anita_happy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='kasumi']schron nie robi wizyt przed i po adopcyjnych, ja nic nie mówiłam, że Bubu szykuje się do dt, co do innych osób to ja nie wiem. myślę, że warto powiedzieć, że pies idzie na dt, jeżeli warunki będą ok, to czemu pies miałby do nich wracać?[/QUOTE] kasumi - schron nie robi przedadopcyjnych...ale jeśli ma psa problemowego - to prosi o pomoc..jesli dom dla psa jest po za Radomiem - prosi o pomoc w przedadopcyjnej... Schron robi weryfikacje - poadopcyjną ... nie wszystkie psy są sprawdzane - ale te co zabierane ze schroniska były problemowe /poadopcyjne na terenie Radomia i okolic/ Jeśli dalej - prosi o pomoc. Np. zabrany groźny pies - mix niufa i rottka - pies wyadoptowany w okolice Szydłowca. Facet przyjechał po psa i go dostał. Po tygodniu kama podjechała do adoptującego bo Schronisko poprosiło o poadopcyjną. to jeden przykład, których jest wiecej. Czy schronisko wie o planach dot. BUBU - TAK WIE - ponieważ DOGO7 chciała prywatną komórkę do Kasi G - pracownika schroniska. JA zadzwoniłam do Kasi i zapytałam sie czy mogę podać jej telefon osobie, która chce sie dowiedzieć czegoś o BUBU bo go ogłasza i szuka mu DT...i tyle wie... Quote
kasumi Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='anita_happy']kasumi - schron nie robi przedadopcyjnych...ale jeśli ma psa problemowego - to prosi o pomoc..jesli dom dla psa jest po za Radomiem - prosi o pomoc w przedadopcyjnej... Schron robi weryfikacje - poadopcyjną ... nie wszystkie psy są sprawdzane - ale te co zabierane ze schroniska były problemowe /poadopcyjne na terenie Radomia i okolic/ Jeśli dalej - prosi o pomoc. Np. zabrany groźny pies - mix niufa i rottka - pies wyadoptowany w okolice Szydłowca. Facet przyjechał po psa i go dostał. Po tygodniu kama podjechała do adoptującego bo Schronisko poprosiło o poadopcyjną. to jeden przykład, których jest wiecej.[/QUOTE] aaaa, no to ja o tym nie wiedziałam...:) Quote
moni12 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nie rozumie jednego ,zamiast wziąc sie za rozsyłanie wątku, zbieranie deklaracji , szukanie transportu to czepiłyście sie schronu , który napewno nie jest przeszkoda! Quote
sybil Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Czy można uaktualnić "finanse" Bubu? Chyba trochę doszło i dobrze byłoby wiedzieć ile jeszcze brakuje na te 2 mies. O ile dobrze zrozumiałam, to potem może jechać do BDT, trzeba tylko zbierać na karmę, weta itp.? Quote
Onaa Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Już wszystko ustalone :). Mamy też transport. Teraz tylko pieniążki potrzebne żeby mu zapewnić dobrą bezpieczną przyszłość !!! Quote
danka4u1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dopiero teraz mogłam wejść do Bubu i do Was i staram się uporządkować sprawy najważniejsze, czyli finanse psiaka. [quote name='chi23']Dużo jeszcze potrzebne? Ja będę rozsyłać PW z prośbami o deklaracje;)[/QUOTE] Dzięki chi23, ze przybyłaś na wątek i bedziesz mi/nam pomagać w zdobywaniu " przepustki finansowej" do nowego zycia dla psiaka:loveu::loveu: [quote name='Szarotka']Macie chetna to dajcie odpowiedz ..............[/QUOTE] Właśnie:shake:, jeszcze raz dziękujemy chi23 :loveu::loveu: [quote name='sybisia']Mam jedną deklarację dla Bubu 5/mies. Maciek Bielski z Krakowa chce pomóc ze swojego kieszonkowego. Jutro zrobię przelew w jego imieniu za 2 mies. :lol:[/QUOTE] Sybisia, dzięki za zdobywanie nowych sponsorów dla Bubu.:loveu::loveu: Konto- rozumiem, masz. [quote name='chi23']Znalazłam kilka stron wcześniej tekst z prośbą o pomoc, ale trochę skróciłam i już zaczęłam wysyłać PW.[/QUOTE] [B]Chi, prześlij mi na pw ten tekst. Może jest lepszy od mojego, a z pewnością bardziej aktualny. Proszę[/B] [quote name='dorota1']Na razie tylko podniosę biedaka, zobaczę jak będzie z kasą i postaram się też pomóc finansowo.[/QUOTE] Dziękujemy za przybycie na watek i pomoc.:loveu: [B]Sadzę, ze powinny być zebrane wszystkie deklaracje dzisiejsze/wczorajsze, żebyśmy wiedziały, ile mamy. I udajemy się, na akcję żebraczą do zapraszania nowych darczyńców i sympatyków Bubu.[/B] Quote
danka4u1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Dogo07']Już wszystko ustalone :). Mamy też transport. Teraz tylko pieniążki potrzebne żeby mu zapewnić dobrą bezpieczną przyszłość !!![/QUOTE] Dogo, super !!:multi::multi: pisałyśmy równocześnie. Teraz tylko te niewiele ponad 100 zł...damy szybko radę:multi::multi: Quote
kora78 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 my tu sobie pitu pitu, a dogo dziala :) Quote
monika55 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nie tylko dogo, ja na FB tez numer konta przekazuje. Na PW. Quote
danka4u1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 :loveu:No to nas juz więcej przy konkretnej prozie finansowej. Miło, buziaki :loveu::loveu: Quote
Onaa Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Bardzo dziękuję wszystkim którzy pomagają w każdy możliwy sposób, również dobrym ciepłym pełnym otuchy słowem :) :) :). Quote
danka4u1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Będzie dobrze:multi::multi: Zobaczcie, jaki prezent od Chi23 ma nasz Bubuś w galerii cioteczki [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186194-Gabi-amp-Kapsel/page22?highlight=kapsel+gabi[/URL] Wedruje sobie po dogo i odwiedzający galerię szczęśliwych psiaków, spotykają naszą bidę...może ktoś zechce pomóc Quote
vanili Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 super, że coś juz działa, coś sie dzieje :) Quote
kazik132 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Też się cieszę,że jakieś konkrety, bo zaczęłam się gubić.Ale juz jest dobrze, i dobrze;) Quote
danka4u1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='kazik132']Też się cieszę,że jakieś konkrety, bo zaczęłam się gubić.Ale juz jest dobrze, i dobrze;)[/QUOTE] Ja jestem zawsze za konkretami, bo bez nich pies zostanie na zawsze w schronie. Konkretny dom i deklaracje. Kazik/Basiu, Twój tekst jest rewelacyjny. Pozwoliłam sobie nieco go " zredukować" i biega jako zaproszenie na watek. O prawa autorskie nie bedziemy się spierać???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dla dobra sprawy.... Quote
kazik132 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nad prawami autorskimi pomyslę!Dobry pomysł! Najpierw niech Bubu znajdzie dom!A potem się z Tobą rozliczę;) Quote
danka4u1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='kazik132']Nad prawami autorskimi pomyslę!Dobry pomysł! Najpierw niech Bubu znajdzie dom!A potem się z Tobą rozliczę;)[/QUOTE] Już się zaczęłam bać, ze swój post zakończysz taką emotką...:mad::mad::mad: Quote
moni12 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 jest juz super , jest transport , dt i będzie juz Bubusiowi tylko lepiej:))) A jutro a w zasadzie dziś ja pójde na żebry, bo mało stałych! Quote
danka4u1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTvHD5UjR6KX7FHeLFqwScTUjaHUvwnE4bsmlaimkrHH5zPB7OVbQ[/IMG][B][SIZE=3][COLOR=red] Dwaj nocni żebracy proszą o datek dla psiny.......:placz::placz::placz:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
moni12 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Danus pozebrzemy wieczorem , a teraz moze by tak spac isc?! Quote
delfy2000 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Dogo07']Bardzo dziękuję wszystkim którzy pomagają w każdy możliwy sposób, również dobrym ciepłym pełnym otuchy słowem :) :) :).[/QUOTE] Dogo - chyba nie masz wątpliwości, że jestem z Tobą, z pomagającymi, i z Bubusiem? Pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli ;-) Quote
Roland_De Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 20 PLN stałej deklaracji dorzucam - pls o numer konta Quote
lika1771 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Roland_De']20 PLN stałej deklaracji dorzucam - pls o numer konta[/QUOTE Dziekuje bardzo,konto wysłałam Quote
paulinken Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Dogo, nie mogłam Ci odpisać na PW - dziś zrobię banerek, w pracy nie mam photoshopa. Quote
GrubbaRybba Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Chociaż podniosę! Tyle tylko mogę zrobić. Quote
Recommended Posts