Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koro i Kruszynek właśnie pojechali do domku. Tych dwóch przywiozłam rano do mnie do domu, jeszcze poobserwować jak na siebie reagują, bo poszli w to samo miejsce. Od wczoraj siedzieli razem, bo było podejrzenie że będą współlokatorami. Pojechali do państwa Kosteczka, który odszedł za TM 23 marca. Z tego najbardziej się cieszę.

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, chyba masz pełną skrzynkę, więc tu odpowiadam

Ci państwo mieszkają w domku jednorodzinnym, jest to wielopokoleniowa rodzinka, gdzie zawsze ktoś z psiakami jest. Poradzili sobie z Kostusiem, który był głuchy jak pień i też niedowidzący w dodatku z marskośćią wątroby, więc poradzą sobie i w tym przypadku. Oni właściwie zawsze mieli tylko psiaki z jakimiś problemami, więc Koro i Kruszek nie mogli lepiej trafić:lol:

Posted

Shanti, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź!
Rzeczywiście skrzynka zapchana ;)
Nie umiem wyrazić słowami jak bardzo się cieszę z tych wspaniałych wieści!!!! :multi:

Posted

Ja tez przybiegłam pogratulować psinkom . Tak długo czekali.Czasem opłaca sie czekać,zeby znależli sie ci właściwi ludzie.Zdjecia chwytają za serce.

Posted

Chłopcy śpią razem w jednym pokoju, posłanka mają osobne. Są grzeczni. Koro (teraz Eldorado) to pieszczoch, Kruszek (Erydan) to aktywista, lubi się uczyć.
Państwo w nich obu zakochani po uszy.
Zachowują czystość w domu. Fascynuje ich lustro.:lol:

Posted

Bardzo się cieszę:)

(poznałam ostatnio Grześka, który pracuje u Was w schronisku- bardzo sympatyczny chłopak, mój ojciec chciałby takiego zięcia hihihi)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...