Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, ale ja nie zbieram na moje konto wpłat na Bubu, bo bym zwariowała. Ustalcie jedna osobę z watku- np Dogo 07 albo poproście Kamilę- Małą Czarną. Wplacajcie na konto tej osoby i niech ona rozlicza to wszystko w drugim, czy trzecim poście, żeby była przejrzystość. A sama mając Wasze wpłaty- wpłaca mnie. Ja potwierdzam otrzymanie i jest ok. Wtedy wszystko będzie jasne i na wątku będzie widać, ile pies ma pieniędzy, ile brakuje, czy zaraz zabraknie. Zawsze tak sie robi.
Pozdrawiam-

Posted

Ja również a propos konta. Wpłacałam na to, podane na str 8. Czy ono jest nadal aktualne? Wpiszcie proszę te właściwie w 1 poście, bo wiele osób nie może dotrzeć do tych danych a przecież liczy się każda najdrobniejsza nawet wpłata.
Głaski dla Bobika :)

Posted

Lika 1771 przesyłała każdemu chętnemu konto na pw, jeśli ktoś miał lub będzie miał problemy to prosze pisać do mnie , wiadomo czasem dogomania nie działa jak trzeba :).

Posted

[quote name='danka4u1']Bobusiu, odwiedzam Cię i pamiętam o Twoich potrzebach; wysyłam zaproszenia na wątek, ale ...jak widać...nic to, idziemy dalej.[/QUOTE]

Idziemy dalej :) Ale mam nadzieję, że tych, którzy chcą pomóc Bobikowi, jeszcze przybędzie. Pies jest już poza schroniskiem ale to przecież zaledwie początek. Ciągle brakuje nam pieniędzy na hotelik.

Posted

A ja właśnie znalazłam podobnego pieska, z podobnym irokezikiem na główce :). Na początku myślałam że to Bubuś :).
A potem że to może jego rodzeństwo ale tamten piesek ma ok. roku.
A ile ma w kłębie Bobuś ?

Posted

[quote name='Dogo07']A ja właśnie znalazłam podobnego pieska, z podobnym irokezikiem na główce :). Na początku myślałam że to Bubuś :).
A potem że to może jego rodzeństwo ale tamten piesek ma ok. roku.
A ile ma w kłębie Bobuś ?[/QUOTE]

Wpadam dosłownie na 1 minutę i dowiaduję się, że znowu "wyszperałaś" najcudowniejszego na świecie czarnego psa :lol:
Ciekawe, co u Bobika?

Posted

[quote name='Dogo07']
A ile ma w kłębie Bobuś ?[/QUOTE]

Nie wiem, ile ma w kłębie, ale zaczynam zauważać, ile ma w głowie. A w głowie ma dużo.
To małpa jest. I w ogóle nie ogłaszajcie go jako staruszka. Zęby na miejscu i potrafi używać, psy ustawił- on je pierwszy, choć przybył ostatni. Najlepszy fotel dla niego. Miejsce najbliżej mnie też dla niego, a jak ktos ma wąty- to Wasz "kochany, skrzywdzony" Bubuś wstaje na sztywnych nogach i prezentując irokeza- robi sie większy jakies 10 cm, a do tego ryczy jak
...no dobra- nie jak lew, ale co najmniej jak rottweiler i robi to wrażenie. Na psach w każdym razie. Mogę go wyskubać na sznaucera? Bo on jest zarosnięty obrzydliwie i nie widać jego kształtów- a on ładnie jest zbudowany. I ma takie przesiania jak pieprz/sól. Jakby go wytrymować, to będzie znacznie fajniej wyglądał.
Ciąg dalszy nastąpi...:-)