rufiego. Pixie wspominała coś o worku karmy - kto go ma i czy ktoś może go podwieść Gajowej do konstancina. No i ocywiście robimy zbiórkę kaski - kto pomoże???? Myśle że Rufi szybko znajdzie dom bo to piękny i kochany psiak. Za chwilę zdjęcia. Quote
anouk92 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Rufi został wczoraj potraktowany Fiprexem na kleszcze i pchły. A tu Rufi na budowie: A taki jestem piękny: A tu zapoznanie z piękną Gają: Quote
anouk92 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Rufi na allegro: http://www.allegro.pl/item127408490_1_5_roczny_rufi_owczarek_collie_szuka_domu_.html Oktavia - zmien tytuł że zbieramy na hotelik. Quote
anouk92 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Podnoszę collaka bo już tak szybko spadł...:shake: Quote
Ss Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jaki on sliczny......... Dlaczego ja nie mam jeszcze 18 lat :-( Quote
beka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Gdyby było za daleko do Konstancina to pracuję przy Puławskiej a mieszkam w Konstancinie . mogę zawieźć coś do Gajowej jak potrzeba. Quote
*Gajowa* Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Rufi to bardzo młodziutki pies, nie bardzo się znam na wieku ale myślę, że max. 1,5 roku. Jest grzeczny, słucha się, zostawiony w mieszkaniu na parę minut lamentuje - piszczy żałośnie. Dziś musiałam wyjść na dwie godziny więc zamknęłam go w dużym kojcu ze starszą sunią. Wszedł bez problemu i pozostał bez skaknia na drzwi i lamentu. Każdorazowo ma opory przy wchodzeniu do domu - staje przd progiem i dalej ani rusz. Myślę, że nie wchodził do mieszkania. Quote
oktawia6 Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 zmieniłam tytuł wątku;) jaki on śliczny:loveu: czy ktoś z Was nie ma karmy dla Collaka?/Rydzyka?:help1: :modla: Quote
anouk92 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Oktawia wydawało mi się że mówiłaś że masz jakiś worek z karmą. Tylko trzeba go skądś odebrać. Quote
anouk92 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Potrzeban pomoc finansowa na opłcenie hoteliku i karmy!!!! Please, please!!! Quote
pixie Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 czy darczynca zrezygnowal z daru, czy tez nie kontaktowalyscie sie z nim? Quote
pixie Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 link podalam,w watku jest nick, chyba tylko nawiazac kontakt.. prostuje ..nie jest to karma ode mnie, watek jest w "oddam karme" w Zywieniu, link Oktawia wkleila w slad mojej informacji nie bardzo rozumiem:shake: nie znam adresu, ani jednego, ani drugiego hoteliku, nie znam aktualnych potrzeb psow z watkow Oktawii reszta w Twoich rekach Quote
anouk92 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 W linkach które Oktawia wkleiła owszem jest karma ale niestety trzeba za nią zapłacić.:shake: Quote
pixie Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 czy kontaktowalyscie sie z moli20 w rozmowie na pw wygladalo, ze ofiaruje to biedom schorniskowym ze wszystko jej jedno dla kogo byleby trafilo do potrzebujacych po takim oswiadczeniu dopiero podalam te informacje, a nie wczesniej jesli jednak wycofala sie ze swej propozycji trzeba oczywiscie szukac pomocy, moze chocby zakladajac watek w zywieniu?potrzeba dla..lub w collich? czemu nie? Quote
beka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A jaka karma jest potrzebna . Jak jakaś zwykła sucha to mogę kupić jakiś woreczek ale jak jakś droższa specjalistyczna to sorki ... Chyba że z kimś na spólkę Quote
Recommended Posts