kaszanka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 A psiaki sąogłaszane ? Wiem, że oficjalnie jeszcze właścicielskie są - ale może warto jużdzisiaj poszukać nowych opiekunów ? Quote
kaszka10 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 :( Przeczytałam całą epopeję, jaką stworzyliście na tym wątku. MOCNO trzymam kciuki za pomyślny wreszcie finał !!! I gratuluję, że aż tyle się udało Wam wywalczyć dla tych wspaniałych psów !! Quote
jaanna019 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Myślę, że to dobry moment żeby je pokazać światu :) Dziewczyny kto na dogo pisze najpiękniejsze teksty dla psów? Quote
kaszanka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 jeżeli chcesz mieć piękny tekst o DOGACH - to tylko Alla Quote
Vicky62 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='kaszanka']jeżeli chcesz mieć piękny tekst o DOGACH - to tylko Alla[/QUOTE] Dokładnie.Zgadzam sie z tym. Quote
jaanna019 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 ruszamy z ogłoszeniami. UWAGA!!! Jest decyzja wójta. Nareszcie Pan Wójt przejrzał na oczy, oczywiście przy pomocy SKO bo sam by na to nie wpadł. Wreszcie podjął decyzję o czasowym odebraniu psów, na 10 dni przed rozprawą apelacyjną, ponad rok po zabraniu psów. Długi żmudny proces myślenia został wreszcie przez urząd w Bielsku zakończony. Gratuluję! Quote
Kuna Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 To my gratulujemy :) Brawo Aniu, za cierpliwość, wytrzymałośc i konsekwencję, a przede wszystkim za wspaniałe merytoryczne przygotowanie :) Quote
asika5 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 A to ci wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE jaanna019! Quote
kaszka10 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='Kuna']To my gratulujemy :) Brawo Aniu, za cierpliwość, wytrzymałośc i konsekwencję, a przede wszystkim za wspaniałe merytoryczne przygotowanie :)[/QUOTE] To samo chciałam napisać!! I jeszcze pytanie, jak piesy się mają? :cool3: Quote
jaanna019 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Wszystkie podziękowania należą się Pani Kasi naszej prawniczce ;) bez niej nie wiem czy dalibyśmy radę. Piesy mają się świetnie :) dawno już zapomniały o swoim poprzednim życiu. Jeżeli chcecie usłyszeć jak ono wyglądało to przyjdźcie do Sądu. Nareszcie są ludzie, którzy zeznają jak na co dzień żyły. Ja już tę opowieść słyszałam i powiem wam, że włos się jeży. Może to dobrze, że oskarżeni nie przychodzą na rozprawę bo nie wiem co by było po takim spotkaniu. Z każdym dniem coraz bardziej zbliżamy się do końca tego horroru. Dla mnie on się zakończy jak Natasza i Borys odnajdą swoich ludzi. Ukoronowaniem wszystkiego będzie jak osobiście zobaczę byłych właścicieli sprzątających boksy w Hajnowskim schronisku, a po zimie będzie tam co robić ;) Quote
kaszanka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='_Dunaj_']I tak dalej niech juz będzie koniec[/QUOTE] i początek dla psów :) Quote
jaanna019 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Przypominam, że rozprawa w poniedziałek 19.03. w Sądzie Okręgowym w Białymstoku na ul. Skłodowskiej o godzinie 11.45. Quote
kaszanka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 nr. sali czy tam wokandy czy jak to się tam zowie ? też już znasz? Quote
jaanna019 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='kaszanka']nr. sali czy tam wokandy czy jak to się tam zowie ? też już znasz?[/QUOTE] Sala I, jakby co to przy głównym wejściu możemy się spotkać Quote
kaszanka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 w poniedziałek mam urlop , ale i kilka ważnych spraw do załatwienia - wiec nie wiem czy sie wyrobie, ale spróbuję. Quote
Kuna Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Trzymam mocno kciuki, niestety nie pojawię się - wczoraj zawoziłam pseudole do domu :) - wróciłam z tak koszmarnym bólem głowy, ze zamiast do psów, to poszłam do łóżka... nie mogę dzisiaj sobie znów pojechac i zostawić Wojtka samego. Ale mysli pozytywnych i ciepłych ślę całą masę :) Quote
jaanna019 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Wyrok zapadnie 26 marca o 14.30 Każdy popierał swoją apelację i odrzucał apelację przeciwników. Na koniec prokurator prosił o odrzucenie apelacji obu stron i poprosił o utrzymanie wyroku Sądu w Bielsku. Czyli zostaje nam jeszcze tydzień niepewności. Quote
Recommended Posts