Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby szybko domek się znalazł ,oby......
Iza mam u siebie takiego szkraba, nie młodego. Jutro zrobię mu zdjęcia. Może znajdziemy transport do Łodzi. Ja się nie kieruję odpowiedzialnością zbiorową. Przepraszam, że zawróciłam Ci głowę Kruszynkiem.

Posted

WIEM O TYM TERAZ ŻE SAMA SIĘ POGRĄŻYŁAM mówiąc że jestem w FUNDACJI bo jakaś laska napisała....ale moja Iza i wszystkie dziewczyny są wyjątkowe i jestem dumna że jestem z nimi :)
Po co sobie robić wrogów....pomóżmy czworonogom;)))
Szukajmy domków dla tych biedot które potrzebuja pomocy od nas i okażmy im miłość.

Posted

[quote name='izunia74']WIEM O TYM TERAZ ŻE SAMA SIĘ POGRĄŻYŁAM mowiąc że jestem w FUNDACJI bo jakaś laska napisała....ale moja Iza i wszystkie dziewczyny są wyjątkowe i jestem dumna że jestem z nimi :)
Po co sobie robić wrogów....pomóżmy czworonogom;)))
Szukajmy domków dla tych biedot które potrzebuja pomocy od nas i okażmy im miłość.[/QUOTE]

Iza, zrobiłam zdjęcie naszej kruszynce Norce, potem Ci wyślę. Gyby Ci przypadła do serca to organizujemy transport psów i kota do Warszawy i Wrocławia, może i do Ciebie ,ale decyzja należy do Ciebie. Super, że przyjęłaś spalonego kociaka !

Iza ale tych wypuszczonych kotek na pseudowolność to Wam nie daruję !

Posted

Nie wiem co w tym złego, ze przedkładamy jakość nad ilość. Wole 100 razy pomyśleć niż płakać, ze pies z adopcji wrócił. Mamy duzo adopcji, mimo selekcji potencjalnych domów. Cieszy mnie , że jest w tym niewielki procent zwrotów. Mowie tu o adopcjach schroniskowych. Dogo nie jest jedynym miejscem do szukania. Zreszta staje się coraz mniej przyjazne.
Izuniu, pozdrawiam.

Posted

a mi się wydaje, zę to dobry okres na adopcje - może więcej ogłoszeń ktoś mógłby zrobić, bo ostatnio widzę sporo adopcji - Kruszynka oczywiście mam w pamięci, gdyby co