Becia66 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Już w nowym domku. Lusia - kochana ok. 2-3 letnia sunia trafiła ze szczeniakiem do przytuliska w Boguchwale w tęgi mróz. Jest w dobrej kondycji, milutka, bardzo łagodna, przytulaśna, pragnie kontaktu z człowiekiem. Uwielbia być brana na rączki, wtula się wtedy tym swoim biednym ciałkiem i przymyka oczy pragnąc, by ta chwila trwała wiecznie. Ale niestety Lusia musi za chwilę wrócić do swojego boksu, do zimnej i nieprzyjaznej budy i oczekiwać na następne odwiedziny. Ona bardzo potrzebuje człowieka, wręcz błaga o chwilę uwagi. Nie znamy jej przeszłości ale krzywdzona chyba nie była bo darzy ludzi zaufaniem i nie wykazuje lęków, jednak sznurek ktory miała na szyi świadczy, że życie jej kolorowe nie było. Mimo to jest ufna i przytulaśna, byłaby wspaniałym towarzyszem dla dzieci i cudownym przyjacielem wszystkich. Sunia jest niewielka i niekłopotliwa, może mieszkać w bloku. Lusia przebywa w przytulisku w Boguchwale k/ Rzeszowa. Kontakt- [email protected] tel. 606262450 Quote
Becia66 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Patrzcie jakie to kochane i miziaste :loveu: Quote
majuska Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 O matko, ale słodzizna:loveu: Co za menda się jej w takie mrozy pozbyła:shake::angryy: Quote
BasiaD Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Niuniu wracaj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
Agula99 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Lusia jest cudowna, ciągle z lekka strachliwa, ale to sama słodycz!! Jak już się ją weźmie na ręce, jest na prawdę zachwycona, wtula się w człowieka i pewnie mogłaby tak siedzieć cały dzień, a Puszek tyko jej szuka, wtula się w nią i świata poza nią nie widzi. Ogłaszajcie, ogłaszajcie, bo żal ich strasznie. Sama bym je wzięła gdybym moich nie miała :( Quote
majuska Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Lusieńka jest malutka i delikatna bardzo, łagodna i opiekuńcza z niej psinka, wciąż ma na oku swojego synka, ale pozwala brać ludziom go na ręce, ma zaufanie do ludzi i dopisuje jej niezły apetyt :) Wklejam trochę fotek z dziś . Oto Lusia ze swoim synalkiem, przesłodka z nich parka :) Quote
majuska Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [video=youtube;LMZH2LA2OZk]http://www.youtube.com/watch?v=LMZH2LA2OZk[/video] Quote
hebanowa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ależ cudne są:lol:. I jak ten mały trzyma sie mamuski,żal będzie je rozdzielać.:-( Quote
Becia66 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 śliczne zdjęcia majuska zrobiłaś, no więc teraz trzeba brać się ostro za ogłoszenia bo szkoda każdego dnia dla tych psiaczków. Miałam telefon z Warszawy w sprawie Puszka na dom tymczasowy. Wypatrzony na FB ale odległość jak na dt porażająca. Majuska bardzo proszę zrób im Rzeszowiaka, Krosno i Sherloka. Niech ta zima wreszcie się skończy !!! Quote
Becia66 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Witaj Lusieńko, słoneczko dzisiaj świeci, oby z każdym dniem więcej i cieplej. A domku dla ciebie szukamy bo buda to nie miejsce dla takiej kochanej psinki.... Quote
karolciasz28 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Przecudna sunia:loveu::loveu: ten kto się jej pozbył to kompletny drań:shake: Quote
hebanowa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Napisz Beciu jaka jest suczka,czy to typ pilnujący czy raczej taki przyjaciel całego świata .Czy umie chodzic na smyczy? Quote
majuska Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Suczka jest odrobinkę nieśmiała, przytulaśna, łagodna, ale jak trzeba było szczekać ( bo Waluś obszczekiwał przechodzące psy ) to mu wtórowała, ale takim babskim piskliwym głosem. Wg mnie typowa kanapówa, ewentualnie na listonosza szczeknie ;) Quote
Dzika_Figa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jestem u Lusi - śliczna dziewczynka! Coś pomyślimy z allegro może... Quote
Becia66 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 hebanowa napisał(a):Napisz Beciu jaka jest suczka,czy to typ pilnujący czy raczej taki przyjaciel całego świata .Czy umie chodzic na smyczy? myślę że raczej przyjaciel całego świata ale szczekać też pewnie umie...:lol: Quote
vanili Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ale śliczności :) Puszek tez :) trzymam kciuki za obydwoje Quote
Agula99 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Lusia to jest cud nad cudy!!! Matko jaki ten pies jest wspaniały, jaki kochany, jaki przymilaśny!!! Dziwię się że się nie urywają telefony w jej sprawie. Dzisiaj tak się psinka cieszyła, wręcz czekała żeby wziąć ją na rączki i wygłaskać ( co oczywiście zrobiłam), aż żal mi było ją stawiać na ziemi. To jest.......noo słów mi brak, żeby ją określić. Jak tymi łapkami prosi żeby ją pogłaskać, jak piszczy z radości. Ludzie albo ślepi albo..........nie wiem. :( Quote
majuska Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 No! Agula to potrafi zareklamowac psiaka :) Luśka potrzebuje więcej ogłoszeń ..... Quote
Dzika_Figa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Zabiorę się dziś wieczorkiem za allegro Lusi. Coś mi wlazło w szyję i nie mogę dużo siedziec przy komputerze, bo boli, więc powoli muszę, na raty.. ech. Quote
karolciasz28 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zaczęłam ogłaszać Puszka a wieczorem ogłoszę Lusię, a teraz się zbieram bo jadę do szpitala. Quote
Dzika_Figa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Lusieńko, powodzenia! http://allegro.pl/show_item.php?item=1490267190 Quote
Becia66 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Piękne allegro Dzika_Figo, bardzo dziękujemy....:Rose: Quote
majuska Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dzika Figo superowe to allegro, takie rozczulające, chyba się lepiej nie dało jej opisać, niech dzwonią te ludziska zaspane teraz... Quote
karolciasz28 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Ogłoszenia: kupię psa, cafeanimal, przygarnij zwierzaka, ojej, olx, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, szerlok, podkarpacie24, rzeszowiak Quote
Becia66 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 a do ciebie bidulo nikt nie zagląda. Nie masz cudnego futerka może ale nikt nie wie jaką byłabyś wspaniałą towarzyszką na dobre i na złe. Quote
Recommended Posts