Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na fb jest takie pytanie
A jest może więcej zdjęć? Ile waży Kruszynek? Czy toleruje inne pieski?

niech ktoś wejdzie i odpowie na pytanie

fotki wstawilam

Posted

Witam.Jestem wolontariuszką w Fundacji Izy Milińskiej KOCIA MAMA w Łodzi (Prostuję) i DT przy okazji
Mam 4 cudne kociaki (Tygrys jest astmowcem ,Balbina to kotka kaleka,Czarek ADHD,Dzidzia została u mnie bo jest dzika i boi się ludzi )i chciałam się zaopiekować małym ratlerkiem jeśli mi pozwolicie.Zapraszam na wizytę przedadopcyjną .Pozdrawiam

www.kociamama.pl

Posted

[quote name='izunia74']Witam.Jestem wolontariuszką w Fundacji Izy Milińskiej KOCIA MAMA w Łodzi (Prostuję) i DT przy okazji
Mam 4 cudne kociaki (Tygrys jest astmowcem ,Balbina to kotka kaleka,Czarek ADHD,Dzidzia została u mnie bo jest dzika i boi się ludzi )i chciałam się zaopiekować małym ratlerkiem jeśli mi pozwolicie.Zapraszam na wizytę przedadopcyjną .Pozdrawiam

www.kociamama.pl

Widzę, że logowanie się powiodło, witamy na dogo !

Posted

Czekam z niecierpliwościom.I myślę że dogadamy się ..pokocha moje koty bo będzie kochany .Zobaczymy jak przebiegnie p.adopcja.Czy uznacie że jestem na tyle dobrą osoba do zaadoptowania waszego Kruszynke.I tak dziękuję .Trzymam sama kciuki:))))))))

Posted

Witaj!
Zrobię dziś małemu test na koty, ale często w schronisku jest inaczej jak w domu.
oby tylko Twoje koty nie terroryzowały Okruszka:evil_lol:
Przydało by się go odjajczyć, bo lekko zadziorny jest do innych psów i jeszcze mu amory w głowie. :evil_lol: W razie czego to piszcie, czy robimy to w schronie, czy też już w domku. Może jechać na drugi dzień po zabiegu, to kwestia dogadania.

Ja mam teraz w domu komedię. Jak dołączył do nas kot ważył tyle ile moja Mała, około 2 kilo. Kot podrósł, waży około 4 kilo a Mała jest taka sama jak była. Super wygląda jak pies wielkości szczura goni dwa razy większego od siebie kota :evil_lol:

Posted

A ja ,wam powiem ,że zwierzęta szybciej potrafia sie dogadać ,niż niektórzy ludzie. Mam dwa koty ,a w między czasie przewinęło sie przez dom 7 piesków w różnym wieku. Jeden tymczasowicz został na zawsze.Za kazdym razem miałam strach ,że bedzie żle ,ale tylko poczatki były trudne. DWA ,TRZY DNI I BYŁO OK.

Posted

Z testu nici bo Kochasia bardziej interesowała Bejli w cieczce niż koty na zewnątrz. Popatrzył, zrobił kółeczko, siknął i dyla pod boks Bejluni. :roll: