Jump to content
Dogomania

Dinko znalazł swoje miejsce na ziemi (Nareszcie!!! :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HIHI WIECZOREM WSTAWIE FOTY, sytuacja opanowana ,dreny wykopane po calej dzialce,niesttey zdaje sobie sprawe ze troszke to pomoze,ale nie uchroni przed zalaniem.Dinolec jescio troche to sie ruszac nie bbedzie mogl,mamuska twierdzi,ze on taki chudy-masakra ale zapasiony.
Bardzo lnieje ,dzis tone siersci wyczesanej,niesttey jedyne weekendy gdzie mam wiecej czasu dla niego ,w tygodniu mamuska wioecej z nim przebywa,ale ona nie ma odwagi go czesac:mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Aparat zostawilam w pewnym miejscu z foteczkami Dinolca,jesli tylko uda mi sie jutro po pracy podejsc do niego zrobie fotki z tele.
Rowy pokopane ,woda jakos se splywa,szkoda mi go bardzo wiem ciociu Alfo,ze teraz ma cieple jedzonko,ciepla bude,altane ze sloma,odrobine ciepla ludzkiego,ale to nie to samo gdy bylo cieplej,teraz nie ma szansy na dluzszy pobyt na dzialce,mimo iz mama zasuwa do niego 2-3 razy na dzien w tygodniu.
ON POTRZEBUJE JUZ STALEGO DOMKU,KTOREGO NADAL BARKUJE:-( :-( :-(

Posted

Niestety ciociu Sylu grobowa cisza:-( :-( :-( ,a Dinolec nie swiadomy swej obecnej sytuacji wita nas z pelnia radosci i werwy,ale przy tym sie nagada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: