*Magda* Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Yuki_ napisał(a):Jeśli coś takiego istnieje to zwrócę honor, ale udowodnij mi że to coś istnieje :mad: Karolina, nie ma czegoś takiego ;) Chodzi tylko o to, że nie zakumałaś, że my żartujemy ;) Quote
maxishine. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 magdabroy napisał(a):To po co siedzisz na telefonie? Na lapku chyba wygodniej ;) Nie zawsze "mogę". Zreszta na laptopa wchodzę głównie w weekend i w piątek. :p Quote
angineuuka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Yuki_ napisał(a):Jeśli coś takiego istnieje to zwrócę honor, ale udowodnij mi że to coś istnieje :mad: nie nadajesz się na dogo :P :mdleje: xD Quote
maxishine. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 magdabroy napisał(a):Karolina, nie ma czegoś takiego ;) Chodzi tylko o to, że nie zakumałaś, że my żartujemy ;) Skumałam, ale że siedziałam na fonie, to ciężko mi dodać minkę. ;) Quote
*Magda* Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Angi napisał(a):nie nadajesz się na dogo :P :mdleje: xD Nie przesadzaj :eviltong: Yuki_ napisał(a):Skumałam, ale że siedziałam na fonie, to ciężko mi dodać minkę. ;) Ok ;) Quote
Majkowska Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 oj jeszcze dużo nie widziałyście w życiu ...:roll: a sprzętu którym się szkoli psy myśliwskie szczególnie... ;) Ostatnio widziałam na fb u turków czym szkolą pointery to az w ludzka pomysłowosc nie wierzyłam... Quote
maxishine. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Tak wracając do tego co wcześniej wrzuciłam: http://razemdlasluchu.pl/Wydarzenia/aqua-akcesorium.html Ponieważ kocham pływać, to takie coś by mi się przydało.:loveu: Muszę się tylko upewnić czy aby na pewno pasuje na mój implant. Ktoś pamięta tę kluchę? :diabloti: Quote
Majkowska Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 To jest ta sama suka co była kilka stron wcześniej z Torą? Quote
maxishine. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Majkowska napisał(a):To jest ta sama suka co była kilka stron wcześniej z Torą? Nieee, to moja podopieczna, prywatna. :p Quote
Majkowska Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 magdabroy napisał(a):Zobaczymy jak będzie z Josera ;) Purinę kiedyś dawałam Torce i nie była to karma jakaś super rewelacyjna za tą cenę :roll: O tak, Lumpek wie jak się ustawić do zdjęcia :diabloti: Lumpek jest z PL ;) Całą adopcję załatwiałam przez telefon. Potem tylko na urlopie podjechałam do kobiety, odebrałam kota i tydzień później jechał z nami do Niemiec ;) Wracając, bo mi znów umknęło... (tu to zawsze popisane ponad miarę...:D) U mnie Purina u psa wypadła fatalnie. Wogóle szczerze mówiąc to nie jest jakaś dobra jakość karmy. Taka se marketówa w sumie ;) Adopcja przez telefon...hmmm, to musiałaś dobrze wypaść, teraz i to na dogo by nie przeszło :D Choć ja też koty zdobyłam bez większego trudu ;) Quote
angineuuka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Normalna osoba jej kota wyadoptowała a nie jakaś dzikuska w stylu dogo :) Quote
maxishine. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Angi napisał(a):Normalna osoba jej kota wyadoptowała a nie jakaś dzikuska w stylu dogo :) Ja też podpisałam parę umów jako wolontariuszka TOZu :) Quote
Ty$ka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Auuu, nagadane :) Theoś z Torcią :loveu: Podziwiam ją za cierpliwość :P Quote
Izabela124. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5021_zps42d8c31b.jpg super fotka :) Quote
*Magda* Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Yuki, Ty mi tu śniegu nie pokazuj :mad: :eviltong: [quote name='Majkowska']Wracając, bo mi znów umknęło... (tu to zawsze popisane ponad miarę...:D) U mnie Purina u psa wypadła fatalnie. Wogóle szczerze mówiąc to nie jest jakaś dobra jakość karmy. Taka se marketówa w sumie ;) Adopcja przez telefon...hmmm, to musiałaś dobrze wypaść, teraz i to na dogo by nie przeszło :D Choć ja też koty zdobyłam bez większego trudu ;) No właśnie dla Tory jak kupowałam, to też rewelacji nie było :roll: a cena dość wygórowana ;) W Opolu jest kobieta, która ma prywatne schronisko ;) To u niej "zdobyłam" Lumpka. Dodam, że wcześniej się kontaktowałam z opolskim schroniskiem dla zwierząt i to oni mnie skierowali do tej kobiety ;) Podejrzewam, że dlatego, że kobieta jedyne co miała od miasta, to darmowe sterylki/kastracje. Za resztę płaciła sama. Koty były odrobaczane, ale już nie szczepione, bo kobiety nie było na to stać :shake: W dniu kiedy brałam od niej kota, miała 9 psów i 50 kotów :roll: Za Lumpka dałam jej pewną sumę pieniędzy, choć nie musiałam. Ale jak zobaczyłam tę ilość kotów, to musiałam jej coś dać. Powiedziała, że za te pieniądze ma dla kotów na miesiąc na jedzenie. Oczywiście, koty u niej jadły wszystko, bo nie było jej stać na rozpieszczanie ;) [quote name='Ty$ka']Auuu, nagadane :) Theoś z Torcią :loveu: Podziwiam ją za cierpliwość :P A tam, nagadane :evil_lol: Ja też ją podziwiam :) [quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5021_zps42d8c31b.jpg super fotka :) Dziękuję :) Jutro wieczorem nie ma mnie na dogo :eviltong: Quote
Majkowska Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Angi napisał(a):Normalna osoba jej kota wyadoptowała a nie jakaś dzikuska w stylu dogo :) No tak, dziś jest postęp techniki i nie przeprowadza się wizyt przedadopcyjnych i kwestionariuszy osobowych tylko kot jest na telefon :evil_lol: A tak serio- jest dużo całkiem normalnych osób które wydaja zwierzęta. Tak jak pisałam - ja moją kotkę też dostałam na krechę że to tak nazwę. A wcale jej DT nie musiał mieć do mnie zaufania... Quote
maxishine. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Magda to zdjęcie z Keną jest z zeszłego roku z lutego albo marca :D Dobranoc dziewczyny. Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Dzień doberek ;) ale u nas dzisiaj słońce napierd....la :diabloti: Quote
łamAga Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Izabela124. napisał(a):U mnie mróz napierda** :eviltong: u mnie też , prawie na krawężniku się zabiłam taki był pokryty lodem :angryy: Quote
*Magda* Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 U mnie jeszcze słońce i +9 stopni ;) A ja sobie czekam na gości :p Quote
Recommended Posts