Ulaa Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 wychodź Czarusiu z otchłani, od 3 dni nikt u Ciebie nie był :-( Quote
Isabel Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Czarusiu, pamiętam o tobie i podbijam! Quote
modliszka84 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 chętnie przygarne Czarusiowy bannerek... umie ktos zrobic... albo ktos wie kogo trzeba poprosic o zrobienie :roll: ? Quote
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Nie wiem Modliszko - może na mapie dogo poszukać? albo popytać tych z banerkami... Quote
*zaba* Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Agnieszka,napisz do nomu z prosba o banerek. Czarus a Ty maszeruj na gore. Quote
modliszka84 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 nikt do Czarusia nie zagląda... :-( zrobilam taki prosty bannerek, nie arcydzielo bo to moj trzeci bannerek w zyciu :oops: zapraszamy do zainstalowania bannerka: Quote
*zaba* Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czarus,zeby te banerki cos Ci pomogly,juz tak dlugo czekasz. Quote
modliszka84 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 byłam dzis u CZarusia... jaki on smutny... :-( nie mogłam go pogłaskac nawet bo psy w jego boksie bardzo zazdrosne, juz zaczeły warczec na siebie, wiec wolałam odejsc, zeby nie było rozróby... :shake: biedaczek siada sobie na dachu budy... moze mysli ze ktos go wtedy zauwazy :placz: Quote
ewatr Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Isabel napisał(a):Jakie to wszystko smutne... dokładnie i najgorsze ze człowiek niewiele moze zrobić :-( Quote
*zaba* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czarucha,do gory po domek,szybciutko!! Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 modliszka84 napisał(a):byłam dzis u CZarusia... jaki on smutny... :-( nie mogłam go pogłaskac nawet bo psy w jego boksie bardzo zazdrosne, juz zaczeły warczec na siebie, wiec wolałam odejsc, zeby nie było rozróby... :shake: biedaczek siada sobie na dachu budy... moze mysli ze ktos go wtedy zauwazy :placz: śliczny ten biedny samotny Czaruś a banerek na pewno zwiększy jego szansę na adopcję brawo Modliszko Quote
mulinka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='modliszka84']Czarek to ok. 6-8 letni nieduży, czarny podpalany piesek. Taki zwyczajny kundelek, takich jak mnóstwo w schronisku... Czaruś jest strasznym pieszczochem, uwielbia się głaskać, prosi przez kraty, a w boksie chodzi krok w krok za człowiekiem i prosi choćby o to aby pozwolić mu przytulić się... Ten pies po prostu przymyka oczka ze szczęscia, gdy głaszcze się jego malutki łepek. Prosi przez karty, płacze, gdy się odchodzi... On tak strasznie prosi o dom... Proszę daj mu dom! :-( mały Czarek czeka w schronisku w Pabianicach na dom !!! Quote
*zaba* Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Czarus! Ten domek gdzies napewno jest,tylko jeszcze o Tobie nie wie.Wiec hopkaj na gore!! Quote
modliszka84 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Czarus jest na allegro od wakacji :roll: moze ktos inny wystawi teraz CZarusia... chyba mam pechową rękę... Aukcja skonczyła sie wczoraj... bardzo prosze... :roll: Quote
Recommended Posts