Onaa Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Jeśli Tattoi przekazuje każdy buziak od nas Bubusiowi to musi być psiak wycałowany :lol:. Quote
Tattoi Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Dziewczyny, ale ja nie zbieram na moje konto wpłat na Bubu, bo bym zwariowała. Ustalcie jedna osobę z watku- np Dogo 07 albo poproście Kamilę- Małą Czarną. Wplacajcie na konto tej osoby i niech ona rozlicza to wszystko w drugim, czy trzecim poście, żeby była przejrzystość. A sama mając Wasze wpłaty- wpłaca mnie. Ja potwierdzam otrzymanie i jest ok. Wtedy wszystko będzie jasne i na wątku będzie widać, ile pies ma pieniędzy, ile brakuje, czy zaraz zabraknie. Zawsze tak sie robi. Pozdrawiam- Quote
lika1771 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Tattoi kochanie nie rozumiem to ja zbieram pieniazki na psiaka i zeby Ci wysłac pieniazki potrzebuje Twojego konta i napewno sie połapiesz bo bedzie wpis ze to na Bobusia Quote
kameralna Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ja również a propos konta. Wpłacałam na to, podane na str 8. Czy ono jest nadal aktualne? Wpiszcie proszę te właściwie w 1 poście, bo wiele osób nie może dotrzeć do tych danych a przecież liczy się każda najdrobniejsza nawet wpłata. Głaski dla Bobika :) Quote
Onaa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Lika 1771 przesyłała każdemu chętnemu konto na pw, jeśli ktoś miał lub będzie miał problemy to prosze pisać do mnie , wiadomo czasem dogomania nie działa jak trzeba :). Quote
lika1771 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Konto na 8str.aktualne,a nie bardzo mozna umieszczac na pierwszej stronie bo nie mozna zbierac na prywatne konta. Quote
danka4u1 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bobusiu, odwiedzam Cię i pamiętam o Twoich potrzebach; wysyłam zaproszenia na wątek, ale ...jak widać...nic to, idziemy dalej. Quote
kameralna Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='danka4u1']Bobusiu, odwiedzam Cię i pamiętam o Twoich potrzebach; wysyłam zaproszenia na wątek, ale ...jak widać...nic to, idziemy dalej.[/QUOTE] Idziemy dalej :) Ale mam nadzieję, że tych, którzy chcą pomóc Bobikowi, jeszcze przybędzie. Pies jest już poza schroniskiem ale to przecież zaledwie początek. Ciągle brakuje nam pieniędzy na hotelik. Quote
lika1771 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Witaj Bobusiu co tam u Ciebie? W koncu dostałam konto Tattoi :lol:, jutro przesle 231zł tak? Quote
danka4u1 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Witam w niedzielne popołudnie. Jak podoba się Bobusiowi wiosna na wolnosci? Quote
Onaa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 A ja właśnie znalazłam podobnego pieska, z podobnym irokezikiem na główce :). Na początku myślałam że to Bubuś :). A potem że to może jego rodzeństwo ale tamten piesek ma ok. roku. A ile ma w kłębie Bobuś ? Quote
danka4u1 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 A ja Czubusiowi mówię już dobranoc. Jutro też będzie piękny, wiosenny dzień. Quote
lika1771 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dzisiaj na konto Tattoi wpłaciłam231zł Na konto wpłyneła deklaracja na marzec i kwiecien od: Moni12-20zł Bardzo dziekujemy:loveu: Quote
kameralna Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Dogo07']A ja właśnie znalazłam podobnego pieska, z podobnym irokezikiem na główce :). Na początku myślałam że to Bubuś :). A potem że to może jego rodzeństwo ale tamten piesek ma ok. roku. A ile ma w kłębie Bobuś ?[/QUOTE] Wpadam dosłownie na 1 minutę i dowiaduję się, że znowu "wyszperałaś" najcudowniejszego na świecie czarnego psa :lol: Ciekawe, co u Bobika? Quote
Tattoi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Dogo07'] A ile ma w kłębie Bobuś ?[/QUOTE] Nie wiem, ile ma w kłębie, ale zaczynam zauważać, ile ma w głowie. A w głowie ma dużo. To małpa jest. I w ogóle nie ogłaszajcie go jako staruszka. Zęby na miejscu i potrafi używać, psy ustawił- on je pierwszy, choć przybył ostatni. Najlepszy fotel dla niego. Miejsce najbliżej mnie też dla niego, a jak ktos ma wąty- to Wasz "kochany, skrzywdzony" Bubuś wstaje na sztywnych nogach i prezentując irokeza- robi sie większy jakies 10 cm, a do tego ryczy jak ...no dobra- nie jak lew, ale co najmniej jak rottweiler i robi to wrażenie. Na psach w każdym razie. Mogę go wyskubać na sznaucera? Bo on jest zarosnięty obrzydliwie i nie widać jego kształtów- a on ładnie jest zbudowany. I ma takie przesiania jak pieprz/sól. Jakby go wytrymować, to będzie znacznie fajniej wyglądał. Ciąg dalszy nastąpi...:-) Quote
Recommended Posts