Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Czarus, ciotka Cie zaniedbała troche :oops: tyle psch bid wymgajacych natychmiastowej pomocy...

Czarus, tak bym chciała żebys na zime miał domek

prosze kogos o napisanie ładnego tekstu ! :modla: :modla:

Posted

Pajunia - pewnie, jesli mozesz to wstaw...
Tutaj zbyt duzych szans nie ma na adopcje - po pierwsze wiek (jakies 8 lat), niczym sie nie wyróżnia... moze akurat tam kogos chwyci za serce :roll:

Posted

Napisałam taki tekścik: :lol:
Czarek to ok. 6-8 letni nieduży, czarny podpalany piesek. Taki zwyczajny kundelek, jakich mnóstwo w schronisku... Czaruś jest strasznym pieszczochem, uwielbia być głaskany i prosi o pieszczoty, chociaż przez kraty. W boksie chodzi krok w krok za człowiekiem i prosi, aby pozwolić mu przytulić się... Ten pies przymyka oczka ze szczęścia, kiedy głaszcze się jego malutki łepek. Jest wtedy szczęśliwy i marzy, aby ta chwila trwała wiecznie!
Prosi o pieszczotę przez kraty, płacze, kiedy się odchodzi...

On tak strasznie prosi o dom... Proszę daj mu dom!
Czaruś płacze...
Czaruś tęskni...
Czaruś chce tylko pokochać....
Czaruś chce być kochany!!!

Przygarnij Czarusia. On pokocha swojego człowieka prawdziwą, bezinteresowną miłością!
Pies kocha Cię takiego, jakim jesteś. Bezwarunkowo. Nie osądza Cię, nie krytykuje. Ufa bezgranicznie. Jesteś dla niego wyrocznią, najważniejszą istotą na świecie!!

Ale nie wiem, w którym schronisku jest piesek? Zaraz wrzucę pare ogłoszeń o Czarusiu do netu :lol:

Posted

modliszka84 napisał(a):
czy jest moze zcarus na allegro? jesli nie to jutro wystawie aukcje z wykorzystaniem tekstu Paros... tylko nie chce dublowac..

i co była odpowiedz ?:oops:

ma Czarek allegro ?

Posted

modliszka84 napisał(a):
odpowiedzi nie było... hyba jednak Czarusia nie ma na allegro.
Odzyskałam wreszcie swoj komputer (chciaz łom nadal szwankuje:mad: ), o ile mi sie uda, jutro wystawie aukcje.

to czekamy z Czarkiem :loveu: