tayga Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 BUDRYSEK napisał(a):wlasnie wrocilam do domu i z drzacym sercem otworzylam pokoj....a tam Bolus stoi na nozkch :) zjadl znowu cala miseczke, chyba nadrabia teraz za wszystkie czasy Rewelacyjna wiadomość :) Nie wiem ilu osobom na fb już wysłałam konto. Dobrze, ze dzisiaj mam dużo czasu. Quote
Rumi. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 chłopak jest dzielny! będzie dobrze! :happy1: jak byście chciały to mogę się podjąć allegro cegiełkowego, już taki robiłam dla Jaspera na hotelik uzbierało się ok.560zł, lecz nie jestem powiązana z żadną fundacją, więc za cegiełkę mogło by być zdjęcie wysyłane na maila, jakieś ładne nie publikowane :) Lecz to dopiero po zakończeniu aukcji. Jak coś to piszcie :) Quote
Avilia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 fona napisał(a):Bolusiu, trzymaj się. Proszę o numer konta, postaram się pomóc, pewnie bazarkowo... Już wysyłam konto. Nina_Brzeg napisał(a):Gdybyście robiły bazarek, to dajcie znać. Postaram sie zrobić troche kolczyków, a nóż ktoś sie skusi. Strasznie mnie maluch ujął... Ja będę robiła bazarek.W poniedziałek paczkę z fantami wysyła mi Itske (serdecznie dziękujemy!).Możesz podesłać mi zdjęcia i zająć się wysyłką lub wysłać fanty do mnie.Wystawię razem. Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 greatmadwomen napisał(a):chłopak jest dzielny! będzie dobrze! :happy1: jak byście chciały to mogę się podjąć allegro cegiełkowego, już taki robiłam dla Jaspera na hotelik uzbierało się ok.560zł, lecz nie jestem powiązana z żadną fundacją, więc za cegiełkę mogło by być zdjęcie wysyłane na maila, jakieś ładne nie publikowane :) Lecz to dopiero po zakończeniu aukcji. Jak coś to piszcie :) sprobowac mozna :) jak masz czas to dzialaj....dzieki :) Quote
Szarotka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Och balam sie czy Olus przezyl ................ Quote
Rumi. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ok to wezmę się jeszcze dzisiaj, lecz nie obiecuję na 100%. Ach i zgadzacie się aby z uzbieranej sumy oczywiście opłacić koszta allegro? przy sumie ok 560zł było to 27zł. Quote
Charly Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 i chyba jeszcze 10% z uzbieranej sumy czy nie ma tego? Quote
megi_winters Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 poproszę nr konta - może uda mi się coś zebrać albo przekierować na konto dla Bolusia. Mogę też wspomóc fantami na bazarek. Quote
Rumi. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Charly napisał(a):i chyba jeszcze 10% z uzbieranej sumy czy nie ma tego? mówię że to była suma za ją w całości płaciłam za allegro gdzie udało się uzbierać 560zł, to jest razem z tymi wszystkimi opłatami bo za samo założenie było ok 5zł, lecz nie było ani wyróżnione ani nic takiego Quote
Nina_Brzeg Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Avilia napisał(a): Ja będę robiła bazarek.W poniedziałek paczkę z fantami wysyła mi Itske (serdecznie dziękujemy!).Możesz podesłać mi zdjęcia i zająć się wysyłką lub wysłać fanty do mnie.Wystawię razem. Ja spokojnie moge wysyłać od siebie ;) Bez sensu przesyłać jedną rzecz dwa razy. Poszperam troche i postaram sie jak najszybciej wysłać zdjęcia. Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 dzisiejsze fotki w ranie zostawiona jest dziurka, zeby wydziiny mogly swobodnie wylewac sie i wylewaja sie paskudnie:( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
feliksik Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 wspaniałe wieści - trzymaj się dzielny piesku Quote
Charly Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 jejku biedny, jak on z tym tak sobie siedzial pod krzakiem:( Dobrze, że na Ciebie trafił :( cud, że żyje Quote
irrational Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 jej, żeby tylko dobrze się skończyło... Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Charly napisał(a):jejku biedny, jak on z tym tak sobie siedzial pod krzakiem:( Dobrze, że na Ciebie trafił :( cud, że żyje niestety nadal jego zycie jest zagrozone :( cud , ze kly nie uszkodzily tchawicy choc ominely ja doslownie o milimetry on pod tym krzaczkeim juz umieral...nocy by nie prezyl :( martwi mnie jeszcze oczko, ciagle ropieje ale jutro kontrola to wet obejrzy je Quote
Szarotka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 W tym calym nieszczesciu to mial jednak szczescie. Inaczej bylby dalej bezdomny. Co prawda cena jaka zaplacil jest bardzo wysoka ............ Quote
Charly Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 oby doszedł do siebie i funkcjonował normalnie. Mięsnie też byly rozerwane? Nawet nie wiem czy w tym miejscu są jakies.. Quote
magda222 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Silny chłopak z niego. Po takich przeżyciach już na nóżkach stoi. Porozsyłałam znajomym wydarzenie na FB, ale czytam że będzie zlikwidowane. Nie wiem co zrobić w takiej sytuacji... Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Charly napisał(a):oby doszedł do siebie i funkcjonował normalnie. Mięsnie też byly rozerwane? Nawet nie wiem czy w tym miejscu są jakies.. miesnie byly porozrywane, nerwy tez :( czas pokaze czy beda jakies skutki uboczne? Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 magda222 napisał(a):Silny chłopak z niego. Po takich przeżyciach już na nóżkach stoi. Porozsyłałam znajomym wydarzenie na FB, ale czytam że będzie zlikwidowane. Nie wiem co zrobić w takiej sytuacji... byly 2 rownolegle wydarzenia 1 zostalo skasowane Quote
Rumi. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 mogę prosić o jakiś tekścior dalszy na allegro? co się teraz dzieje z psiakiem i jaką operację musiał przejść? bo na wątku to jest w kawałkach a bym chciała jakiś taki sensowny tekst wstawić. Quote
Charly Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 BUDRYSEK napisał(a):miesnie byly porozrywane, nerwy tez :( czas pokaze czy beda jakies skutki uboczne? no to się niezle wet napracował. Oby wszystko bylo dobrze. Ale najwazniejsze, ze nie zamarza z dziurawą szyją. Czas pokaze co będzie Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Alez cudny jest......aby tylko dalej byl taki dzielny...... Quote
Julia84 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Proszę o informację - tu na wątku - kto rozsyła ostatecznie nr konta do zbierania pieniędzy, bo z tego co widzę Avilia coś już wysyłała i najlepiej by było żeby się tym zajmowała jedna osoba - nie będzie wtedy zamieszania. Trzeba też prowadzić rozliczenia na początku wątku (tym bardziej ze są tez zbierane pieniądze przez fb) - zeby nie było sytuacji takich jak na wątku spalonego Kuby. Quote
luta4 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Czy nie można namierzyć tego kretyńskiego psa z jeszcze bardziej kretynskim opiekunem. mam jedno marzenie żeby temu debilnemu panu zżarł pół ręki. Quote
Recommended Posts