anouk92 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cały czas czekamy na ten wymarzony domek!!!! Quote
Ulka18 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Zeby kolak czekal na domek...normalnie nie do uwierzenia :crazyeye: Quote
anouk92 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Zadzwoniła do mnie właśnie Pani zainteresowana Rufim. Już się ucieszyłam bo i ogródek i pod Warszawą i Państwo mieli psa staruszka. Jak mi Pani powiedziała że Rufi mieszkałby w budzie to jeszcze było ok bo z realcji Gajowej wynika że Rufi i tak woli spać na zewnątrz, ale jak mi Pani powiedziała że Rufi byłby na łańcuchu bo szkoda ogródka i do nich często przychodzą goście, a wiadomo że pies jest tylko psem i nie wiadomo co mu odbije to niestety ale jej podziękowałam.:angryy: Jedyny plus że Pani od razu przyznała się do tego łańcucha. Quote
*Gajowa* Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 To faktycznie dobrze się złożyło, że zainteresowana pani była szczera bo Rufi trafiłby "z deszczu pod rynnę". Oby szybko ten wymarzony domek się objawił... Quote
kofee Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 anouk92 napisał(a):a wiadomo że pies jest tylko psem i nie wiadomo co mu odbije to niestety ale jej podziękowałam.:angryy: W przypadku psów, to akurat można przewidzieć co im odbije, gorzej z ludźmi.:angryy: No tak, człowiek, jest tylko człowiekiem. Dobrze, że się kobieta wywnętrzyła:mad: Dobrze, że tak ciągniesz za język anouk, niech mówią jak najwięcej. Rufi, zasługujesz na dobry domek, chłopczyku.:loveu: Quote
anouk92 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Zadzwoniła wczoraj Pan z Zabrza zainteresowany Rufim. Żona tego pana podobno współpracuje ze związkiem kynologicznym. Mają domek z małym ogródkiem. Rufi mieszkaby w domu. Pan powiedział że sam mógłby po niego przyjechać. Brzmi rozsądnie dlatego szukam kogoś kto mógłby sprawdzić ten domek - Zabrze lub Katowice!!!!!! Quote
ewatr Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 no to podnosze :multi: kto może sprawdzic nowy domek ? Quote
Ulka18 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Anouk92, zmien moze tytul, ze potrzeba kogos z Zabrza. Mnie sie kojarzy Mysia_Zabrze lub Ewkaa (z Gliwic) lub Cimi (tez z Gliwic). Quote
*Gajowa* Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Anouk koniecznie zmień tytuł - pomocy! domek w Zabrzu do sprawdzenia czy coś takiego. Wydaje mi się, ze jest tutaj sporo osób z Zabrza i okolic. Quote
anouk92 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Już namierzyłam dziewczyny, ale na razie się wstrzymuje bo dzisiaj dzwonił Pan z Wawra - chyba ok ale oczywiście do sprawdzenia. Ma pogadać z żoną i oddzwonic do mnie. Quote
*Gajowa* Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Wawer byłby super ! Trzymam kciuki za jednomyślną decyzję w rodzinie oczywiscie najkorzystniejszą dla Rufika . Quote
anouk92 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 W sobotę jadę sprawdzić warunki w Wawrze! Quote
ewatr Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 kciuki zacisniete za pomyślą inspekcje :eviltong:;) Quote
kofee Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 anouk92 napisał(a): Ma pogadać z żoną i oddzwonic do mnie. Kobiety kochają collaki.:loveu: Jak go zobaczą w tym Wawrze - pewnie od razu pokochają. Oby to byli odpowiedzialni ludzie. Rufiku, trzymam kciuki:loveu: Quote
*Gajowa* Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Oby ten domek okazał się fajny... trzymam mocno kciuki. Quote
*Gajowa* Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Rufi pojechał dziś do swojego nowego domku. Dom z ogródkiem - małżeństwo z dwójka dzieci. Wiecej napisze z pewnością anouk92 jak tylko bedzie miała dostęp do netu. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło i Rufik spisał się na szóstkę. Quote
ewatr Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 to na razie takie niesmiałe cieszenie :multi: Quote
zdrojka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Tak się cieszę! :multi: Na razie nieśmiało, ale musi być dobrze! Quote
*Gajowa* Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Anouk92 czy są wieści z nowego domku ? Quote
Recommended Posts