basia0607 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Jak kruszynek reaguje na koty, pani ma ich chyba 4. Quote
monika55 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Jeśli chodzi o koty, to pojęcia nie mam. Nie ma kotów w schronisku. On dość charakterny jest. Jak to mikrus. Malutki ale wieelki duchem.:razz: Quote
zuzka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Na fb jest takie pytanie A jest może więcej zdjęć? Ile waży Kruszynek? Czy toleruje inne pieski? niech ktoś wejdzie i odpowie na pytanie fotki wstawilam Quote
zuzka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Na pierwszej stronie podałam link ale podaje jeszcze raz http://www.facebook.com/pages/dogomaniapl/126829220701481?ref=ts#!/event.php?eid=197578210259858 Quote
basia0607 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Pani Iza wybrała tego bez oczka ale tam musi być dwupak. gdyby nie można było mikrusów rozdzielić to wybrała Kruszynka. Pani obecnie loguje się na dogo, może coś napisze. 2 mikro ODPADY Z PSEUDO??? POMOCY!!! to ten dwupak. Quote
monika55 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Serdecznie proszę, kto zrobi wizytę p.adopcyjną w Łodzi dla Kruszynka?:lol: Quote
basia0607 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Super sprawa, Kruszynek ma dużo mniejsze szanse niż młode z pseudohodowli i o to chodzi.;) Quote
basia0607 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Pani Iza działa w 'Kociej mamie" ( nie znam ) oraz jest zalogowana na Fb, myślę, że z wizytą przedaopcyjną nie będzie kłopotu aby tylko szkrab nie był kotożercą. Quote
izunia74 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Witam.Jestem wolontariuszką w Fundacji Izy Milińskiej KOCIA MAMA w Łodzi (Prostuję) i DT przy okazji Mam 4 cudne kociaki (Tygrys jest astmowcem ,Balbina to kotka kaleka,Czarek ADHD,Dzidzia została u mnie bo jest dzika i boi się ludzi )i chciałam się zaopiekować małym ratlerkiem jeśli mi pozwolicie.Zapraszam na wizytę przedadopcyjną .Pozdrawiam www.kociamama.pl Quote
basia0607 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='izunia74']Witam.Jestem wolontariuszką w Fundacji Izy Milińskiej KOCIA MAMA w Łodzi (Prostuję) i DT przy okazji Mam 4 cudne kociaki (Tygrys jest astmowcem ,Balbina to kotka kaleka,Czarek ADHD,Dzidzia została u mnie bo jest dzika i boi się ludzi )i chciałam się zaopiekować małym ratlerkiem jeśli mi pozwolicie.Zapraszam na wizytę przedadopcyjną .Pozdrawiam www.kociamama.pl Widzę, że logowanie się powiodło, witamy na dogo ! Quote
feliksik Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ale się cieszę, ze względu na Kruszynka, że też do niego uśmiechnie się los Quote
monika55 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Serdecznie witam. To wczoraj ze mna rozmawiałaś. Juz jest osoba do przeprowadzenia wizyty. Skontaktuje się . A tymczasem zapraszam na wątek maluteńkiej sunieczki, żyjącej obecnie z kotami, dla której również szukamy domu. http://www.dogomania.pl/threads/202460-Co-robić-co-robić-DT-na-troche-i-pomoc-potrzebna. Quote
izunia74 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Czekam z niecierpliwościom.I myślę że dogadamy się ..pokocha moje koty bo będzie kochany .Zobaczymy jak przebiegnie p.adopcja.Czy uznacie że jestem na tyle dobrą osoba do zaadoptowania waszego Kruszynke.I tak dziękuję .Trzymam sama kciuki:)))))))) Quote
shanti Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witaj! Zrobię dziś małemu test na koty, ale często w schronisku jest inaczej jak w domu. oby tylko Twoje koty nie terroryzowały Okruszka:evil_lol: Przydało by się go odjajczyć, bo lekko zadziorny jest do innych psów i jeszcze mu amory w głowie. :evil_lol: W razie czego to piszcie, czy robimy to w schronie, czy też już w domku. Może jechać na drugi dzień po zabiegu, to kwestia dogadania. Ja mam teraz w domu komedię. Jak dołączył do nas kot ważył tyle ile moja Mała, około 2 kilo. Kot podrósł, waży około 4 kilo a Mała jest taka sama jak była. Super wygląda jak pies wielkości szczura goni dwa razy większego od siebie kota :evil_lol: Quote
izunia74 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Moje cudeńka kociaki napewno pokochają Kruszynka choć wiadomo początki mogą być trudne.Zdaję sobie sprawę.Ale damy radę:)))) Quote
Javena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A ja ,wam powiem ,że zwierzęta szybciej potrafia sie dogadać ,niż niektórzy ludzie. Mam dwa koty ,a w między czasie przewinęło sie przez dom 7 piesków w różnym wieku. Jeden tymczasowicz został na zawsze.Za kazdym razem miałam strach ,że bedzie żle ,ale tylko poczatki były trudne. DWA ,TRZY DNI I BYŁO OK. Quote
monika55 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Izuniu74 oby ta miłość wzajemna była. A jak się zmówią i pogonią naszego maluszka?:evil_lol: Quote
shanti Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Z testu nici bo Kochasia bardziej interesowała Bejli w cieczce niż koty na zewnątrz. Popatrzył, zrobił kółeczko, siknął i dyla pod boks Bejluni. :roll: Quote
Recommended Posts