Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już w nowym domku.

Lusia
- kochana ok. 2-3 letnia sunia trafiła ze szczeniakiem do przytuliska w Boguchwale w tęgi mróz. Jest w dobrej kondycji, milutka, bardzo łagodna, przytulaśna, pragnie kontaktu z człowiekiem. Uwielbia być brana na rączki, wtula się wtedy tym swoim biednym ciałkiem i przymyka oczy pragnąc, by ta chwila trwała wiecznie. Ale niestety Lusia musi za chwilę wrócić do swojego boksu, do zimnej i nieprzyjaznej budy i oczekiwać na następne odwiedziny. Ona bardzo potrzebuje człowieka, wręcz błaga o chwilę uwagi. Nie znamy jej przeszłości ale krzywdzona chyba nie była bo darzy ludzi zaufaniem i nie wykazuje lęków, jednak sznurek ktory miała na szyi świadczy, że życie jej kolorowe nie było. Mimo to jest ufna i przytulaśna, byłaby wspaniałym towarzyszem dla dzieci i cudownym przyjacielem wszystkich. Sunia jest niewielka i niekłopotliwa, może mieszkać w bloku.
Lusia przebywa w przytulisku w Boguchwale k/ Rzeszowa.
Kontakt- [email protected] tel. 606262450

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lusia jest cudowna, ciągle z lekka strachliwa, ale to sama słodycz!! Jak już się ją weźmie na ręce, jest na prawdę zachwycona, wtula się w człowieka i pewnie mogłaby tak siedzieć cały dzień, a Puszek tyko jej szuka, wtula się w nią i świata poza nią nie widzi. Ogłaszajcie, ogłaszajcie, bo żal ich strasznie. Sama bym je wzięła gdybym moich nie miała :(

Posted

Lusieńka jest malutka i delikatna bardzo, łagodna i opiekuńcza z niej psinka, wciąż ma na oku swojego synka, ale pozwala brać ludziom go na ręce, ma zaufanie do ludzi i dopisuje jej niezły apetyt :)

Wklejam trochę fotek z dziś . Oto Lusia ze swoim synalkiem, przesłodka z nich parka :)

Posted

śliczne zdjęcia majuska zrobiłaś, no więc teraz trzeba brać się ostro za ogłoszenia bo szkoda każdego dnia dla tych psiaczków.
Miałam telefon z Warszawy w sprawie Puszka na dom tymczasowy. Wypatrzony na FB ale odległość jak na dt porażająca.
Majuska bardzo proszę zrób im Rzeszowiaka, Krosno i Sherloka.
Niech ta zima wreszcie się skończy !!!

Posted

Suczka jest odrobinkę nieśmiała, przytulaśna, łagodna, ale jak trzeba było szczekać ( bo Waluś obszczekiwał przechodzące psy ) to mu wtórowała, ale takim babskim piskliwym głosem. Wg mnie typowa kanapówa, ewentualnie na listonosza szczeknie ;)

Posted

hebanowa napisał(a):
Napisz Beciu jaka jest suczka,czy to typ pilnujący czy raczej taki przyjaciel całego świata .Czy umie chodzic na smyczy?

myślę że raczej przyjaciel całego świata ale szczekać też pewnie umie...:lol:

Posted

Lusia to jest cud nad cudy!!! Matko jaki ten pies jest wspaniały, jaki kochany, jaki przymilaśny!!! Dziwię się że się nie urywają telefony w jej sprawie. Dzisiaj tak się psinka cieszyła, wręcz czekała żeby wziąć ją na rączki i wygłaskać ( co oczywiście zrobiłam), aż żal mi było ją stawiać na ziemi. To jest.......noo słów mi brak, żeby ją określić. Jak tymi łapkami prosi żeby ją pogłaskać, jak piszczy z radości. Ludzie albo ślepi albo..........nie wiem. :(