Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majuska weź tam ugłaskaj Merlinka w moim imieniu, bo się nawet nie zdążyłam z nim dobrze pożegnać, ojj będzie mi brakowało z nim tych spacerków, podskoków, ojjjj :( Trzymaj się Merlinku i nie dawaj!!!

Posted

Dzika_Figa dręczyć nas chciała, wendettę zapowiadała i co??? haaaaaaaaaaa teraz bidulka musi wszystkich prosić:eviltong: o przekazywanie wiadomości i konta użyczać. :diabloti:Ojjjj żeby kózka nie skakała to.....:razz:

Posted

[quote name='Agula99']EE tam Figuś nie tłumacz się, nie tłumacz, będzie dobrze, moderator Ci odpuści, wiara czyni cuda!!! :) :) :)[/QUOTE]

Żeby jeszcze miał mi co odpuszczać... akurat w piatek byłam wyjątkowo grzeczna, nikogo nie zwyzywałam, nie używałam niecenzuralnych słów, postępowałam zgodnie z regulaminem... zresztą ja nie jestem zbanowana, tylko "nie mam uprawnień" A moderator... No jeśli któryś w końcu przeczyta moje błagania... to mam nadzieję, że mi naprawi konto!

Posted

[quote name='Sonia Kangur']Żeby jeszcze miał mi co odpuszczać... akurat w piatek byłam wyjątkowo grzeczna, nikogo nie zwyzywałam, nie używałam niecenzuralnych słów, postępowałam zgodnie z regulaminem... [/QUOTE]
No właśnie w piątek, a dziś jest niedziela, ojjjj coś musi być na rzeczy, coś musi być :cool3: Ty się lepiej zastanów co przeskrobałaś ;):razz::mad::diabloti:

Posted

wiem od majuski że Merlinek przespał całą noc obok łóżka i w ogóle był bardzo grzeczny. Jest godz.12 i pewnie własnie w tej chwili jest przekazywany w Warszawie w dalszą podróż.... Już niedługo Merlinku będziesz w swoim domku. :lol:

Posted

Wszystko dobrze, Merlin juz po przesiadce, pewnie dojeżdża już do swojego domu. TZ mówił, że bardzo grzecznie jechał, miał kocyk na przednim siedzeniu, jechali, rozmawiali, śpiewali piosenki....:evil_lol: Późnym popołudniem tyrknę do nowego domu co słychać.

Posted

Ludzie dajcie kurna z pracy do dom dojechać ( miałam straszny dzień ):shake: nie dzwoniłam późnym popołudniem tylko wczesnym bo już się nie mogłam doczekać, Merlin już był na miejscu i szalał po ogrodzie,nie mogli sie nadziwić jaki on śliczny, mądry i ile ma energii, w sumie to był tam dopiero godzine więc nie mam za wiele wieści, mamy sie nie martwić w każdym bądź razie, będziemy się zdzwaniać jutro i ewentualnie córka Państwa ma pisać maile do mnie

Posted

No ja się nie dziwię że się tam tak zachwycali jego pięknością, jak mu majuska zrobiła szuru buru, pucu pucu , to chłopak od razu wypiękniał!!! Suuuuper!!!! ALe się cieszę że on tam szaleje!!!! :) :) :)

Posted

Straszny dzień dlatego , że kupe spraw do załatwienia, ale udało się no i przede wszystkim jedna główna sprawa dopięta czyli Merlinos w domu !! Pańcia się zachwycała, że ma piękne to futro, wcale schronisko go jakoś strasznie nie zniszczyło ( wczoraj troche ja pomogłam tym kudłom noramlnie wyglądać:cool3: ) ale dzisiaj mieli go nie molestowac żadnymi czesaniami, tylko w planach jest aklimatyzacja i odpoczynek

Posted

A tak z innej beczki. Dziaka_Figo i jakieś inne cioteczki nie pomogłybyście w ogłaszaniu takiej jednej cudnej bidulowatej suni??? Ja niestety nie umiem robić ogłoszeń :shake:może któraś z was zajrzy i pomoże, wy już wytrawne weteranki :lol:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195177-Leda-od-TRZECH-LAT-szuka-domu!!!-B%C5%82agam-o-pomoc-dla-niej-i-cudowny-dom!!!/page12[/url]