Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 nikt się nie interesuje Dinolcem Quote
syla00 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dinolec w świetnej formie, tylko domku mu potrzeba! Quote
marmar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dinolec sie dzis obrazi na ciocie marmar,jak wyszlam z domu o 7-30 takj niedawno wrocilam,mamuska jest u niego,ale ona sie go boi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Alfa i Zuzianikt się nie interesuje Dinolcem tak juz jest ciociu,jak pies na tymczasie to bezpieczny,obawiam sie bardzo iz podzieli los Totka i Kajki- to najgorsze dla psiaka,z kazdym dniem co raz bardziej zwiazany emocjonalnie,a tego Dinolec juz nie ukrywa:loveu: :loveu: ,niestety ,po dlugimczasie znow zawiedzie czlowiek(ciocia marmar) i znajdzie kolejny staly dom-z tego bedziemy sie cieszyc-a on poczuje sie opuszczony znow Quote
Amanita Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Dinolec Ty się nie zajmuj głupotami, tylko szukaj domu, bo ciocia marmar się już o Ciebie martwi. Quote
syla00 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dino wędruj na pierwszą!! Ps. faktycznie jakoś tak pusto się na tym wątku zrobiło Quote
marmar Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 syla00 napisał(a):Dino wędruj na pierwszą!! Ps. faktycznie jakoś tak pusto się na tym wątku zrobiło Dino jakies 2 godziny temu zawedrowal,ale do sklepu do cioci Alfy:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ,pozniej bede sie widziala z mama ,wiec moze wiecej sie dowiem w jakich okolicznosciach Dinolec poszedl se na spacer Quote
syla00 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 marmar napisał(a):Dino jakies 2 godziny temu zawedrowal,ale do sklepu do cioci Alfy:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ,pozniej bede sie widziala z mama ,wiec moze wiecej sie dowiem w jakich okolicznosciach Dinolec poszedl se na spacer :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dino co to za wycieczki sobie urządzasz!!! Nieładnie:mad: Całe szczęście, że do kogoś znajomego..Dino, Dino.. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dinolec sobie szedł drogą i postanowił mnie odwiedzić - jak już go zawołałam:roll: Dobry z niego kolega. Od razu poszedł sobie otworzyć 15kg worek karmy - oczywiście tej najlepszej. Na szczęście zdążyłam go powstrzymać:evil_lol: Dinolcu nie uciekaj więcej. Nudziło się pieskowi samemu. Quote
Amanita Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 :lol!::lol!::lol!: Wiem, że to pewnie śmieszne nie było, ale kiedy wyobrażę sobie tego czarnego niedźwiedzia, jak ze stoickim spokojem przechadza się po osiedlu...:lol::lol::lol: I jeszcze jak sobie wyobrażę minę cioci Alfy, kiedy go zobaczyła...:lol::lol::lol: Ehhh, Dinolec nie rób tego więcej, bo ciotki przez Ciebie zawału dostaną. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 dokładnie tak wyglądał - jak czarny niedźwiedź. Na szczęści etrochę padało więc na ulicach było mało ludzi:) Ale-przecież Dinolec ma gołębie serduszko:) Quote
Amanita Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Myślę, że on wyruszył na poszukiwanie kobiety swojego życia:evil_lol::cool3: Dinko na 1 siedź! Quote
MARCHEWA Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Dino-szukaj domku,przystojniaku:cool1: Quote
marmar Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cicia sie dzis poswiecila i obeserwowala Dinolca w jaki sposob uciekl z dzailki,okazalo sie ,ze przedstaje sie do sasiada i z tamtad jak Kajka wychodzi na wolnosc.Teren jest duzy,wiec Dinolec zostaje jak byl wczesniej wypuszczony na placu,dodatklowo zrobilysmy zabezpieczenia i znow obserwacje czy czegos nowego nie wymyslil.Teraz powinno byc juz ok.tak sadze,oinaczej zostalby na dzialce w kojcu. Kolejny problem polega na tym,aby mu szybko znalezc domek,wczoraj zalalo dzialke,gdy stawialismy kojec ,postawilismy go wyzej i to uratowalo Dinolca ,ze mial sucho!!! Walka z panem swiniarzem,ktory co rusz wylewa gnoj do rowu i okliczne pola,jak na razie bez efektu-policja przychodzi spisuje i na tym sie konczy Quote
marmar Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 dinolcu jedzonko sie gotuje:lol: :lol: :lol: ,jescio troche nie ebdziesz potrafil sie ruszac glodomorze Quote
syla00 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 no to Dinolec ma zapachy pierwsza klasa:evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dino,dbaj o linię,nie jedz tyle!:evil_lol: I wskakuj na 1 stronę aby domek cię szybko znalazł! Quote
marmar Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 wandul 66 napisał(a):a ja sądze ,że DINO szukal DINY!!! sadze ciociu,ze raczej wybral sie za sladami za moja mamuska do domku,dokladnie tak pokonal trase jak ona wraca hihi wczoraj nim opuscil sasiada dzialke pod sama furtka koopke zrobil,chyba nie pozna ze to psia ,ma tyle kotow:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,pewnie ktorys z nich ;) Quote
marmar Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dzis o 16 minie miesiac jak Dino jest u mnie,a domku jak nie ma,tak nie ma:-( :-( :-( :-( :-( ,za to tłok co raz mniejszy na watku Dinolca:-( :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts