Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ChILLIMoże jakieś "nomalniejsze zdjęcia" by mu zrobić??
Pies na ogłoszeniach musi ładnie wyglądać:smile:

hihi Dinolca uchwycic to wielki problem,mimo swojego wieku zachowuje sie jak szczeniak.
Jutro Dinollec bedzie fotografowany,zadzwonil do mnie Pan redaktor i zawita na dzialce u Dinolca,trzymajmy kciuki ,aby poprzez artykul znalazl ten jeden ,jedyny kochany domek

Posted

martynka i betinka napisał(a):
hihi Dinolca uchwycic to wielki problem,mimo swojego wieku zachowuje sie jak szczeniak.
Jutro Dinollec bedzie fotografowany,zadzwonil do mnie Pan redaktor i zawita na dzialce u Dinolca,trzymajmy kciuki ,aby poprzez artykul znalazl ten jeden ,jedyny kochany domek

no to trzymamy mocno kciuki!!!!

Posted

oj trzymajmy trzymajmy i to mocno
ChILLI-a raczej adminie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :,hihihi dzis sie dowiedzialam ze uzyles mojego nazwiska na forum,wiesz co?powiem ci cos w tajemnicy:oops: :oops: :oops: -zachowujesz sie jak dziecko-bo nie dostales tego co chciales;) oj wiem,ze wiesz o co ci chodziło:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,ale wybacz za dzieci sie nie biore:e

Posted

a jeszcze jedno dodam :ChILLI-odwal sie od Alfy i Zuzi ,dziewczyna ma racje i zacznij ja doceniac,boi gdyby nie ona nie jeden pies by nie wyruszyl w podroz,a ty jak ty jak sie goraco robi jestes dobry i transportujesz psiaki,a szczegoly co do transportu sa uwzglednione w moim poscie na wrtualnych zorach :evil_lol: :evil_lol: ,oj ty dzieciaku ,zmieniac login,taki odwazny jestes?wielki ,pracowniku i milosniku psów,hihi ale mnie rozbawiles swoja wypowiedza na forum zorskim hihihi wiesz co smieje sie do teraz i to nie sama:lol: :lol: ,na serio wielkie dzieki ,zaslugujesz na wyroznienie tomku -oddany opiekunie zorskich psiakow

Posted

Dinolcu trzymaj sie ,trzymamy za ciebie kciuki,byc moze swieta juz spedzisz w nowym domku,ktos sie zlituje naoja historia i pokocha cie tak jak my,bedziesz dokladnie tak samo wital kazdego dnia swoich nowych panciow jak nas

Posted

marmar napisał(a):
Dinolcu trzymaj sie ,trzymamy za ciebie kciuki,byc moze swieta juz spedzisz w nowym domku,ktos sie zlituje naoja historia i pokocha cie tak jak my,bedziesz dokladnie tak samo wital kazdego dnia swoich nowych panciow jak nas

ja się do tego przyłączam

Posted

powiem wam cosik w zaufaniu;) ,mam wielkiego stresa,z jednej strony bardzo sie ciesze,iz jest to szansa na nowy domek dla Dinusia-on tak bardzo zasluguje po tylu latach udreki i w zasadzie wegetacji ,u nas doswiadczyl czegos nowego,sam domaga sie pieszczot,juz wie ze jedzonka mu nie zabraknie,nie cieszy sie juz z tego powodu ze idzie jedzenie,cieszy sie bo wie ze dostanie odrobine milosci,sam podchodzi ,upomina sie o cieplo ,milosc,kilka slow,przynosi kamyka do rzucania,z zabawkami spi,nie pasuje mu spanko w budzie,on woli w altanie ,jest tak bardzo inteligentny,wie ze osoba wchodzaca z nami na dzialke,to swoj czlowiek,podchodzi cieszy sie,domaga rowniez pieszczot,on jest taki slodki....,a z drugiej bol-bol jaki poczuje Dino przy rozstaniu,rozczarowanie-ja ich pokochalem,a wy mnie oddajecie....osoby ktore mialy na tymczasie psiaki pewnie to zrozumieja

Posted

marmar napisał(a):
powiem wam cosik w zaufaniu;) ,mam wielkiego stresa,z jednej strony bardzo sie ciesze,iz jest to szansa na nowy domek dla Dinusia-on tak bardzo zasluguje po tylu latach udreki i w zasadzie wegetacji ,u nas doswiadczyl czegos nowego,sam domaga sie pieszczot,juz wie ze jedzonka mu nie zabraknie,nie cieszy sie juz z tego powodu ze idzie jedzenie,cieszy sie bo wie ze dostanie odrobine milosci,sam podchodzi ,upomina sie o cieplo ,milosc,kilka slow,przynosi kamyka do rzucania,z zabawkami spi,nie pasuje mu spanko w budzie,on woli w altanie ,jest tak bardzo inteligentny,wie ze osoba wchodzaca z nami na dzialke,to swoj czlowiek,podchodzi cieszy sie,domaga rowniez pieszczot,on jest taki slodki....,a z drugiej bol-bol jaki poczuje Dino przy rozstaniu,rozczarowanie-ja ich pokochalem,a wy mnie oddajecie....osoby ktore mialy na tymczasie psiaki pewnie to zrozumieja

Ciołtka zapodaj linka do owych wypowiedzi na Żorach bo wszyscy by siem pośmiali.Nie za bardzo wiem o co znowu do mnie pijesz??
Ktoś ci coś utrudnia ?? Wal do biura o7 do 15 i powiedz co cię boli:))
Wysłuchają cię i pomogą ci rozwiązać problem:)
A najlepiej to złóż podanie aby cię tam przyjeli:)Wtedy by się psy miały jak w niebie:):)

Posted

A tak wogóle to co ty się wypowiadasz o azylu jak cię w nim nie byo z dobre pół roku.Zaproszenie miałaś to ci nigdy nie pasowało:)Trzeba było zawitać i wyjaśnić:)Czepiasz się że pracownik azylu wozi psy po polsce??Żaden problem :)WYkaż się ty!! Nie bądź gorsza:)Będą chętni na Dina to pakuj go w auto i dowieź na miejsce:)Już więcej nie mam ochoty się poniżać do twej głupoty i nie odpisze na żaden z twych durnych postów.

Posted

wiecie co??
zaglądam na bierząco do Dinolca, ale przyznam że jestem zniesmaczona tym co tu czytam:mad:... byłoby dobrze żeby wszelkie skargi i zażalenia- oraz oskarżenia wymieniać między sobą na PW... ja wchodząc tu- ciekawa jestem co nowego- jak z Dinem, co słychać u psa któremu kibicuję... a tu:crazyeye:
od soboty nic konkretnego nie ma... tylko wyzwiska, oskarżenia itd!!
zapraszam na halę sportową wskoczyć na ring- dać sobie po strzale, a potem nadal walczyć - wspólnie - w wiadomym celu : dobro psiaków...

Posted

ChILLI A tak wogóle to co ty się wypowiadasz o azylu jak cię w nim nie byo z dobre pół roku.Zaproszenie miałaś to ci nigdy nie pasowałoTrzeba było zawitać i wyjaśnićCzepiasz się że pracownik azylu wozi psy po polsce??Żaden problem WYkaż się ty!! Nie bądź gorszaBędą chętni na Dina to pakuj go w auto i dowieź na miejsceJuż więcej nie mam ochoty się poniżać do twej głupoty i nie odpisze na żaden z twych durnych postów.

wypad mi z watku dinolca:lol: :lol: ,pracownikiem jestes ty wioelki tomku:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: co do wykazywania juz sie wykazales,niesmaczny jest twoj widok,a informacje mam na biezaco:lol: :lol: ,nie zapominaj,iz sa psy i koty ktore nie trafily dzieki wolontariuszom do azylu,ktore transportujemy,a takze mamy na tymczasach:p :p o o tych faktach nie wiesz i nie musisz wiedziec t....l.....
jeszcze raz wielkie dzieki za reklamena wirtualnyc mojego nazwiska-hihi nie trzeba bylo tak sie dla mnie poswiecac,sama potrafie sie zareklamowac:p :p ,nie zapominaj ze wiekoszsc zorzan ,ktora miala z toba do czynienia ma dokladnie takie same zdanie jak ja:lol: :lol:

Posted

no i widzisz Dino... sprzeczki, przedświąteczna pogoń... a do Ciebie nikt nie zagląda. Zostałeś sam...:-(, tak mi smutno, że święta nie będą dla Ciebie najszczęśliwszym okresem w tym roku, ale nie martw sie... ja też nie cierpie świąt, właśnie dlatego że tak wiele istot nie ma się czym cieszyć w okresie kiedy cały świat ogarnia szaleństwo i staje na głowie- bo święta... Myślami będę z Tobą, ale co to dla Ciebie:-(... Spokojnych świąt Dinolcowi i wszystkim innym żorskim (i nie tylko) biedom...

Posted

oj, żeby chociaż Dinolcowi poszczęściło się na święta. On jak nikt inny na to zasługuje. Może nowy rok będzie już w ciepełku u boku własnego pancia...z całego serca ci tego życze niedzwiedziu.

Posted

Ciociu Alfo pisalam Ci sms na tele,niestety pan sie rozmyslil z uwagi iz jest za duzy:-( :-( ,
gdyby ktos szukal szczeniakow,mam w pracy dwa szczeniaczki,beda male,zalolze im osobny watek,jak tylko foteczki zostana dostarczone