modliszka84 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 no nie wiadomo pewnie, tylko dostałam mailem ze schronbiska wiadomość, że jest problem. Czasem sie zdarza ze pies złapie jakas bakterie, ale po serii zastrzyków, antybiotyków ładnie zarasta. Juz niejeden pies tak miał. Jutro pojade i dowiem sie wiecej. Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 mam nadzieję, że to nic poważnego ... musi byc dobrze ! Czaruś - zrzucaj z siebie to dziadostwo - domek CZEKA !!!!!! Quote
*zaba* Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cholera jasna,no! Mam nadzieje,ze to nic powznego nie bedzie i Pani sie nie rozmysli.A moze tymbardziej taka bide zechce?? Quote
carolinascotties Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 trzeba pisać czerwoną czcionką - jak tylko jest wiadomość, że coś się szykuje...od dziś będę tak robić. Quote
modliszka84 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 uff. wróciłam ze schroniska na szczęscie nie wygląda to groźnie na 99% nie jest to grzybek ani inna bakteria sa 2 opcje - uczulenie na pchły (psy i boksy co prawda tydzien temu zostały spryskane frontlinem ale pchły mogły Czarka pogryxc wczesniej) - pogryzienie przez innego psa. jest to w takim miejscu akurat pasującym do zębów innego psa. Czarus mógł tam został pogryziony, zrobiła sie ranka, w miejscu ranki włosy nie urosły i stad tak to wygląda. Napisałam do Pani, rany boskie zeby tylko sie nie rozmysliła, bo ja chyba zwariuje :shake: Quote
modliszka84 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pani odpisała - czeka na Czarusia.... uff byle do soboty aha, zerknijcie jaka mam fajna jadgterrierke http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67901 moze kogoś znajomy, rodzina, ktos... marzy o takim piesku... i bedzie po sterylce ;) Quote
Gosiapk Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 modliszka84 napisał(a):Pani odpisała - czeka na Czarusia.... uff byle do soboty :multi: :multi: :multi: Quote
Pitty Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Bede sie cieszyc , jak juz bedzie w domu. Jagdterrier(ke) mam w domu......:diabloti::vamp::vamp: Transylwania.... Czarna , szalona , ENERGICZNA,ostrzy zabki na inne suczki,koty,ptaszki itd. Jezeli ktos chce ja zobaczyc , to zapraszam na watek mojego Bandiego. Quote
*zaba* Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Czarus,juz niedlugo i.... w swoim WLASNYM domku. O kurde,mialam poczekac do soboty,ale nie moge,tak sie ciesze,ze Pani Go chce! Quote
*zaba* Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Oki juz nic nie mowie :ekmm: . Nawet juz mnie tu nie ma :scared: Quote
Gosiapk Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 *zaba* napisał(a):Oki juz nic nie mowie :ekmm: . Nawet juz mnie tu nie ma :scared: No! I tak trzymać! ;) Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Pitty napisał(a)::multi:.......:scared: Co to za rebelia i radość?! ;) Quote
*zaba* Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja sie dostosowalam i milcze,chociaz w srodku skreca mnie z rado.... ups. Quote
ewatr Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 to ja tak przezornie jeszcze pozaciskam :thumbs: :thumbs: Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 *zaba* napisał(a):Ja sie dostosowalam i milcze,chociaz w srodku skreca mnie z rado.... ups. No! I tak trzymać :cool3: Quote
modliszka84 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 transport uzgodniony. pani poinformowana. zaraz jade do schronu zostawić dane do umowy adopcyjnej, nie wiem jeszcze jak z opłatą adopcyjną... :roll: gdyby co to dorzuci ktoś jakiegos grosza...? No i jutro rano (ok 8) Czarusia zabieram ze schronu i jade gdzies do trasy i dalej jedzie do Bielska. A upał dzis u nas zabójczy, nie wiem jak wsiąśc do auta, bo stoi od rana na słońcu :shake: Quote
Gosiapk Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ja niestety w tym miesiącu dorzucić sie już nie mogę. Wydalam ok. 500zł w maju na piesy, a jeszcze obiecałam 7kg karmy dla watrobowców dla Dakoty, która jest na tymczasie u Missieek. Nie dam rady finansowo. Wybacz. :oops: Quote
modliszka84 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 ok, juz nie trzeba :) wydano nieodpłatnie ;) mam juz wszystkie papiery od CZarusia. jutro w droge. a dzis Juwenalia :cool3: (jak ja jutro wstane :crazyeye: ) Quote
Gosiapk Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 To Czarek gdzie teraz jest? Bo się coś zgubiłam? U Ciebie w domku? Quote
modliszka84 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 nie, CZarus jest w schronie. Ja nie moge go do siebie zabrac na noc. Mam juz wszystkie dokumenty po prostu - umowa ze schroniska, karta szczepień itp. A jutro o 8 zabiore Czarusia ze schronu. Quote
Recommended Posts