paula1977 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 podajcie namiary gdzie przelać dla niego kaskę i niech ktoś napisze co z nim? jak się czuje? Trzymam kciuki za tą psią bidę Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Boluś czuje sie na szczescie dobrze :) wczoraj wieczorem zjadl pełna miseczke...glodny byl strasznie wypil tez sporo rano tez mial apetyt na razie tylko lezy dzisiaj rano dowiedzialam sie , ze po tym wszytskim wpadl jeszcze pod samochod :( tylne lapki ciagnie za soba ja jeszcze tego nie widzialam bo Bolus tylko lezy ze wzgledu na koszta i moje ogromne dlugi w lecznicach jest juz u mnie na tdt wczoraj mialam ciezki dzien i zapomnialam zapytac ile bedzie kosztowala operacja :( bardzo dziekuje za pomoc i ze jestescie z nami :) Quote
tayga Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Budrysku... czy na dogo też pomóc rozesłać konto? Damy radę!!! Zobaczysz!!! Oby tylko Boluś wyzdrowiał Wieczorem na fb jest więcej użytkowników. Pierwsze 30 zł ktoś już przelał. Budrysku... masz Paypal? Bo może ktoś poprosić. Jak nie masz to podam swój. Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Julia84 napisał(a):Dziewczyny jeżeli chcecie mogę zbierać pieniążki na Bolusia... Jeżeli się zgadzacie to roześlę konto. wysylam pw z moim kontem Quote
Secia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ale Boluś ma 2 wydarzenia http://www.facebook.com/event.php?eid=157273750993497 od Zuzki http://www.facebook.com/event.php?ei...29131470491671 od Drzagodha Moim zdaniem powinno być jedno aby nie mącić ludziom w głowach i być wiarygodnym jak prosi się o pieniądze Quote
tayga Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Prosiłam zuzkę o skasowanie... Na wydarzeniu od Drzagodha jest więcej osób, mnóstwo zaproszonych (ponad 1000), komentarze i deklaracje. Quote
diana79 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 biedactwo :-( trzymaj się mocno mały... Quote
Javena Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 WŁASCICIELE ,CZASEM CELOWO PODŻEGAJA SWOJE PUPILE DO ATAKU. Miałam sąsiada ś.p, który idąc ze swoim psem ,kazał brac mojego kota,który był przed klatką .Akurat w tym momencie wyszłam .Głupio mu sie zrobiło i niby to do psa mówi"widzisz ,kotek jest" . Wcale bym się nie zdziwiła,gdyby w tym przypadku było podobnie. Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='tayga']Budrysku... czy na dogo też pomóc rozesłać konto? Damy radę!!! Zobaczysz!!! Oby tylko Boluś wyzdrowiał Wieczorem na fb jest więcej użytkowników. Pierwsze 30 zł ktoś już przelał. Budrysku... masz Paypal? Bo może ktoś poprosić. Jak nie masz to podam swój. wysylajcie gdzie sie da...dzieki mam PayPala [email protected] Quote
feliksik Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Javena napisał(a):WŁASCICIELE ,CZASEM CELOWO PODŻEGAJA SWOJE PUPILE DO ATAKU. Miałam sąsiada ś.p, który idąc ze swoim psem ,kazał brac mojego kota,który był przed klatką .Akurat w tym momencie wyszłam .Głupio mu sie zrobiło i niby to do psa mówi"widzisz ,kotek jest" . Wcale bym się nie zdziwiła,gdyby w tym przypadku było podobnie. przepraszam, że może jestem wredna, ale dobrze że ś.p. - im mniej ich tym lepiej Quote
Secia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 tayga napisał(a):Prosiłam zuzkę o skasowanie... Na wydarzeniu od Drzagodha jest więcej osób, mnóstwo zaproszonych (ponad 1000), komentarze i deklaracje. oba działają nadal na jednym jest już spory ruch i deklaracje to racja. Myślę, że trzeba dopilnować skasowania tego od Zuski bo sprawa psa jest poważna a jest spora grupa ludzi zainteresowana psami i ich cierpieniem Quote
yoko100 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 lo matko niedosc ze bezdomny to jeszcze taka tragedia bidulek:( Quote
Nina_Brzeg Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Co za masakra :shake: Czekam na nr konta i postaram sie cokolwiek przelać. Quote
Rumi. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 jezu taki mały psiak! Na FB jak go zobaczyłam to myślałam że wiele większy :( Nie rozumiem ludzi... Jak mogą nie mieć sumienia, a facet jeszcze sam miał psa! Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 feliksik napisał(a):przepraszam, że może jestem wredna, ale dobrze że ś.p. - im mniej ich tym lepiej Chyba jestem tak samo wredna jak TY....... Quote
Klaudus__ Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ja wczoraj zobaczyłam Jego zdjęcia wysłane przez Agę do mnie mms-em to zapytałam "co to?" To straszne!! Każda pomoc na wagę złota... Nie wyrobimy z tymi długami... Aga - nas zamkną ! :P Quote
Rumi. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 a allegro cegiełkowe nie zrobicie, jeśli macie takie długi? na takim allegro zwykle się uzbiera ok.500zł Quote
Avilia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Nina_Brzeg napisał(a):Co za masakra :shake: Czekam na nr konta i postaram sie cokolwiek przelać. Już wysyłam Budryskowe konto. greatmadwomen napisał(a):a allegro cegiełkowe nie zrobicie, jeśli macie takie długi? na takim allegro zwykle się uzbiera ok.500zł Z tego co mi wiadomo to cegiełkowe allegro mogą robić tylko fundacje-chyba,że się mylę. Bardzo prosimy o pomoc!Nawet tę najmniejszą... Quote
Rumi. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 tak coś w tym stylu, usuwają aukcję, lecz ja robiłam takie allegro psiakowi jednemu i się dowiedziałam o tym w trakcie i nic mi nie zrobili, podobno można jako cegiełkę dać cokolwiek, może to być nawet zapałka, lecz np. także zdjęcie psiaka wysłane mailem później i nic nie mogą zrobić, bo coś sprzedajesz... Quote
fona Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Bolusiu, trzymaj się. Proszę o numer konta, postaram się pomóc, pewnie bazarkowo... Quote
paulinken Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dokładnie, nie można wspominać o cegiełkach ani aukcji charytatywnej, tylko że się zbiera na leczenie psa i przedmiotem aukcji są np. dyplomiki z podziękowaniem. Quote
Nina_Brzeg Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gdybyście robiły bazarek, to dajcie znać. Postaram sie zrobić troche kolczyków, a nóż ktoś sie skusi. Strasznie mnie maluch ujął... Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ja takze cos znajde na bazarek..... Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 wlasnie wrocilam do domu i z drzacym sercem otworzylam pokoj....a tam Bolus stoi na nozkch :) zjadl znowu cala miseczke, chyba nadrabia teraz za wszystkie czasy Quote
Recommended Posts