Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam dzis u CZarusia...
jaki on smutny... :-(
nie mogłam go pogłaskac nawet bo psy w jego boksie bardzo zazdrosne, juz zaczeły warczec na siebie, wiec wolałam odejsc, zeby nie było rozróby... :shake:

biedaczek siada sobie na dachu budy... moze mysli ze ktos go wtedy zauwazy :placz:

Posted

modliszka84 napisał(a):
byłam dzis u CZarusia...
jaki on smutny... :-(
nie mogłam go pogłaskac nawet bo psy w jego boksie bardzo zazdrosne, juz zaczeły warczec na siebie, wiec wolałam odejsc, zeby nie było rozróby... :shake:

biedaczek siada sobie na dachu budy... moze mysli ze ktos go wtedy zauwazy :placz:

śliczny ten biedny samotny Czaruś
a banerek na pewno zwiększy jego szansę na adopcję
brawo Modliszko

Posted

[quote name='modliszka84']Czarek to ok. 6-8 letni nieduży, czarny podpalany piesek. Taki zwyczajny kundelek, takich jak mnóstwo w schronisku... Czaruś jest strasznym pieszczochem, uwielbia się głaskać, prosi przez kraty, a w boksie chodzi krok w krok za człowiekiem i prosi choćby o to aby pozwolić mu przytulić się... Ten pies po prostu przymyka oczka ze szczęscia, gdy głaszcze się jego malutki łepek. Prosi przez karty, płacze, gdy się odchodzi...
On tak strasznie prosi o dom... Proszę daj mu dom! :-(

mały Czarek czeka w schronisku w Pabianicach na dom !!!