modliszka84 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Czarusia podnosze... nawet nikt nie zapytał... Quote
modliszka84 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 *zaba* napisał(a):Widze,ze moj Kamel byl w boksie z Czarusiem.Dlaczego jeden ma dom a drugi musi tak dlugo czekac i plakac?Ludzie,zobaczcie jaki jest slodki i wcale nie chce az tak duzo,tylko domek i milosc.. Faktycznie, na jednym zdjęciu kawałek Kamelka widać schowanego w kącie przed złym światem ...:roll: Teraz Kamelek grzeje doopke w domku, a Czaruś niestety nie... :-( Quote
ewatr Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 te pieszczoch szoruj na góre za Mikołajem Quote
*zaba* Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Co tu taka cisza?Czarus,ciotki o Tobie zapomnialy??Pokaz pysio,niech sie wreszcie ktos w Tobie zakocha i wezmie do siebie. Quote
ewatr Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 pewnie Ciotki porzadki juz robia przed swietami i czasu nie maja :shake: a psiak czeka :-( Quote
*zaba* Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Czarus, domku sie szuka na pierwszej stronie ! Hopkaj szybciutko Quote
evita. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Czy Czaruś ma już ogłoszenia w necie ? Zobaczyłam tytuł wątku ale nie wiem czy ktoś w międzyczasie go już nie ogłosił. Jeśli nie to mogę to zrobić, tylko poproszę o dane kontaktowe. Szukamy intensywnie domku dla Czarusia :lol: P.S. Przydałaby się też promocja Czarka w jakiś lokalnych gazetach. Quote
modliszka84 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Czarus jest cały czas na allegro i alegratka, Ciocia ewatr wystawiała go na adopcje.org i chyba w inne miejsca tez Ale jessli znasz jeszcze jakies strony z ogłoszeniami, rózne fora iitp to bardzo prosimy :oops: Dane kontaktowe do mnie- Agnieszka tel 0603 046 770 [email protected] W lokalnej gazecie tez Czarus był, ale ci ludzie tu jacys dziwni... Baaardzo mała skutecznosc tych ogloszen w gazecie (no z wyjatkiem Kamelka który jest u *zaby* za posrednictwem własnie ogłoszenia w tej gazecie).... Quote
carolinascotties Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 CZarusiu...skacz...mam wielką nadzieję, że w końcu znajdzie się ktoś, komu zapadniesz w serce... Quote
ewatr Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 dla Czarusia Czarek w necie jest tylko / przezemnie / wystawiony na adopcjach.org i raz go dałam ze zdjeciem do anonsów gazetowych ale o zasiegu regionalnym .....na razie bez odzewu :shake: jak możesz Evita to daj go w necie gdzie sie da ..................!!!! Quote
evita. Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ogłoszenia Czarka w necie: Czaruś- forum.gazeta.pl Czaruś- psy.pl Czaruś- kupiepsa.pl Czaruś- 4lapy.pl Czaruś- eoferty.com.pl Czaruś- 24polska.pl Czaruś- zwierzaki.org Czaruś- animalia.pl Czaruś- kupiszpsa.pl Czaruś- bono-polska.pl Czaruś- pineska.pl Czaruś- kupsprzedaj.pl Mam nadzieję, że ktoś zainteresuje się Czarusiem. Jak się patrzy na jego fotki to aż serce się kraje :shake: . Widać, że oddałby wszystko aby tylko opuścić to "więzienie" i być blisko czlowieka. Quote
modliszka84 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 dziękujemy obys miała szczęsliwą reke... odkąd Czarus jest na dogo i na allegro i innych jszcze nikt nigdy nawet nie zapytał o niego... :-( Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='modliszka84']dziękujemy obys miała szczęsliwą reke... odkąd Czarus jest na dogo i na allegro i innych jszcze nikt nigdy nawet nie zapytał o niego... :-( musi sie udać :kciuki: :kciuki: :kciuki: Evita dziekujemy za wsparcie Quote
modliszka84 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Gdzie jest moj domek..? nie odchodź ... proszę... Quote
*zaba* Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Oczka smutne ale ze schowana w nich nadzieja... Domku,znajdz mnie,prosze... Quote
*zaba* Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 I co od wczoraj taka cisza? Nikt nie chce Czarusia? Nikomu sie nie spodobal? Domku,gdzie jestes? Quote
*zaba* Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Halo,halo tu Czarus,bardzo prosze mnie pokochac,oddam cale moje psie serduszko i tez bede bezgranicznie kochal,tylko daj mi szanse.. Quote
modliszka84 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 :angryy: usuneli mi aukcje Czarka z allegro :angryy: czy komus k...a przeszkadza ze biednemu sie szuka domu... aukcja była ta sama od jakis 2 miesięcy :mad: Quote
*zaba* Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Naprawde nikt,ale to nikt sie Czarkiem nie zainteresowal? Ej ludzie! Przeciez Jemu to psie serduszko w koncu peknie z rozpaczy :( Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Czarus zuka domku wciąz.... gdzie ten domek jest... jutro dwa psiaki z nazego schronu jada w podróz do nowychdomów... a kiedy bedzie taka chwila dla Czarusia... :roll: ? Quote
ewatr Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 mocno wierzymy że i dla niego taka chwila nadejdzie śliczny Czaruś !!! Quote
Isabel Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Czaruś tęskni, Czaruś wypatruje...i dalej nic. Gdzie jesteś mój człowieku? Gdzie jesteś domku? Quote
Recommended Posts