Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boluś czuje sie na szczescie dobrze :)
wczoraj wieczorem zjadl pełna miseczke...glodny byl strasznie
wypil tez sporo
rano tez mial apetyt
na razie tylko lezy

dzisiaj rano dowiedzialam sie , ze po tym wszytskim wpadl jeszcze pod samochod :(
tylne lapki ciagnie za soba
ja jeszcze tego nie widzialam bo Bolus tylko lezy

ze wzgledu na koszta i moje ogromne dlugi w lecznicach jest juz u mnie na tdt
wczoraj mialam ciezki dzien i zapomnialam zapytac ile bedzie kosztowala operacja :(

bardzo dziekuje za pomoc i ze jestescie z nami :)

Posted

Budrysku... czy na dogo też pomóc rozesłać konto?
Damy radę!!! Zobaczysz!!! Oby tylko Boluś wyzdrowiał
Wieczorem na fb jest więcej użytkowników. Pierwsze 30 zł ktoś już przelał.
Budrysku... masz Paypal? Bo może ktoś poprosić. Jak nie masz to podam swój.

Posted

WŁASCICIELE ,CZASEM CELOWO PODŻEGAJA SWOJE PUPILE DO ATAKU. Miałam sąsiada ś.p, który idąc ze swoim psem ,kazał brac mojego kota,który był przed klatką .Akurat w tym momencie wyszłam .Głupio mu sie zrobiło i niby to do psa mówi"widzisz ,kotek jest" . Wcale bym się nie zdziwiła,gdyby w tym przypadku było podobnie.

Posted

[quote name='tayga']Budrysku... czy na dogo też pomóc rozesłać konto?
Damy radę!!! Zobaczysz!!! Oby tylko Boluś wyzdrowiał
Wieczorem na fb jest więcej użytkowników. Pierwsze 30 zł ktoś już przelał.
Budrysku... masz Paypal? Bo może ktoś poprosić. Jak nie masz to podam swój.

wysylajcie gdzie sie da...dzieki

mam PayPala [email protected]

Posted

Javena napisał(a):
WŁASCICIELE ,CZASEM CELOWO PODŻEGAJA SWOJE PUPILE DO ATAKU. Miałam sąsiada ś.p, który idąc ze swoim psem ,kazał brac mojego kota,który był przed klatką .Akurat w tym momencie wyszłam .Głupio mu sie zrobiło i niby to do psa mówi"widzisz ,kotek jest" . Wcale bym się nie zdziwiła,gdyby w tym przypadku było podobnie.

przepraszam, że może jestem wredna, ale dobrze że ś.p. - im mniej ich tym lepiej

Posted

tayga napisał(a):
Prosiłam zuzkę o skasowanie...
Na wydarzeniu od Drzagodha jest więcej osób, mnóstwo zaproszonych (ponad 1000), komentarze i deklaracje.

oba działają nadal na jednym jest już spory ruch i deklaracje to racja. Myślę, że trzeba dopilnować skasowania tego od Zuski bo sprawa psa jest poważna a jest spora grupa ludzi zainteresowana psami i ich cierpieniem

Posted

jezu taki mały psiak! Na FB jak go zobaczyłam to myślałam że wiele większy :( Nie rozumiem ludzi... Jak mogą nie mieć sumienia, a facet jeszcze sam miał psa!

Posted

Ja wczoraj zobaczyłam Jego zdjęcia wysłane przez Agę do mnie mms-em to zapytałam "co to?"
To straszne!!
Każda pomoc na wagę złota...
Nie wyrobimy z tymi długami...
Aga - nas zamkną ! :P

Posted

Nina_Brzeg napisał(a):
Co za masakra :shake:

Czekam na nr konta i postaram sie cokolwiek przelać.

Już wysyłam Budryskowe konto.

greatmadwomen napisał(a):
a allegro cegiełkowe nie zrobicie, jeśli macie takie długi? na takim allegro zwykle się uzbiera ok.500zł

Z tego co mi wiadomo to cegiełkowe allegro mogą robić tylko fundacje-chyba,że się mylę.

Bardzo prosimy o pomoc!Nawet tę najmniejszą...

Posted

tak coś w tym stylu, usuwają aukcję, lecz ja robiłam takie allegro psiakowi jednemu i się dowiedziałam o tym w trakcie i nic mi nie zrobili, podobno można jako cegiełkę dać cokolwiek, może to być nawet zapałka, lecz np. także zdjęcie psiaka wysłane mailem później i nic nie mogą zrobić, bo coś sprzedajesz...