Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie wiadomo pewnie, tylko dostałam mailem ze schronbiska wiadomość, że jest problem.
Czasem sie zdarza ze pies złapie jakas bakterie, ale po serii zastrzyków, antybiotyków ładnie zarasta. Juz niejeden pies tak miał. Jutro pojade i dowiem sie wiecej.

Posted

uff. wróciłam ze schroniska
na szczęscie nie wygląda to groźnie
na 99% nie jest to grzybek ani inna bakteria

sa 2 opcje
- uczulenie na pchły (psy i boksy co prawda tydzien temu zostały spryskane frontlinem ale pchły mogły Czarka pogryxc wczesniej)
- pogryzienie przez innego psa. jest to w takim miejscu akurat pasującym do zębów innego psa. Czarus mógł tam został pogryziony, zrobiła sie ranka, w miejscu ranki włosy nie urosły i stad tak to wygląda.

Napisałam do Pani, rany boskie zeby tylko sie nie rozmysliła, bo ja chyba zwariuje :shake:

Posted

Bede sie cieszyc , jak juz bedzie w domu.

Jagdterrier(ke) mam w domu......:diabloti::vamp::vamp: Transylwania....

Czarna , szalona , ENERGICZNA,ostrzy zabki na inne suczki,koty,ptaszki itd.

Jezeli ktos chce ja zobaczyc , to zapraszam na watek mojego Bandiego.

Posted

transport uzgodniony.
pani poinformowana.
zaraz jade do schronu zostawić dane do umowy adopcyjnej, nie wiem jeszcze jak z opłatą adopcyjną... :roll: gdyby co to dorzuci ktoś jakiegos grosza...?

No i jutro rano (ok 8) Czarusia zabieram ze schronu i jade gdzies do trasy i dalej jedzie do Bielska.

A upał dzis u nas zabójczy, nie wiem jak wsiąśc do auta, bo stoi od rana na słońcu :shake:

Posted

Ja niestety w tym miesiącu dorzucić sie już nie mogę. Wydalam ok. 500zł w maju na piesy, a jeszcze obiecałam 7kg karmy dla watrobowców dla Dakoty, która jest na tymczasie u Missieek. Nie dam rady finansowo. Wybacz. :oops:

Posted

nie, CZarus jest w schronie. Ja nie moge go do siebie zabrac na noc.
Mam juz wszystkie dokumenty po prostu - umowa ze schroniska, karta szczepień itp.
A jutro o 8 zabiore Czarusia ze schronu.