Jump to content
Dogomania

Najbiedniejszy pies w sopockim schronisku.Bercik usnal w swoim Domu....za TM :(

Recommended Posts

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kara.']No akucha czy ty wiesz w co sie wrobiłaś:crazyeye:Te harpie (czyli ja i reszta wielbicielek) cię zamęczą:evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: A czym???? Fotki bedą, opowiadanka też. Będzie suuper, tak myślę...

Posted

no nie wierze tylko 2 dni mnie nie bylo; rewelacja a juz go prawie sama wzielam hurrrrrrrrrrrrrrrra :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Oj, cioteczki :lol: domek już gotowy! Doczekać się nie może. Wyprawka gotowa, nastroje optymistyczne, rodzina powiadomiona :evil_lol: Co to będzie :multi:

Cioteczko kaerjot, Szczotuś będzie mieszkał w Górowie Iławeckim (miasteczko niedaleko Bartoszyc i Lidzbarka Warmińskiego) ;)

Posted

[quote name='Dabrowka']Wspaniała wiadomość!! :multi:

Akucha - masz świetnych rodziców :loveu:
Szilas - ja moją mamę też zapsiłam dzięki dogomanii :evil_lol:[/QUOTE]

Dąbrówko, a jak myślisz, kto był inspiracją :diabloti: Mamy już warmińskiego jamnika, a teraz dojdzie Szczotek. Zakładamy klan!!!

Posted

Schron juz obstawiony,Akucha,podaj godzine jaka tylko Wam odpowiada,dostosuje sie.Do godz 18 -18.30.

a w Gorowie to sie nie przezegnaja,jak zobacza, z czym Twoi Rodzice na spacer wychodza? :evil_lol:

Szczotek moze zrobic duza niespodzianke.Teraz jest sciety na krotko ,krzywo (ale nie mialam sumienia jechac go maszynka),ale jego faza wyjsciowa to wlos a la york.Baaardzo ciekawy moze byc za jakis czas.

Posted

Cioteczki moje kochane, ja tak krótko, bo mam problemy z komuterem :angryy: Wszystko ustalone!!! Jutro o 16.00 zjawiamy się w schronisku :multi: :multi: :multi: po dziadziusia - słoneczko nasze :loveu: Nie wiem, jak przeżyję wizytę w schronie, bo przecież tam te wszystkie nasze forumowe psiaki nadmorskie :-( jak już będziemy w domu, to będę pisać, pisać i pisać!!!!

Czekajcie na nas i trzymajcie kciuki za szczęśliwą drogę Szczotusia do nowego domu!!!

Cioteczko kaerjot, wypatruj nas :lol:, bedziemy machać!!! A gdzie to Cię z Lidzbarka tak daleko wywiało?????? Warmianek tak mało na dogo....

Iwonko, widzisz co się narobiło :multi:

Posted

Dziękujemy i obiecujemy, że wiadomości i zdjęcia będą :lol:
Dojazd na mapie sprawdzony, adres zanotowany, dobra pogoda zmówiona.
Cieszymy się, że to już jutro :multi: